Olet täällä: Etusivu / Yhdistys / Tilat

Toimitilat

Pykälän kerhohuoneisto on n. 460m2 kokoinen; sitä vuokrataan yhdistyksen jäsenille. Vuokrattavia tiloja ovat iso ja pieni sali sekä sauna.

Vuonna 2017 tilavuokrista vastaa hallituksen tilavastaava
Joel Ilveskero, email: tilavastaava@pykala.fi, puh. +358 40 8373963

Huoneistomme on jäsenistöä varten

Tila on jaettavissa moneen erilaiseen osaan. Pieni sali sopii pienempiä tilaisuuksia varten, mutta jos osallistujamäärä on suurempi, kannattaa kokoontua isossa salissa. Tilat saadaan äänieristettyä, ja kummassakin salissa on mahdollisuus omaan audiovisuaalisen toistoon samanaikaisesti.

Tietoja Pykälästä

– Äänentoisto sekä isossa että pienessä salissa
– Langaton verkkoyhteys sekä verkkokaapelin käyttömahdollisuus
– Videotykit sekä isossa että pienessä salissa
– Hyvin varusteltu keittiö sekä 120 hengen astiasto
– Miksauspöytä 2 cd-pesällä
– Pöydät ja tuolit 120 hengen koulutustilaisuuksia varten

Pykälä ry:n jäsenenä olet lämpimästi tervetullut käyttämään huoneistoamme. Avaimen kerhotiloihin saat toimistolta 10EUR panttia vastaan. Avaimella pääset huoneistoon klo 7.00-23.00. Tilaa voi käyttää vapaasti enintään kymmenen pykälistin ryhmä; mikäli joukossa on ulkopuolisia tai ryhmä on kymmentä suurempi, tila pitää varata erikseen hallituksen tilavastaavan kautta.

Kerhotiloissa toimimisesta

Jokainen meistä on vastuussa huoneiston siisteydestä. Kerhotilat ovat huomattavasti viihtyisämpiä, mikäli kaikki korjaavat jälkensä. Saunassa (ja jo pukuhuoneessa) käytäessä on käytettävä muovituoppeja. Tupakointi onnistuu kerhotilojen ison salin tupakkakopissa.

TERVETULOA!