Olet täällä: Etusivu / Valmennuskurssit / Kurssit

Kurssit

Pykälä ry:n valmennuskurssit tarjoaa kattavan valikoiman erilaisia valmennuskursseja, jotta löytäisit juuri Sinulle sopivan vaihtoehdon. Jokainen kurssimme on räätälöity edistämään ja palvelemaan Sinun onnistumistasi parhaalla mahdollisella tavalla. Huolehdimme siitä, että Sinun käytössäsi on se asiantuntemus ja kokemus, joka edistää parhaiten tavoitteesi saavuttamista. Mikäli Sinulla on mitään kysyttävää valmennuskursseistamme, oikeustieteelliseen pyrkimisestä tai muusta siihen liittyvästä, älä epäröi kääntyä kurssipäälliköidemme puoleen.

Kevään 2019 kurssikuvaukset julkaistaan pian.

Hyödyllistä tietoa:

Materiaalikansio
Materiaalikansio sisältää kaiken kurssiorganisaation tuottaman kirjallisen materiaalin. Tähän kuuluu valintakoekirjojen tiivistelmät, lukuisia harjoitustehtäviä ja niiden mallivastaukset. Materiaalikansion avulla voit harjoitella itsenäisesti vastaustekniikkaasi ja kerrata kirjojen sisältöä. Materiaalit jaetaan sähköisenä.

Valmennusopas
Valmennusoppaaseen sisältyy yleistä informaatiota hakemisesta, kursseista sekä opiskelutekniikoista. Valmennusoppaaseen sisältyy myös vastaustekniikkaan perehtyvä osio. Valmennusopas jaetaan paperisena ja postitetaan Etä-kurssille osallistuville sekä materiaalipaketin ostaneille.

KurssiNet
KurssiNet on valmennuskurssiemme sähköinen oppimisalusta. KurssiNetissä voit esimerkiksi keskustella muiden hakijoiden kanssa sekä esittää Q&A-palstalla mieltäsi askarruttavia kysymyksiä, joihin asiantuntevat opetusassistenttimme vastaavat.. KurssiNetistä löydät myös opettajien laatimat materiaalit.

Henkilökohtainen tutor
Henkilökohtainen tutor on oikeustieteen opiskelija, jonka tehtävä on auttaa juuri Sinua pääsykoekevääsi aikana. Voit kääntyä tutorin puoleen esimerkiksi laatiessasi lukusuunnitelmaa tai pohtiessasi erilaisia opiskelutekniikoita, sillä heillä on ensi käden kokemusta pääsykokeisiin valmistautumisesta. Henkilökohtainen tutor nimetään tehokursseille osallistuville.

Ryhmäkohtainen tutor
Ryhmäkohtainen tutor on oikeustieteen opiskelija, joka on koko kurssiryhmän tavoitettavissa. Tutoreilla on ensi käden kokemusta pääsykoekeväästä, ja he avustavat mielellään kaikissa valmistautumiseen liittyvissä tilanteissa!

Etätutor
Etätutor on oikeustieteen opiskelija, jonka tehtävä on auttaa juuri Sinua pääsykoekevääsi aikana. Voit kääntyä tutorin puoleen esimerkiksi laatiessasi lukusuunnitelmaa tai pohtiessasi erilaisia opiskelutekniikoita, sillä heillä on ensi käden kokemusta pääsykokeisiin valmistautumisesta.