Olet täällä: Etusivu / Yhdistys / Yrityssuhdevaliokunta

Yrityssuhdevaliokunta

ysv2017

Yrityssuhdevaliokunta (YSV) on vuonna 2011 perustettu Pykälän uusin valiokunta. Valiokunnan tehtävänä on ylläpitää ja kehittää Pykälän ja yritysten välistä yhteistyötä. Käytännön tasolla tämä kattaa ilmoitusmyynnin Pykälän eri julkaisuissa, sponsorointiyhteistyön tapahtumien osalta ja muut mahdolliset mainosyhteistyön muodot. Pykälän toiminnassa näkyvässä roolissa olevien excursioiden järjestäminen kuuluu myös olennaisena osana YSV:n toimintaan.

Yrityssuhdevaliokunta tekee yhteistyötä Pykälän muiden valiokuntien sekä toimikuntien kanssa erityisesti sponsorointiyhteistyön osalta toimien linkkinä yhdistyksen yhteistyökumppaneiden suuntaan.

Kokoonpano

Jemina valmis

Jemina Fallenius

jemina.fallenius@pykala.fi
sihteeri@pykala.fi

Puheenjohtaja
Yrityssuhdevaliokunnan toimintaa johtaa vuosittain erikseen valittava yhdistyksen hallituksen jäsen, joka toimii oman hallitusvirkansa ohella YSV:n puheenjohtajana. Puheenjohtajan tehtäviin kuuluu yrityssuhdetoiminnan suurista linjoista päättäminen, valiokunnan toiminnan johtaminen, kokouksien koolle kutsuminen ja niissä puheen johtaminen.
Vuonna 2017 YSV:n puheenjohtaja on Jemina Fallenius.
Tuomas Tuominen

tuomas.tuominen@pykala.fi

Varapuheenjohtaja
YSV:n varapuheenjohtaja vastaa uusien yritysyhteistyömuotojen valmistelusta ja toteutuksesta, jäsenetujärjestelmän ylläpidosta sekä Pykälä-viikon tuotesponsoroinnin koordinoinnista. Lisäksi hän avustaa YSV:n puheenjohtajaa tehtävässään sekä johtaa puhetta valiokunnan kokouksissa puheenjohtajan ollessa estynyt.
Vuonna 2017 YSV:n varapuheenjohtaja on Tuomas Tuominen.

Sami Reijonen

ysvsihteeri@pykala.fi

Sihteeri
Sihteerin tehtäviin kuuluu pöytäkirjojen kirjoittaminen valiokunnan kokouksissa. Pöytäkirjojen seuraaminen pitää sinut ajan tasalla valiokunnan tapahtumista. Lisäksi yrityssuhdevaliokunnan sihteeri toimii samalla valiokunnan tiedottajana.
Vuonna 2017 YSV:n sihteeri on Sami Reijonen.
Jesse Heiskanen

jesse.heiskanen@pykala.fi

Jäsenetuvastaava
Jäsenetuvastaavan virka perustettiin vuonna 2013. Jäsenetuvastaavan toimenkuva muokkautuu yrityssuhdevaliokunnan tarpeiden mukaiseksi.
Vuonna 2017 YSV:n jäsenetuvastaava on Jesse Heiskanen.
Tiia Takalo

tiia.takalo@pykala.fi

Yrityssuhdevastaava
Yrityssuhdevaliokunnan alaisuudessa toimiva yrityssuhdetoimikunta (YRSU) hoitaa ilmotusmyynnin Pykälän erinäisiin julkaisuihin, kuten Inter Vivokseen ja Varjo-opinto-oppaaseen, sekä suurimpientapahtumien kannalta olennaisen sponsorointiyhteistyön järjestelyt. Näiden lisäksi YRSU neuvottelee myös muusta yhteistyöstä Pykälän yhteistyökumppaneiden kanssa. YRSU:un hakeudutaan loppusyksyisin järjestettävän erillisen haun kautta.
Yrityssuhdetoimikunnan jäseninä vuonna 2017 Tiia Takalo, Julius Viherkenttä ja Enna Hakala.
Julius Viherkenttä

julius.viherkentta@pykala.fi

Enna Hakala

enna.hakala@pykala.fi

Inka Sajakoski

inka.sajakoski@pykala.fi
excursiot@pykala.fi

Excuvastaava
Excursiot ovat olennainen osa Pykälän toimintaa ja oiva keino tutustuttaa pykälistit eri yritysten ja valtiollisten instituutioiden arkeen. Tarkoituksena on antaa jäsenistölle mahdollisimman laaja käsitys erilaisten alojen toiminnasta ja erityisesti niiden tarjoamista työmahdollisuuksista oikeustieteen alan osaajille. Excursioiden järjestämisestä vastaavat excuvastaavat, joiden toimenkuva koostuu pääasiassa excujen ideoinnista ja toteutuksesta. Excuvastaavat järjestävät myös Pykälä-viikon monet excut sekä pykälisteille että kansainvälisille vieraille.
Vuonna 2017 excuvastaavina toimivat Inka Sajakoski ja Valtteri Isola.

Valtteri Isola

valtteri.isola@pykala.fi
excursiot@pykala.fi

Excuvastaava
Vuonna 2017 excuvastaavina toimivat Inka Sajakoski ja Valtteri Isola.

Valiokunnan kokoukset ovat avoimia kaikille Pykälän jäsenille ja niistä tiedotetaan Pykälän nettisivujen kokouskalenterissa.