Olet täällä: Etusivu / Yksityinen: Valmennuskurssit / Kurssipäälliköt

Kurssipäälliköt

Me kurssipäälliköt vastaamme kurssien suunnittelusta ja toteutuksesta huolehtimalla muun muassa markkinoinnista, laskutuksesta, käytännön järjestelyistä ja Internet-sivuista. Haluamme tuoda Sinun käyttöösi sen kokemuksen ja opin, joka jokaisella meistä on oikeustieteelliseen pyrkimisestä. Olemme kursseilla Sinua varten, joten voit kääntyä puoleemme missä tahansa asiassa. Otamme mielellämme vastaan myös palautetta ja kehitysideoita. Tärkeimpänä tehtävänämme on huolehtia kurssilaisten tyytyväisyydestä ja kurssien käytännön asioiden sujumisesta.

Vastaavana kurssipäällikkönä vuoden 2018 kurssien osalta toimii oikeustieteen ylioppilas Antti Silvolahti.  Avustavina kurssipäällikköinä toimivat oikeustieteen ylioppilaat Ella Hirvenkari, Sinia Raittila sekä Julia Sundström. Kurssipäälliköt tavoitat helposti lähettämällä sähköpostia joko osoitteeseen valmennuskurssit@pykala.fi tai suoraan tietylle kurssipäällikölle. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@pykala.fi.

 

Päivystyksemme alkaa syksyllä 2017.

Kurssipäälliköiden kurssiblogiin voit käydä tutustumassa osoitteessa http://www.kurssiblogi.pykala.fi/.

 

Vuoden 2018 kurssipäälliköt

 

Vastaava kurssipäällikkö
Antti Silvolahti opiskelee neljättä vuotta oikiksessa ja toimii 2018 valmennuskurssien vastaavana kurssipäällikkönä. Anttia kiinnostaa erityisesti verotukseen ja sopimuksiin liittyvät kysymykset, joten tulevaisuuden työpaikka saattaa löytyä joko julkiselta puolelta esimerkiksi verohallinnosta tai yksityisen sektorin yrityksestä tai asianajotoimistosta. Antilla on myös aiempaa valmennuskurssikokemusta – Antti oli mukana myös 2017 kursseilla avustavana kurssipäällikkönä.
Avustava kurssipäällikkö
Sinia Raittila toimii avustavana kurssipäällikkönä Pykälä ry:n Valmennuskursseilla ja vastaa tehtäväntarkastuksesta. Sinia on toisen vuoden opiskelija ja erityisesti kiinnostunut kilpailuoikeudesta. Hän toimi vuonna 2016 Sonniaisten puheenjohtajana.
Avustava kurssipäällikkö
Ella Hirvenkari on ensimmäisen vuoden oikisopiskelija ja toimii valmennuskursseilla avustavana kurssipäällikkönä. Kiinnostavin oikeudenala on Ellan mielestä kauppaoikeus. Ella toimii kevään kursseilla tutor-vastaavana. Ella osallistui viime keväänä kursseille ja lähti nyt innokkaana parantamaan niitä entisestään.

Julia Sundström

julia.sundstrom(at)pykala.fi

Avustava kurssipäällikkö
Julia Sundström opiskelee toista vuotta oikiksessa ja toimii valmennuskursseilla avustavana kurssipäällikkönä. Juliaa kiinnostaa erityisesti kansainväliseen oikeuteen liittyvät kysymykset ja tulevaisuudessa häntä voisi kiinnostaa työskentely ulkomailla. Valmennuskursseilla Julia vastaa materiaaleista ja laitteista.