Olet täällä: Etusivu / Yhdistys / Rinnerikolliset

Rinnerikolliset

rr-logo

Gummelistunggis!
Vuonna 1980 perustettu Rinnerikolliset on Pykälän perinteikäs laskettelu- ja lautailu(painotteinen) kerho, jonka etuoikeutettuja jäseniä myös kaikki Pykälä ry:n jäsenet ovat. Tarjolla on monenlaista meininkiä ympäri vuoden, ja kaikki kiinnostuneet ovat erittäin tervetulleita osallistumaan tai järkkäilemään tapahtumiamme!

Alppimatka

RR:n vuoden kohokohtana on tammikuussa järjestettävä viikon mittainen alppimatka. Matkamme ovat suuntautuneet mm. Val d’Isèreen, Les Arcsiin, Bad Gasteiniin, Saalbachiin ja Vallnordiin. Huiman suosion saavuttaneelle reissulle ovat tervetulleita kaikki innokkaat alppinistit laskutaitoihin ja –välineisiin katsomatta! Nämä toiminnantäyteiset reissut saavat usein legendaarisen maineen jo menomatkalla ja niiden myöhempi muistelu ja fiilistely tapahtumissa on tärkeä osa RR-kulttuuria.

chamonix6

Surffimatka

Surffimatka on lyhyen historiansa aikana aloittanut Rinnerikollisten lukuvuoden heti phuksirientojen jälkeen. Matkat ovat suuntautuneet Portugalin kuumille biitseille Penicheen ja Santa Cruziin. Matkojen suosio hipoo vuodesta toiseen huippulukemia lämpötilan ja retkujen fiiliksen ohella! Surffimatka ei legendaarisuudessaan jää alppi-serkkunsa varjoon. Päinvastoin, matkamuistelot kesäisestä surffiparatiisista tuovat piristystä pimeimpäänkin talvipäivään ja saavat retkun odottamaan vesi kielellä jo ensi syksyn reissua!

Fondue-bileet

RR:n after ski -henkiset vuosijuhlat järjestetään vuosittain maaliskuussa. Näissä kemuissa on luvassa fondueta tai raclettea, sisarkerhoja sekä runsaasti vauhtia ja vaarallisia tilanteita! Rinnerikollisten jäsenyys jatkuu luonnollisesti myös valmistumisen jälkeen. Niinpä varsinkin Fondue-bileissä on usein oiva mahdollisuus tehdä tuttavuutta huikeisiin RR-alumneihin ja kuulla mahtavia tarinoita jopa vuosikymmenten takaisilta laskureissuilta. Onpa vieraslistalta mahdollista bongata jopa professoreita!

Hallitus

Rinnerikollisten virallista puolta edustaa hallitus, joka valitaan vuosittain touko- kesäkuussa toimikauden päättävillä Pallogrilleillä. Hallitukseen kuuluu yli 40 jäsentä, minkä lisäksi toimintaamme osallistuu paljon muita aktiiveja.

Lars

Vuoden 2014 Bad Gasteinin matkasta lähtien Rinnerikollisten yksinoikeutettuna maskottina on toiminut rakas jääkarhumme Lars, jonka liittyminen kerhoon on jo itsessään varsin huikea tarina. Lyöttäydypä siis sopivassa välissä jonkun vanhemman retkun seuraan ja kysäise “Larsin legendaa” – se on pakko kuulla omin korvin!  Larsin voit bongata RR-tapahtumista ympäri vuoden.

Kuinka mukaan toimintaan?

Lisätietoa Rinnerikollisista saat viralliselta Facebook-sivultamme https://www.facebook.com/rinnerikolliset,

liittymällä Facebook-ryhmäämme RinneRikolliset,
tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen rinnerikolliset@gmail.com.
Tervetuloa mukaan Pykälän legendaarisimman kerhon toimintaan!