Olet täällä: Etusivu / Yhdistys / Hallipiki

Hallipiki

 

Hallipiki on Pykälän korisjengi, joka koostuu kaikkien vuosikurssien edustajista. Tiivis ja tunnelmallinen poppoo oikkareita, vaikka mimmit ja kundit eivät vaihdakaan kledjuja samassa kopissa (vielä).
Jengi perustettiin syksyllä 2013, jonka jälkeen innostus pykälistien keskuudessa korista kohtaan on noussut valtavasti osana Susijengi – ilmiötä. Hallipikin ensimmäinen kausi (2013–14) Unisportin “teekkarisarjassa” päättyi karvaasti, sillä joukkue jäi Final Four –pleijareista yhden voiton päähän. Toisella kaudella menestys on ollut murhaavaa phuksien ja muiden uusien pelaajien myötä, unohtamatta alkuperäisporukkaa.

Hallipikin etymologia juontaa juurensa vahvasta työstä Pykälän pallovuorolla. Työmoraalista ei vuoden saatossa ole tingitty, mutta taitotaso on kasvanut huomattavasti reilun vuoden aikana pelaajaringin kasvaessa. Hallipiki satsaa eurobasket – koripalloon, eli jokainen pelaaja pelaa joukkueen eteen. Sarjassahan ei tosin ole pelaajakohtaista kirjanpitoa.
Pelaajien arvostettavuuteen kuuluu se, että pelit pelataan Otaniemessä perjantai-iltaisin lepakkovuorolla. Hallipiki kaipaa faneja!

Tuutsä leikkaa korisukkaa?

Yhteydenotot: Tuomas Tuominen, tuomas.tuominen(at)helsinki.fi