Olet täällä: Etusivu / Valmennuskurssit / Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen

OHJEET VALMENNUSKURSSEILLE ILMOITTAUTUMISEEN

Yleiset sopimusehdot
Sivuston käyttöehdot
Rekisteriseloste

Linkki ilmoittautumislomakkeeseen julkaistaan syksyllä 2018.

Linkistä avautuvaan lomakkeeseen täytetään seuraavat tiedot.

1.Kurssille ilmoittautuvan henkilön tiedot:

 • Nimi
 • Syntymäaika
 • Postiosoite
 • Sähköpostiosoite
 • Puhelinnumero

2. Pääkurssien toivejärjestys

 • Pääkursseja ovat Teho-, Pienryhmä-, Teoria- ja Tampere- ja Etä-kurssit.
 • Lisää haluamasi pääkurssit toivejärjestykseen
  • Esimerkki: Mikäli toivot ensisijaisesti pääseväsi kurssille Teho 1, valitse kohtaan ”1. vaihtoehto” Teho 1. Jos toissijainen kurssitoiveesi on Pienryhmä 1, valitse kohtaan ”2. vaihtoehto” Pienryhmä 1. Jatka näin, kunnes olet valinnut kaikki kurssit, joille tahdot osallistua siinä tapauksessa, ettei listasi aiempia toiveita voida täyttää.

3. Lisäkurssit

 • Lisäkursseja ovat Johdanto-, Luku- ja opiskelutekniikka-, Intensiivi-, sekä Videokurssit. Lisäkursseista löydät myös Pänttää § -monivalintasovelluksen.
 • Lisää haluamasi lisäkurssit

Ilmoittautumalla hyväksyt yleiset sopimusehtomme ja sivuston käyttöehdot. Niihin on mahdollisuus tutustua ilmoittautumisen yhteydessä tai tämän ohjeen yllä ennen ilmoittautumisen alkamista.

Lomakkeen täyttämiseen on aikaa 15 minuuttia. Tämän jälkeen lomake sulkeutuu, ja menetät järjestysnumerosi jonossa. Selvitä siis etukäteen lomakkeen vaatimat tiedot ja mieti, mihin järjestykseen haluat pääkurssit asettaa.  Kurssien alustavat aikataulut voit tarkistaa aikataulut- sivulta. Lomakkeen täyttäminen ei ole nopeuskisa, vaan kurssipaikat jaetaan lomakkeen avattuasi jaetun järjestysnumeron ja kurssitoiveiden perusteella.

Tilausvahvistus lähetetään noin 15 minuutin kuluttua lomakkeen aukaisemisesta sähköpostitse, kunhan olemme ehtineet käsitellä tilauksen. Ilmoittautumisen alkamispäivänä tilausvahvistuksen lähettäminen saattaa kestää hieman kauemmin. Tilausvahvistuksesta ilmenee, mille toivomistasi kursseista olet saanut paikan. Tilausvahvistuksen mukana tulee myös lasku. Kurssimaksua ei siis tarvitse suorittaa heti ilmoittautumisen yhteydessä. Tilausvahvistus saattaa ohjautua myös sähköpostisi roskapostikansioon, joten tarkastathan myös sieltä, mikäli tilausvahvistusta ei näy. 

HUOM! Suosittelemme yrittämään ilmoittautumista vain yhdellä laitteella. Mikäli järjestelmäämme tulee saman henkilön useampia ilmoittautumisia samoille kursseille, pidätämme oikeuden poistaa kaikki kyseisen henkilön ilmoittautumiset.

Vastaamme mielellämme ilmoittautumista koskeviin kysymyksiin sähköpostitse valmennuskurssit@pykala.fi. Päivystysaikojen puitteissa saat kurssipäälliköt kiinni myös numerosta 050 6821615.