Olet täällä: Etusivu / Yhdistys / Viinikerho Pohjasakka

Viinikerho Pohjasakka

pohjasakkaOletko kiinnostunut viineistä; tunnistatko tanniinit, haluaisitko oppia lisää viineistä ja viettää aikaa iloisessa seurassa? Liity Pohjasakkaan!

Pykälän viinikerho Pohjasakka on vuonna 2005 perustettu aktiivinen kerho, jossa ei syljetä lasiin, eikä suhtauduta elämään tai viineihin liian vakavasti. Järjestämme kerran lukukaudessa kaikille avoimen viininmaisteluillan, jossa kerromme maisteltavista viineistä ja nautimme herkullisia pikkupurtavia hyvässä seurassa. Viinibaarikierroksella olemme tutustuneet Helsingin viinitarjontaan ja järjestämme kerhon jäsenille myös paljon muuta mukavaa toimintaa kuten esimerkiksi viininmaisteluiltoja/illanistujaisia, excuja ja mökkireissuja.

Pohjasakassa rikastutat viinitietouttasi ja tutustut uusiin, mielenkiintoisiin tuttavuuksiin. Kerhoon ovat tervetulleita kaikki ikään ja vuosikurssiin katsomatta ja otamme uudet ideat innolla vastaan. Liity nyt Pohjasakan sähköpostilistalle saadaksesi ensikäden informaatiota tulevista tapahtumistamme.

Liittymisohjeet: lähetä sähköpostiviesti ”subscribe pykala-pohjasakka oma.osoiteesi@helsinki.fi osoitteeseen majordomo@helsinki.fi. Jätä otsikko tyhjäksi.

Lasillisen äärellä nähdään!