Olet täällä: Etusivu / Yksityinen: Valmennuskurssit / Miksi Pykälän kurssille?

Miksi Pykälän kurssille?

  1. Pykälä ry on kokenein valmennuskurssien järjestäjä oikeustieteelliseen tiedekuntaan lähes 70 vuoden kokemuksella!
  2. Pykälä ry valmentaa kaikkiin Suomen oikeustieteellisiin tiedekuntiin, eli Helsingin, Vaasan, Turun, Itä-Suomen ja Lapin yliopistojen oikeustieteellisiin tiedekuntiin.
  3. Vuonna 2017 72 % sisäänpäässeistä oli käynyt Pykälä ry:n kurssin samana keväänä!
  4. Ammattitaitoiset opettajamme ovat joko valmistuneita juristeja tai opintojensa loppuvaiheessa olevia opiskelijoita, joilta löytyy intohimoa pääsykoevalmentamiseen.
  5. Kurssituotot käytetään Pykälä ry:n toiminnan ylläpitämiseen, josta pääset sisäänpäästyäsi nauttimaan!

Pykälä ry valmentaa kursseillaan oikeustieteellisten tiedekuntien yhteisvalintakokeeseen. Arvoihimme kuuluu kohtuuhintaisten kurssien järjestäminen sekä kaikilla mittareilla arvioiden laadukas ja henkilökohtainen opetus. Samalla olemme pystyneet vuodesta toiseen pitämään asiakastyytyväisyytemme korkeana. Kevään 2016 kurssilaisista 99 % oli tyytyväisiä Pykälän valmennuskursseihin. Tavatessamme syksyllä tiedekunnan käytävillä tyytyväisiä kurssilaisia, tiedämme päässeemme tavoitteeseemme.

Kurssilaisten antaman palautteen mukaan opetus kursseillamme on ammattitaitoista, tehokasta ja innostavaa. Kursseillamme käytetty materiaali on samoin saanut erinomaista palautetta. Olemme pyrkineet tänäkin vuonna muokkaamaamaan ja laajentamaan kurssivalikoimaamme vastaamaan vielä paremmin pyrkijöiden henkilökohtaisia tarpeita. Uutena valikoimaamme on lisätty esimerkiksi erillinen vastaustekniikka-kurssi, jotta lukuajan lyhentyessä aika voidaan käyttää tehokkaasti kirjojen opiskeluun.

Pykälä ry:n valmennuskurssien vahvuutena on ainutlaatuisen opiskeluympäristön mahdollistaminen innostavien opettajien ja opiskelijajärjestön saumattoman yhteistyön avulla. Kursseillamme opettaa sekä opintojensa loppusuoralla olevia opiskelijoita että jo valmistuneita juristeja. Pääasiallinen valintakriteeri kaikkien opettajien kohdalla on kyky osata opettaa juuri pääsykokeen läpäisemisessä vaadittavia taitoja. Pääsykokeessa osaamisen tuleekin olla korkealla tasolla: myös vaikeat asiat tulee osata.

Kurssipäälliköt vastaavat mielellään kaikkiin kysymyksiisi koskien valmennuskursseja, joten jos vielä epäröit, ovatko Pykälän kurssit juuri Sinua varten, ota yhteyttä! Kurssipäälliköt osaavat myös neuvoa parhaan kurssivaihtoehdon suhteen sekä vastata kaikkiin muihinkin kysymyksiisi koskien Pykälän valmennuskursseja. Kurssipäälliköillä on edelleen muistissa oma hakukevät ja sen tuomat haasteet, joten he tietävät, mitä sinulla on edessäsi ja osaavat auttaa. Kurssipäälliköihin saat yhteyden sähköpostitse, puhelimitse sekä käymällä Pykälä ry:n toimistolla. Yhteystiedot löydät ylhäällä olevan valikon ”yhteystiedot”-kohdasta!