Olet täällä: Etusivu / Yhdistys / Tuoppituomarit

Tuoppituomarit

Tuoppituomarit on Pykälän legendaarinen olutkerho. Maistelemme kokouksissamme hyvässä seurassa uusia ja erilaisia oluita riippuen illan teemasta ja ravitsemusliikkeen valikoimasta – suosimme toki ravintoloita, joilla on hyvä olutvalikoima. Kokousten lisäksi järjestämme kaikennäköisiä, enemmän tai vähemmän perinteikkäitä juhlia ja juominkeja.

tuoppituomarit2

Tylsää meillä ei ole ikinä – eikä jäykkää. Onneksi jotkut meistä jopa tietävät jotain oluista ja vieläpä kertovat tietonsa muillekin. Tämä ikään kuin legitimoi maistelun. Tule sinäkin ideoimaan, maistelemaan, arvostelemaan, maistelemaan tai vaikka muuten vaan maistelemaan, kerhoomme ovat kaikki jäsenet tervetulleita.

Aktiivisimmat, mogulin arvonimen saavuttaneet tuomarit tunnistat jokaisen itseään kunnioittavan opiskelijan haalareista löytyvän Tuoppituomareiden haalarimerkin kultaisesta ja hopeisesta kimalluksesta. Tähän sinunkin kannattaisi pyrkiä – jos ajattelet omaa parastasi. Kokouksista, excuista, vuosijuhlasta ja muista tapahtumistamme saat tietoa viidakkorummun lisäksi Pykälän ja Tuoppituomareiden sähköpostilistoilta, kotisivuiltamme sekä ilmoitustauluilta.

Liity joukkoon tummaan, ehkä löydät sen oikean – oluen. Olut kaataa rajoja ja avartaa maailmaa.