Olet täällä: Etusivu / Yhdistys / Seminaaritoimikunta

Seminaaritoimikunta

Seminaaritoimkunnan perusti Jerry Hultin vuonna 2002. Toimikunta järjestää laadukkaita ja ajankohtaisia juridiikan seminaareja, jotka ovat ilmaisia Pykälän jäsenille. Seminaari-illassa pääset kuuntelemaan alansa parhaita asiantuntijoita ja sen jälkeen puimaan illan antia esimerkiksi viinin ja ruoan äärellä. Seuraa Pykälä-infoa ja ilmoittaudu mukaan!

Aluksi seminaarimme aiheet liittyivät liikejuridiikkaan, mutta nykyisin järjestämme seminaareja kaikilta opiskelijoita kiinnostavilta oikeudenaloilta. Jos sinulla on hyvä ehdotus seminaarin aiheeksi, ota yhteyttä seminaarivastaavaan!

Toimikunnan jäsenet

Seminaaritoimikunta toimii opintovaliokunnan alaisuudessa. Toimikunnan puheenjohtaja on OVK:n seminaarivastaava. Muut jäsenet valitaan pykälä-infossa julkaistun hakukuulutuksen perusteella.

Seminaaritoimikunta sopii yhtä hyvin fukseille kuin ylempien vuosikurssien opiskelijoille. Toimikunnan jäsenyys ei vaadi täysipäiväistä panostusta, vaan toiminnassa voi olla mukana sen verran kuin oma aikataulu antaa periksi. Seminaaritoimikuntalaiset järjestävät seminaareja, pitävät vapaamuotoisia kokouksia ja illanviettoja.