Olet täällä: Etusivu / Yhdistys / Urheilutoimikunta

Urheilutoimikunta

Onko oikeustieteen opiskelu mielestäsi toisinaan raskasta ja turhauttavaa yksinpuurtamista? Tuntuuko joskus siltä että on pakko nostaa jalat ylös? Ei hätää, urheilutoimikunta tarjoaa excuja, tapahtumia ja mahdollisuuden treenata ja pitää hauskaa hyvässä seurassa. Lisäksi toimikunta järjestää mahdollisuuksien mukaan kisakatsomoita. Parempi jännittää porukassa kuin yksinään!

Toimikunnan jäseneksi pääsee hakemalla ja hausta ilmoitetaan pykälä-infossa. Toimikunta vastaa yleisvaliokunnan urheiluvastaavan kanssa urheilullisten ja urheiluhenkisten tapahtumien sekä excujen ideoimisesta ja käytännön toteutuksesta.

Toimikunnan tapahtumiin ovat tervetulleita kaikki pykälistit ikään, kuntoon, urheilutaustaan tai –taustattomuuteen katsomatta. Yksi tunti liikuntaa antaa kuulemma kaksi tuntia lisäenergiaa (opiskelu)päivään.

Katso Pykälä – Urheilun Facebook-sivut täältä.