Olet täällä: Etusivu / Yhdistys / Pykälä-info

Sähköpostilista Pykälä-info

Pykälä-info on näiden kotisivujen ohella yhdistyksen tärkein tiedotusfoorumi. Listalla tiedotetaan yhdistyksen toiminnasta ja tapahtumista sekä ajankohtaisista opintoasioista. Infoon tulee aika ajoin tietoa myös muiden järjestöjen toiminnasta. Lisäksi Pykälä-infossa julkaistaan tiistaisin yhdistyksen jäsentiedote.

Liittyminen ja tilaamisen lopettaminen

Listalle liityt täyttämällä oheisen, oikeassa yläkulmassa olevan lomakkeen tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen majordomo@helsinki.fi. Jos liityt sähköpostin kautta jätä otsikko tyhjäksi ja kirjoita viestiksi subscribe pykala-info oma.oikea@osoi.te. Voit poistaa itsesi listan tilaajista lähettämällä viestin unsubscribe pykala-info oma@oikea.osoi.te. osoitteeseen majordomo@helsinki.fi.

Jos haluat liittää listan tilaajaksi helsinki.fi –sähköpostitilisi, tarkista ensin webmailin sähköpostiasetuksissasi (asetukset -> omat tiedot), että lähettäjäosoitteesi on muotoa etunimi.sukunimi@helsinki.fi. Muuten listalle liittyminen ei onnistu suoraan.

Oikis-students@helsinki.fi

Oikis-students@helsinki.fi on sähköpostilista, jonka kautta oikeustieteellinen tiedekunta tiedottaa esim. painettuun opinto-oppaaseen tehtävistä korjauksista sekä muista ajankohtaisista opintoasioista. Jos olet pykälä-infon tilaaja, sinulle välittyvät automaattisesti myös kaikki oikis-students –sähköpostilistalle lähetetyt viestit.

Jos et halua tilata pykälä-infoa, mutta sinua kiinnostaa kuitenkin tiedekunnan posti, voit liittyä oikis-students@helsinki.fi –listalle lähettämällä viestin subscribe oikis-students oma.oikea@osoi.te osoitteeseen majordomo@helsinki.fi.

Huomaa kuitenkin, että myös pykälä-infoon tulee tietoa joistakin opintoasioista, jota taas oikis-students –listalla ei julkaista.

Listan säännöt

Pykälä-info -sähköpostilistan ensisijaisena tarkoituksena on palvella Pykälä ry:n jäsenistöä ja toimia yhdistyksen tiedotuskanavana. Listalla tiedotetaan Pykälän ajankohtaisista tapahtumista. Muiden tahojen tapahtumat ja tiedotteet kootaan kerran viikossa ilmestyvään jäsentiedotteeseen.

– Yhdistyksen ulkopuolisten tapahtumien ja palveluiden mainostaminen listalla tapahtuu ainoastaan kerran viikossa listalle lähetettävän jäsentiedotteen kautta. Voit lähettää jäsentiedotteeseen toivomasi viesti osoitteeseen jasentiedote@pykala.fi.

– Pykälä-info ei ole keskustelu- eikä mielipidepalsta. Vapaa keskustelu on ohjattu esimerkiksi Facebook-ryhmiin (opintoasioissa Oikkarit Portsussa jne).

– Listalle ei saa lähettää asuntoilmoituksia.

– Listalle ei saa lähettää työpaikkailmoituksia. Paragraaffi Oy välittää keskitetysti työpaikkoja oikeustieteen ylioppilaille Oikkaripörssissä.

– Myyn/ostan -ilmoitukset on myös ohjattu pois pykälä-infosta.

Jotta pykälä-info jatkossakin palvelisi tilaajiaan tarkoituksenmukaisesti on kaikkien listan käyttäjien syytä muistaa listan käyttösäännöt ja toimia niiden mukaisesti. Jokainen aiheeton viesti kuormittaa turhaan listaa heikentäen sen informaatioarvoa. Sääntöjen vastainen tai asiaton toiminta listalla voi viime kädessä johtaa tilaajan poistamiseen listalta.

Listan ylläpito

Pykälä-infon ylläpidosta vastaa tiedotustoimikunta hallituksen tiedotusvastaavan johdolla. Mikäli sinulla herää kysyttävää listan käytöstä tai haluat muuten antaa palautetta, ota yhteyttä jasentiedote@pykala.fi tai tiedotusvastaava@pykala.fi.