Olet täällä: Etusivu / Yhdistys / Cocktail Club

Cocktail Club

SONY DSC

Cocktail Club tutustuttaa pykälistejä drinkkien monipuoliseen ja herkulliseen maailmaan. Tyypillisintä toimintaamme ovat parin kuukauden välein järjestettävät cocktail-illat Pykälässä tai muissa kerhotiloissa. Järjestelyistä vastaa yleensä kerhon hallitus, mutta järjestelyihin otetaan ilomielin myös muita innokkaita mukaan. Iltaa varten ideoidaan valitun teeman mukaisia drinkkejä esimerkiksi cocktail-baarissa kokoustaen.

Cocktail-iltojen lisäksi olemme järjestäneet cocktail-kouluja perusteiden opettelemiseksi ja jo syntyessään legendaariset CockFlip-sitsit yhdessä FCC Flipin kanssa.

Osallistuminen CC:n toimintaan on kaikille pykälisteille avointa. Tulevista tapahtumista tiedotetaan pykälä-infon ohella kerhon omalla sähköpostilistalla ja facebook-ryhmässä. Olet aina tervetullut vieraaksi drinkki-iltaan, mutta kannattaa ehdottomasti lähteä mukaan myös järjestäjäksi suunnittelemaan ja ohjaamaan kerhon toimintaa haluamaasi suuntaan. Innokkaita on riittänyt kaikilta vuosikursseilta ensimmäisestä kahdeksanteen. Taito tehdä täydellinen (tai edes etäisesti limevissyä muistuttava) mojito ei ole kenellekään haitaksi.

Facebook-ryhmässämme voit katsella kuvia menneistä tapahtumistamme ja seurata tiedotusta tulevista. Liity vain rohkeasti!
Cocktail Clubin sähköpostilistalle voi liittyä lähettämällä osoitteeseen majordomo@helsinki.fi viesti subscribe cocktail-club oma.osoite@email.fi. Otsikko jätetään tyhjäksi. Jos haluat poistaa itsesi postituslistaltamme, onnistuu se lähettämällä osoitteeseen majordomo@helsinki.fi viesti unsubscribe cocktail-club oma.osoite@email.fi.

SONY DSC     SONY DSC

cc4