Olet täällä: Etusivu / Valmennuskurssit / Miksi kurssille?

Miksi kurssille?

1. Pykälä ry on kokenein valmennuskurssien järjestäjä oikeustieteelliseen tiedekuntaan yli 60 vuoden kokemuksella!

2. Pykälä ry on ainoa vain Helsingin yliopiston oikeustieteelliseen tiedekuntaan valmentavien kurssien järjestäjä!

3. Vuonna 2016 80 % sisäänpäässeistä oli käynyt Pykälä ry:n kurssin samana keväänä!

4. Vuonna 2016 99 % vastanneista kurssilaisista oli tyytyväisiä Pykälä ry:n järjestämiin kursseihin.

5. Kaikki kurssimme opettajat ovat joko valmistuneita juristeja tai opintojensa loppuvaiheessa olevia opiskelijoita, joilta löytyy useiden vuosien kokemus juridisten aiheiden opettamisesta valmennuskursseilla.

Pykälä ry on ainoa valmennuskurssien järjestäjä, joka on erikoistunut vain Helsingin yliopiston oikeustieteellisen tiedekunnan pääsykokeeseen. Arvoihimme kuuluu kohtuuhintaisten kurssien järjestäminen sekä kaikilla mittareilla arvioiden laadukas ja henkilökohtainen opetus. Samalla olemme pystyneet vuodesta toiseen pitämään asiakastyytyväisyytemme korkeana. Kevään 2016 kurssilaisista 99 % oli tyytyväisiä Pykälän valmennuskursseihin. Kun syksyllä tiedekunnan käytävillä tapaamme tyytyväisiä kurssilaisia, tiedämme päässeemme tavoitteeseemme.

Kurssilaisten antaman palautteen mukaan opetus kursseillamme on ammattitaitoista, tehokasta ja innostavaa. Kursseillamme käytetty materiaali on samoin saanut erinomaista palautetta. Olemme pyrkineet tänäkin vuonna muokkaamaamaan ja laajentamaan kurssivalikoimaamme vastaamaan vielä paremmin pyrkijöiden henkilökohtaisia tarpeita.

Pykälä ry:n valmennuskurssien vahvuutena on ainutlaatuisen opiskeluympäristön mahdollistaminen kokeneiden opettajien ja opiskelijajärjestön saumattoman yhteistyön avulla. Kursseillamme opettaa sekä opintojensa loppusuoralla olevia opiskelijoita että jo valmistuneita juristeja. Pääasiallinen valintakriteeri kaikkien opettajien kohdalla on kyky osata opettaa juuri pääsykokeen läpäisemisessä vaadittavia taitoja. Pääsykokeessa osaamisen tuleekin olla korkealla tasolla: myös vaikeat asiat tulee osata, mutta vaatimustason ylittävä pohdinta ei ole hyväksi.

Kurssipäälliköt vastaavat mielellään kaikkiin kysymyksiisi koskien valmennuskursseja, joten jos vielä epäröit, ovatko Pykälän kurssit juuri Sinua varten, ota yhteyttä! Kurssipäälliköt osaavat myös neuvoa parhaan kurssivaihtoehdon suhteen sekä vastata kaikkiin muihinkin kysymyksiisi koskien Pykälän valmennuskursseja. Kurssipäälliköillä on edelleen muistissa oma pyrkimiskevät ja sen tuomat haasteet, joten he tietävät, mitä sinulla on edessäsi ja osaavat auttaa. Kurssipäälliköihin saat yhteyden sähköpostitse, puhelimitse sekä käymällä Pykälä ry:n toimistolla. Yhteystiedot löydät ylhäällä olevan valikon ”yhteystiedot”-kohdasta!