Olet täällä: Etusivu / / Hallituskanditaatit 2017

Hallituskanditaatit 2017

7.11.2016 23:55: Kirjoittanut Hallitus / 0 kommenttia

Alla lisätietoja hallitusvaalien esitietolomakkeen täyttäneistä hallitusehdokkaista. Ehdokkaat kertoivat ajatuksistaan tarkemmin aiemmin tänään 7.11. järjestetyssä hallitusvaalipaneelissa. Pykälä ry:n sääntömääräinen syyskokous, jossa myös hallitus valitaan, pidetään viikon päästä maanantaina 14.11. klo 18.00 Porthanian salissa PII.

 


Puheenjohtajaksi hakevat:

IMG_6423Nimi: Helinä Teittinen
Hakemasi virka / virat: Hallituksen puheenjohtaja
Opiskeluvuosi: 3.
Pykäläkokemus: Opintovastaava 2016, YVK:n emäntä 2015
Miksi haet kyseistä virkaa? Perustele muutamalla lauseella.: Vuonna 2017 mä haluan olla tekemässä Pykälää, jossa yhä useampi pykälisti viihtyisi ja tuntisi olonsa tervetulleeksi. Haluan, että Pykälä on sidosryhmiensä silmissä uskottava ja luotettava yhteistyökumppani. Haen Pykälä ry:n hallituksen puheenjohtajaksi, jotta vuoden 2017 hallituksella olisi parhaat edellytykset onnistua tehtävissään ja että Pykälä olisi entistäkin parempi paikka vuonna 2017 sekä sen jälkeen.
Kolme vahvuuttasi (hallituksen jäsenenä / juuri hakemaasi virkaan): 1. Priorisointikyky: puheenjohtajana ja hallitustyöskentelyssä on tärkeää osata tehdä päätös siitä, mihin kaikkeen resursseja tulee keskittää ja mitä kannattaa jättää tekemättä. Mulla on rohkeutta tehdä näitä päätöksiä. 2. Empatiakyky: erityisesti Pykälää kokonaisuutena katsovan puheenjohtajan on kyettävä asettumaan myös muiden ihmisten asemaan. Mä osaan ajatella asioita ja tilanteita myös muiden kuin itseni kannalta. 3. Edunvalvonta: oon vastannut nyt vuoden Pykälän opintoedunvalvonnasta ja yhteydenpidosta tiedekunnan suuntaan. Mulla onkin nyt aika selkeä käsitys siitä, missä, miten ja milloin nykyisten ja tulevien pykälistien etuja pitäisi valvoa esimerkiksi tiedekunnassa, ylioppilaskunnassa, Lakimiesliitossa sekä ystävä- ja sisarainejärjestöjen suuntaan.
Kaksi heikkouttasi (hallituksen jäsenenä / juuri hakemaasi virkaan): 1. Virheiden myöntäminen: mulla on vielä harjoiteltavaa siinä, että myöntäisin itselleni ja muille, kun olen tehnyt virheen tai olen väärässä. 2. Yksityiskohdat: mun kärsivällisyys loppuu suhteellisen nopeasti, jos pitää hioa pitkään pieniä yksityiskohtia tai olla pikkutarkka.
Miksi juuri sinä olisit paras valinta hallitukseen 2017? Tiivistä yhteen lauseeseen.: Hallituksen puheenjohtaja tarvitsee vahvan käsityksen edunvalvonnasta sekä innon pitää erittäin hyvää huolta hallituksestaan.

 


Sihteeriksi hakevat:

IMG_6362Nimi: Sara Antonacci
Hakemasi virka / virat: Sihteeri
Opiskeluvuosi: 2.
Pykäläkokemus: Yleisvaliokunnan emäntä 2016, Spexin emäntävastaava 2016, haalaritoimikunnan koristeluvastaava, vuosijuhlatoimikunnan jäsen, sonniaistoimikunnan jäsen, PyKy-toimikunnan jäsen, Spexin PuMa- tiimiläinen 2015
Miksi haet kyseistä virkaa? Perustele muutamalla lauseella.: Minulla on suuri motivaatio ja mielenkiinto järjestää isoja tapahtumia, kuten yhdistyksen vuosijuhlat, ja tunne on lisääntynyt kun olen valiokuntalaisena ja eri toimikuntien jäsenenä saanut ensikosketuksen tapahtumien järjestämiseen. Lisäksi olen Pykälän jäsenenä päässyt tekemään hommia, joihin sisältyy yhteistyötä eri yritysten kanssa, jota haluaisin mielelläni jatkaa Yrityssuhdevaliokunnan puheenjohtajana.
Kolme vahvuuttasi (hallituksen jäsenenä / juuri hakemaasi virkaan): Minulla on hyvät organisointitaidot, olen helposti lähestyttävä ja olen erittäin tunnollinen.
Kaksi heikkouttasi (hallituksen jäsenenä / juuri hakemaasi virkaan): Minulla on tapa stressata asioista, jotka ovat minulle tärkeitä. Lisäksi en ole ideaalin tehokas asioita hoitaessani, sillä haluan hoitaa hommat mahdollisimman tarkasti ja huolella.
Miksi juuri sinä olisit paras valinta hallitukseen 2017? Tiivistä yhteen lauseeseen.: Olisin erittäin motivoitunut, Pykälässä toimimiseen perehtynyt, helposti lähestyttävä, ja kaikenlaiset jäsenet huomioiva hallituksen jäsen.

**********************

IMG_6378Nimi: Amanda Blick
Hakemasi virka / virat: Sihteeri
Opiskeluvuosi: 2015
Pykäläkokemus: HTK:n tilausvastaava, sonniaistoimikunta
Miksi haet kyseistä virkaa? Perustele muutamalla lauseella.: Uskon, että minulla on hyvät edellytykset sihteerin tehtävässä toimimiseen: halu ja kyky toteuttaa vuosijuhlat pykälistien toiveita kuunnellen, vaadittava nopeus ja täsmällisyys pöytäkirjoja laadittaessa sekä jämpti asennoituminen yhteistyökumppanien kanssa käytäviin neuvotteluihin osana sihteerille usein kuuluvaa YSV:n puheenjohtajan virkaa. Toimin parhaillaan KSO:n juristikerhon sihteerinä sekä ulkoasiainsihteerinä, ja työkokemukseeni sisältyy mm. tämänvuotisen valintakokeen järjestäminen yhdessä valintasihteerin kanssa.
Kolme vahvuuttasi (hallituksen jäsenenä / juuri hakemaasi virkaan): Aikaisempi kokemus sihteerin virasta ja suurten tapahtumien järjestämisestä, järjestelmällinen ja tehokas työote, kauppatieteellisten opintojen ja asianajotoimistossa työskentelyn mukanaan tuoma ymmärrys yritysmaailmasta mukaan lukien talousosaaminen ja neuvottelutaidot.
Kaksi heikkouttasi (hallituksen jäsenenä / juuri hakemaasi virkaan): Kuulemma olen vähän tiukkis, ja ennen kaikkea huumorintajuni on heikkolaatuinen.
Miksi juuri sinä olisit paras valinta hallitukseen 2017? Tiivistä yhteen lauseeseen.: Tarjoan yhdessä paketissa hallituksen sihteerin tärkeimmät osaamisen alueet hyvästä stressinsietokyvystä organisointitaitoihin – oikeinkirjoitusta unohtamatta.

**********************

IMG_6405Nimi: Jemina Fallenius
Hakemasi virka / virat: Sihteeri
Opiskeluvuosi: Toinen
Pykäläkokemus: Vuosijuhlatoimikunnan ruokavastaava, ulkoasiainvaliokunnan emäntä, cocktail clubin puheenjohtaja, makumatkailijoiden puheenjohtaja, spex emo ja markkinointi tiimeissä, sonniaistoimikunta, haalaritoimikunta ja matrikkelitoimikunta, joiden lisäksi olen ollut aktiivinen mm. RinneRikollisissa sekä muussa Pykälän toiminnassa.
Miksi haet kyseistä virkaa? Perustele muutamalla lauseella.: Kiinnostuin sihteerin virasta jo vuosi sitten, sillä rakastan juhlien järjestämistä ja haluaisin päästä järjestämään aivan huikeat vuosijuhlat. Kokemusta tähän virkaan minulta löytyy sekä vuosijuhlatoimikunnan ruokavastaavan pestistä sekä työelämästä saatu kokemus isojen tapahtumien järjestämisestä. Olen myös erittäin kiinnostunut toimimaan yrityssuhdevaliokunnan puheenjohtajana, mikäli se päätetään sihteerin viran alla pitää.
Kolme vahvuuttasi (hallituksen jäsenenä / juuri hakemaasi virkaan): Aivan älytön motivaatio, hyvät neuvottelutaidot ja työelämästä saatu kokemus.
Kaksi heikkouttasi (hallituksen jäsenenä / juuri hakemaasi virkaan): Kärsimättömyys ja itsepäisyys.
Miksi juuri sinä olisit paras valinta hallitukseen 2017? Tiivistä yhteen lauseeseen.: Olen valmis antamaan kaikkeni Pykälän eteen joka päivä ja joka ikinen yö-ö!

 


Taloudenhoitajaksi hakevat:

IMG_6387

Nimi: Konsta Kyyhkynen

Hakemasi virka / virat: Taloudenhoitaja
Opiskeluvuosi: 2. vuosi
Pykäläkokemus: YVK:n laitevastaava,  Spexin bändi 2016, fuksitoimikunnat  (HTK:n myyntivastaava, UTK laitepuoli, MTK:n kirjoitus), KV-viikko toiminta
Miksi haet kyseistä virkaa? Perustele muutamalla lauseella.: Haluan auttaa Pykälän toiminnan ylläpitämisessä ja kehittää järjestömme toimintaa yhdessä muun tulevan hallituksen kanssa. Taloudenhoitajan virka vaatii 100% antautumista, mutta tarjoaa myös valtavat mahdollisuudet kehittää omaa osaamista. Lisäksi nykyisen tilanteen tarjoamat haasteet ja niihin tarvittavien vastausten löytäminen vaikuttaa erittäin mielenkiintoiselta asetelmalta, jossa koen oman osaamiseni palvelevan koko järjestön etua. Aikani Pykälässä on osoittanut kuinka loistavista henkilöistä jäsenistömme koostuu ja haluan edistää kaikkien parasta osana tulevaa hallitusta.
Kolme vahvuuttasi (hallituksen jäsenenä / juuri hakemaasi virkaan): Olen tasapuolinen kaikkia kohtaan, pyrin löytämään toimivan ratkaisun jokaiseen vastaantulevaan ongelmaan ja olen valmis tekemään kaiken tarvittavan työn Pykälän ja pykälistien toiminnan edistämiseksi.
Kaksi heikkouttasi (hallituksen jäsenenä / juuri hakemaasi virkaan): Olen jokseenkin hitaasti ulospäin lämpeävä ja välillä turhankin suorasukainen.
Miksi juuri sinä olisit paras valinta hallitukseen 2017? Tiivistä yhteen lauseeseen.: Haluan antaa kaikkeni Pykälälle, sen jäsenille ja tulevalle hallitukselle tässä virassa.

**********************

IMG_6393Nimi: Jami Vehviläinen
Hakemasi virka / virat: Taloudenhoitaja
Opiskeluvuosi: 2.
Pykäläkokemus: Haalaritoimikunnan varapuheenjohtaja, ulkoasiainvaliokunnan toimihenkilö, Pykälä-viikkotoimikunnan jäsen
Miksi haet kyseistä virkaa? Perustele muutamalla lauseella.: Koen taloudenhoitajan viran kenties tärkeimmäksi ja vastuullisimmaksi tehtäväksi hallituksessa, ja viran merkitys on yhä tärkeämpi muun muassa remontin tuomien epätavallisten menoerien ja pian käyttöönotettavan valtakunnallisen valintakokeen valmennuskursseille asettavan muutospaineen vuoksi. Koen nämä haasteet innostavina, minkä lisäksi taloudenhoito on muutenkin lähellä sydäntäni: Vastasinhan jo haalaritoimikunnassakin nimenomaan budjettipuolesta, ja olen aiemmin ollut vahvasti mukana pienemmän järjestön taloudenhoidossa.
Kolme vahvuuttasi (hallituksen jäsenenä / juuri hakemaasi virkaan): 1. Tunnollisuus: Kun vastuutehtävään lähdetään, se hoidetaan kunnolla loppuun asti . Taloudenhoitajan virassa ei ole varaa hoitaa yhtäkään tehtävää puolivaloilla, ja toimistolla istutaan tarvittaessa yötä myöten. 2. Kehittymishalu: Vaikka aiempaa kokemusta taloudenhoidosta löytyykin, ei mielestäni kukaan ole viran saadessaan valmis, vaan opittavaa on paljon. Itse koen, että tahdon aina hoitaa tehtäväni mahdollisimman hyvin ja joka kerta edellistä paremmin. Taloudenhoitajan tehtävässä on paljon liikkuvia osia, ja niiden hallitseminen vaatii aitoa halua panostaa jatkuvaan kehittymiseen. Perehtymisen tehtäviin olen aloittanut jo hyvissä ajoin, mutta mikäli tulen valituksi, se ei lopu missään vaiheessa vuotta – asiat voi aina tehdä paremmin. 3. Yhteistyökyky: Tulen helposti toimeen ihmisten kanssa, eikä työskentely kenenkään kanssa tuota minulle vaikeuksia. Vaikka suuri osa taloudenhoitajan työstä onkin yksinäistä toimistolla puurtamista, hallitus toimii yhdessä, ja yhteistyökyky hallituksen sisällä ja suhteessa ulkoisiin toimijoihin vain korostuu nyt mm. yliopistoa koskevien uudistusten ja remontin tuomien muutosten vuoksi.
Kaksi heikkouttasi (hallituksen jäsenenä / juuri hakemaasi virkaan): 1. Jään joskus punnitsemaan asioita hiukan turhan pitkäksi aikaa. Vaikka onkin sinänsä hyvä olla perinpohjainen, ratkaisuja tehdessä olisi pyrittävä myös tehokkuuteen. 2. Asioiden selittäminen liiankin laajasti. Hallituksen jäsenenä tämä voi johtaa kokousten pitenemiseen, minkä takia tiiviimmän ilmaisutavan harjoittelu voisi olla tarpeen.
Miksi juuri sinä olisit paras valinta hallitukseen 2017? Tiivistä yhteen lauseeseen.: Lainauksena toiselta pykälistiltä: ”Tähänkin hommaan tarvittais yks sellanen Jami, jonka tietää hoitavan minkä vaan homman kunnialla vaikka kaikki ympärillä ois jo aivan hajalla.”

 


Tiedotusvastaavaksi hakevat:

IMG_6373Nimi: Tuomas Rudanko
Hakemasi virka / virat: Tiedotusvastaava
Opiskeluvuosi: Toinen vuosikurssi
Pykäläkokemus: Yleisvaliokunnan tiedottaja vuodella 2016, Spexissä näyttelijänä 2016, 2015, Ulottuvuustoimikunta 2015.. ja sitten.. Sillistoimikunta 2016..
Miksi haet kyseistä virkaa? Perustele muutamalla lauseella.: Tiedotuksen merkitys on erittäin olennainen kaikessa Pykälän toiminnassa tapahtumasta, tilaisuudesta ja aihepiiristä riippumatta. Vahva palo kehittää tiedotusta entisestään mm. sosiaalisen median välityksellä. Pykälän imagon kehittäminen kiinnostaa erityisesti.
Kolme vahvuuttasi (hallituksen jäsenenä / juuri hakemaasi virkaan): Laaja käytännön kokemus ja yleisnäkemys Pykälän tiedotustoiminnasta YVK:n tiedottajana toimimisen johdosta. Multitaskaamisen jalo taito. Hyvä tyyppi.
Kaksi heikkouttasi (hallituksen jäsenenä / juuri hakemaasi virkaan): Pohjalaisuus. (landelta?) Pidän ihmisten hämmentämisestä.
Miksi juuri sinä olisit paras valinta hallitukseen 2017? Tiivistä yhteen lauseeseen.: Riehakas, mutta aito ja ahkera kaveri, joka ei jätä ketään kylmäksi # tupsihallitukseen2017

 


Opintovastaavaksi hakevat:

IMG_6344Nimi: Johanna Heinonen
Hakemasi virka / virat: Opintovastaava
Opiskeluvuosi: 3. Opiskeluvuosi
Pykäläkokemus: Valiokunnissa kaksi virkakautta UAV:ssa, ensin tiedottajana ja sitten matkavastaavana sekä OVK:ssa jäsenenä. Toimikunnissa toiminut aktiivisesti oman vuosikurssini phuksitoimikunnissa, vetänyt itse matkatoimikuntaa ja järjestänyt kahta pykäläviikkoa kv-viikko ja pykäläviikkotoimikunnassa. Tämän lisäksi olen toiminut kerhoissa ja kirjoittanut IV:ssa.
Miksi haet kyseistä virkaa? Perustele muutamalla lauseella.: Haluan ehdottomasti olla omalla toiminnallani vaikuttamassa siihen, että meillä on tulevaisuudessa mahdollisimman kilpailukykyinen ja työelämätaitoja kehittävä juristitutkinto.  Oma tavoitteeni on valmistua mahdollisimman hyväksi juristiksi ja jos itse pääsen vaikuttamaan siihen, mitä eväitä minulle ja meille kaikille siihen annetaan niin se on jo itsessään hakemisen arvoinen asia. Tämän lisäksi haluan olla varmistamassa, että Iso-Pyörä -uudistuksen mukaiset muutokset tehdään myös nykyisten opiskelijoiden edut mahdollisimman hyvin huomioiden ja turvaten.
Kolme vahvuuttasi (hallituksen jäsenenä / juuri hakemaasi virkaan): 1) Kahden vuoden kokemus pykälän toiminnasta. Olen ollut monessa mukana ja koen, että minulla on hallituksen jäseneksi hyvä tietopohja yhdistyksen toiminnasta yleisesti. 2) Päättäväisyys. Kun jokin on minulle tärkeää ja päätän sen tehdä, sen myös teen. Pidän itseni haastamisesta ja olen tottunut menemään myös oman mukavuusalueen ulkopuolelle. 3) Minua aidosti kiinnostaa meidän opinnot, niiden kehittäminen ja se, että me oikeasti opitaan täällä mahdollisimman hyvin tarvitttavat asiat. Olen sellainen ikuinen ”itsensäkehittäjä-tyyppi”, jonka vuoksi  minulta löytyy  kova palo mahdollistaa myös muille parhaat mahdolliset kehittymis- eli oppimispuitteet.
Kaksi heikkouttasi (hallituksen jäsenenä / juuri hakemaasi virkaan): Välillä liiallinen vaativuus itseäni ja muita kohtaan sekä se, ettei minulla ollut OVK:ssa varsinaista virkaa aiemmin.
Miksi juuri sinä olisit paras valinta hallitukseen 2017? Tiivistä yhteen lauseeseen.: Aion tuoda sekä hallitukseen että OVK:n toimintaan intohimoa, uusia näkökulmia ja konkreettisia muutoksia hyvällä ja rakastavalla yhteishengellä!

 


Ulkoasiainvastaavaksi hakevat:

IMG_6353Nimi: Valtteri Isola
Hakemasi virka / virat: Ulkoasiainvastaava
Opiskeluvuosi: 2.
Pykäläkokemus: UAV Kulttuurivastaava, Ulottuvuustoimikunta, KV-viikkotoimikunta
Miksi haet kyseistä virkaa? Perustele muutamalla lauseella.: Poikkitieteellinen yhteistyö sekä pohjoismaiset kv-viikot ovat itselleni tärkeitä. Vaikka haluankin edustaa KV-viikoilla Int.Sekin roolissa, haen nimenomaisesti Ulkoasiainvastaavaksi ja hallituksen jäseneksi. Haluan kehittää UAV:n toimintaa sekä Pykälän suhteita muiden oikeustieteellisten lisäksi myös muiden alojen opiskelijoiden ja ainejärjestöjen kanssa.
Kolme vahvuuttasi (hallituksen jäsenenä / juuri hakemaasi virkaan): Tunnollinen vastuunkantaja. Yhteistyökykyinen. Helposti lähestyttävä persoona.
Kaksi heikkouttasi (hallituksen jäsenenä / juuri hakemaasi virkaan): Huono sanomaan ei. Hieman heikko ajanhallinta.
Miksi juuri sinä olisit paras valinta hallitukseen 2017? Tiivistä yhteen lauseeseen.: Aion tehdä hallituksessa väsymättä töitä entistäkin suuremman ja entistäkin kauniimman Pykälän hyväksi!

**********************

IMG_6368Nimi: Lauri Laatunen
Hakemasi virka / virat: Ulkoasiainvastaava
Opiskeluvuosi: 2.
Pykäläkokemus: UAV:n tiedottaja 2016, Spexin markkinointivastaava 2016, Pykälä Golfin ja Pohjasakan hallitusten jäsen 2016, Tiedotustoimikunnan jäsen 2016, KV-viikkotoimikunnan jäsen 2016, Ulottuvuustoimikunnan jäsen 2015, Haalaritoimikunnan jäsen 2015 & Spexin markkinointitiimin jäsen 2015.
Miksi haet kyseistä virkaa? Perustele muutamalla lauseella.: Olen motivoitunut ja taitava verkostoituja, joka haluaa tuoda ulkosuhteet näkyvämmin ja konkreettisemmin Pykälän jäsenistön lähelle, tietoisuuteen ja ennen kaikkea hyödynnettäväksi. Valiokuntavuoden aikana olen osallistunut aktiivisesti niin tiedottajan virkani hoitoon kuin myös yleiseen sitsien ja tapahtumien järjestelyyn muiden UAV:n jäsenten apuna. Omaan laajan kokemuksen virkaa varten niin Pykälän toiminnasta kuin toiminnasta muiden ainejärjestöjen, erityisesti sisarainejärjestöjemme, kanssa.
Kolme vahvuuttasi (hallituksen jäsenenä / juuri hakemaasi virkaan): Omaan ulkoasiainvastaavan tehtävässä tarvittavat verkostoitumistaidot ja kokemuksen viran kannalta keskeisestä toiminnasta sekä hallituksen jäsenen & UAV:n puheenjohtajan tarvitseman stressinsietokyvyn.
Kaksi heikkouttasi (hallituksen jäsenenä / juuri hakemaasi virkaan): Haluan oppia johtamaan tehokkaammin ryhmää eli valiokuntaa sekä kehittää ymmärrystäni tapahtumien budjetoinnista.
Miksi juuri sinä olisit paras valinta hallitukseen 2017? Tiivistä yhteen lauseeseen.: Laajan kokemuksen niin Pykälästä kuin sen ulkopuolisesta toiminnasta omaavana olisin positiivinen ja aktiivinen ulkoasiainvastaava sekä todellinen tsemppari muille hallituksen jäsenille ja valiokuntalaisille UAV:n puheenjohtajana.

**********************

IMG_6384Nimi: Inka Sajakoski
Hakemasi virka / virat: Ulkoasiainvastaava
Opiskeluvuosi: Toinen
Pykäläkokemus: Olen toiminut aktiivisesti niin toimikunnissa kuin valiokunnassakin. Tärkeimpiä virkojani ovat olleet Haalaritoimikunnan puheenjohtajuus (2015-2016) ja ulkoasiainvaliokunnan vaihtarivastaavuus. Olen ollut myös kv-viikko aktiivina phuksivuoden alusta lähtien. Osallistunut kahdeksalle kv-viikolle, toiminut Pykälän omalla kv-viikolla aktiivisesti Kv-viikkotoimikunnassa vastaavana, hostina ja yleisenä apuna läpi viikon. Olen työskennellyt myös Pykälän valmennuskursseille.
Miksi haet kyseistä virkaa? Perustele muutamalla lauseella.: Minulla on virkaan tarvittava kokemus, itsevarmuus, motivaatio ja rakkaus sekä nordiska sekretariatetia että pykälää kohtaan. Minulla on paloa kehittää toimintaa ja korjata siinä näkemiäni epäkohtia kuitenkaan tinkimättä Pykälän rakkaista perinteistä ja arvoista.
Kolme vahvuuttasi (hallituksen jäsenenä / juuri hakemaasi virkaan): 1. Rakkaudesta lajiin: UAV ja KV-viikot ovat olleet oikisaikani parasta antia. Parhaat ystäväni ja muistoni ovat sieltä ja haluan jatkaa pyrkimyksissäni tuoda tätä kokemusta myös muun jäsenistön saataville. 2. Minulla on kokemusta johtamisesta ja organisoimisesta niin Pykälässä kuin sen ulkopuolellakin. Haasteet ja vastuu eivät pelota minua vaan toimivat motivaattorina ja ajavat minua eteenpäin. 3. En ole vain int.sek. tai ulkoasiainvaliokunnan puheenjohtaja vaan motivoitunut kehittämään ja toimimaan yhtälailla molempien eduksi. Aion myös toimia aktiivisesti  hallituksen jäsenenä ja tiedän hoitavani kaikki tehtäväni täysillä.
Kaksi heikkouttasi (hallituksen jäsenenä / juuri hakemaasi virkaan): 1. Olen perfektionisti. Joskus minun on vaikea hyväksyä itseltäni ratkaisuja, jotka eivät ole mielestäni täydellisiä tai edistä rakastamiani asioita riittävästi. 2. Olen suhteellisen huono Pykälän kuningaslajissa Flipissä suuresta harjoittelumäärät huolimatta.
Miksi juuri sinä olisit paras valinta hallitukseen 2017? Tiivistä yhteen lauseeseen.: Pykälä ja kv-porukka on mun perhe, jonka eteen teen aina kaikkeni ja joille mulla on paljon annettavaa.

 


Yleisvastaavaksi hakevat:

IMG_6412

Nimi: Susanne Hakkarainen
Hakemasi virka / virat: Yleisvastaava
Opiskeluvuosi: 3.
Pykäläkokemus: Yleisvaliokunnan varapuheenjohtaja 2016, Yvk:n kulttuurivastaava 2015, spexari, sonniaisten markkinointivastaava sekä vuosijuhla-, pykäläviikko- ja kv-viikkotoimikunnan jäsen.
Miksi haet kyseistä virkaa? Perustele muutamalla lauseella.: Olen oppinut paljon Pykälän ja yleisvaliokunnan toiminnasta kahtena valiokuntavuotena, ja haluan olla mukana tekemässä Pykälän tapahtumista yhä enemmän koko jäsenistöä palvelevia. Haluan myös kehittää valiokuntatoimintaa ja kiittämisen kulttuuria siinä. Koen, että varapuheenjohtajana toimimisen tuoma kokemus olisi avuksi valiokunnan tukemisessa ja tapahtumien ideoimisessa.
Kolme vahvuuttasi (hallituksen jäsenenä / juuri hakemaasi virkaan): Olen luova ihminen ja erinomainen tiimipelaaja. Toisaalta hoidan hommat tunnollisesti.
Kaksi heikkouttasi (hallituksen jäsenenä / juuri hakemaasi virkaan): Otan kritiikin välillä liian henkilökohtaisesti ja haluan tarkistaa asiat tarpeettoman monesti.
Miksi juuri sinä olisit paras valinta hallitukseen 2017? Tiivistä yhteen lauseeseen.: Olen pykäläkokemuksella varustettu erittäin motivoitunut yksilö aktivoimaan pykälistejä ensi vuonna.

**********************

IMG_6364

Nimi: Helmi Hieta-aho
Hakemasi virka / virat: Yleisvastaava
Opiskeluvuosi: 2.
Pykäläkokemus: Järjestävänä tahona YVK:n 2016 emäntä, Sonniaistiimivastaava 2015, Haalaritoimikunta 2015, VuJutiimivastaava 2016, Phuksiaiset koristelutiimi 2016, PyKy 2016 vpj, Pikkujoulutiimi 2016, Spex emäntävastaava 2016.  Lisäksi osallistuminen lukuisiin bileisiin, tapahtumiin, excuihin, kerhojen toimintaan sekä yksittäiset tehtävät (esim. seivästys ja Pykälän muutto)
Miksi haet kyseistä virkaa? Perustele muutamalla lauseella.: Koen suurta intoa Pykälän tapahtumien järjestämiseen. Haluan tehdä jokaisesta tapahtumasta entistä paremman ja annan aina itsestäni täyden työpanoksen. Lisäksi Pykälä kaipaa tarvittavia uudistuksia, joihin liittyen minulla on ideoita ja ehdotuksia, joita pääsisin Yleisvastaavana toteuttamaan. YVK:n puheenjohtajana olisin myös aktiivinen, sillä haluan ennen kaikkea tehdä kyseisestä valiokunnasta tehokkaan, toimivan ja yhteenpelaavan tiimin.
Kolme vahvuuttasi (hallituksen jäsenenä / juuri hakemaasi virkaan): Olen helposti lähestyttävä ihminen. Olen valmis sitoutumaan hallitusvuoteen täysin esteettä. Ja olen täynnä intoa ja loistavia ideoita.
Kaksi heikkouttasi (hallituksen jäsenenä / juuri hakemaasi virkaan): Saatan olla väsyneenä kiukkuinen ja turhautua, jos en pääse heti tekemään.
Miksi juuri sinä olisit paras valinta hallitukseen 2017? Tiivistä yhteen lauseeseen.: Olen tyhjentänyt kalenterini, säästänyt rahaa ja täynnä annettavaa Pykälälle!

**********************

IMG_6399Nimi: Teemu Liukkonen
Hakemasi virka / virat: Yleisvastaava
Opiskeluvuosi: Toinen vuosi
Pykäläkokemus: Urheiluvastaava, Vuoden phuksi, spex-näyttelijä, useiden eri toimikuntien jäsen
Miksi haet kyseistä virkaa? Perustele muutamalla lauseella.: Toimikauteni urheiluvastaavana yleisvaliokunnassa on sytyttänyt minussa suuren kipinän jatkaa ja kehittää kyseisen valiokunnan toimintaa. Yleisvastaavan toimenkuvan näkyessä hyvin konkreettisesti Pykälän jäsenistölle erilaisten tapahtumien muodossa, on ensiarvoisen tärkeää, että virkaan valitaan intohimoinen ja kehityksenhaluinen persoona. Laajan ja vankan Pykälä-kokemukseni ansiosta, omaan juuri oikeat tiedot ja taidot yleisvastaavana toimimiseen ja yhdistyksen edun palvelemiseen.
Kolme vahvuuttasi (hallituksen jäsenenä / juuri hakemaasi virkaan): Järjestelmällisyys, tehokkuus, helposti lähestyttävyys
Kaksi heikkouttasi (hallituksen jäsenenä / juuri hakemaasi virkaan): Liiallinen halu kontrolloida, suorasanaisuus
Miksi juuri sinä olisit paras valinta hallitukseen 2017? Tiivistä yhteen lauseeseen.: Pykälä tarvitsee hallitukseensa kokeneen tiimipelaajan, jolla on valtava kyky ja intohimo kehittää yhdistyksen toimintaa ja ajaa sen jäsenien etua niin myötä- kuin vastoinkäymisissäkin.

 


Tilavastaavaksi hakevat:

IMG_6402Nimi: Joel Ilveskero
Hakemasi virka / virat: Tilavastaava
Opiskeluvuosi: 2.
Pykäläkokemus: UAV:n isäntä, Ulottuvuustoimikunta 2015:n pj, Pykälä Golfin hallituksen jäsen ja ajoittain aktiivinen urheilukerhojen jäsen muun Pykälässä pööpöilyn ohella.
Miksi haet kyseistä virkaa? Perustele muutamalla lauseella.: Koen tärkeäksi, että Pykälän remontti ja muutto takaisin Suvilahdenkadulle hoidetaan kunnolla, hyvällä sykkeellä ja aikaisempien viranhaltijoiden vision mukaisesti. Varsinkin juuri remontoidut tilat tulee pitää optimaalisessa kunnossa mahdollisimman hyvin.
Kolme vahvuuttasi (hallituksen jäsenenä / juuri hakemaasi virkaan): Vahva motivaatio, suuri kiinnostus kyseiseen hommaan ja korkea paineensietokyky
Kaksi heikkouttasi (hallituksen jäsenenä / juuri hakemaasi virkaan): Taipumus lievään despotismiin ja kasari.
Miksi juuri sinä olisit paras valinta hallitukseen 2017? Tiivistä yhteen lauseeseen.: Make Pykälä great again!


 

Kommentoi