Olet täällä: Etusivu / Yhdistys / Yrityssuhdevaliokunta

Yrityssuhdevaliokunta

Yrityssuhdevaliokunta (YSV) on vuonna 2011 perustettu Pykälän uusin valiokunta. Valiokunnan tehtävänä on ylläpitää ja kehittää Pykälän ja yritysten välistä yhteistyötä. Käytännön tasolla tämä kattaa ilmoitusmyynnin Pykälän eri julkaisuissa, sponsorointiyhteistyön tapahtumien osalta ja muut mahdolliset mainosyhteistyön muodot. Pykälän toiminnassa näkyvässä roolissa olevien excursioiden järjestäminen kuuluu myös olennaisena osana YSV:n toimintaan.

Yrityssuhdevaliokunta tekee yhteistyötä Pykälän muiden valiokuntien sekä toimikuntien kanssa erityisesti sponsorointiyhteistyön osalta toimien linkkinä yhdistyksen yhteistyökumppaneiden suuntaan.

Kokoonpano

Sara Aho

sara.aho(at)pykala.fi
sihteeri(at)pykala.fi
045 6511908

Puheenjohtaja
Yrityssuhdevaliokunnan toimintaa johtaa vuosittain erikseen valittava yhdistyksen hallituksen jäsen, joka toimii oman hallitusvirkansa ohella YSV:n puheenjohtajana. Puheenjohtajan tehtäviin kuuluu yrityssuhdetoiminnan suurista linjoista päättäminen, valiokunnan toiminnan johtaminen, kokouksien koolle kutsuminen ja niissä puheen johtaminen.
Vuonna 2019 YSV:n puheenjohtaja on Sara Aho.

Valtteri Isola

valtteri.isola(at)pykala.fi

Varapuheenjohtaja
YSV:n varapuheenjohtaja vastaa uusien yritysyhteistyömuotojen valmistelusta ja toteutuksesta, jäsenetujärjestelmän ylläpidosta sekä Pykälä-viikon tuotesponsoroinnin koordinoinnista. Lisäksi hän avustaa YSV:n puheenjohtajaa tehtävässään sekä johtaa puhetta valiokunnan kokouksissa puheenjohtajan ollessa estynyt.
Vuonna 2019 YSV:n varapuheenjohtaja on Valtteri Isola.

Helmi Hieta-aho

helmi.hieta-aho(at)pykala.fi
ysvsihteeri(at)pykala.fi

Sihteeri
Sihteerin tehtäviin kuuluu pöytäkirjojen kirjoittaminen valiokunnan kokouksissa. Pöytäkirjojen seuraaminen pitää sinut ajan tasalla valiokunnan tapahtumista. Lisäksi yrityssuhdevaliokunnan sihteeri toimii samalla valiokunnan tiedottajana.
Vuonna 2019 YSV:n sihteeri on Helmi Hieta-aho.

Daniel Odabasi

daniel.odabasi(at)pykala.fi
jasenedut(at)pykala.fi

Jäsenetuvastaava
Jäsenetuvastaavan virka perustettiin vuonna 2013. Jäsenetuvastaavan toimenkuva muokkautuu yrityssuhdevaliokunnan tarpeiden mukaiseksi.
Vuonna 2019 YSV:n jäsenetuvastaava on Daniel Odabasi.

Daniel Barriskell

daniel.barriskell(at)pykala.fi

Yrityssuhdevastaava
Yrityssuhdevaliokunnan alaisuudessa toimiva yrityssuhdetoimikunta (YRSU) hoitaa ilmotusmyynnin Pykälän erinäisiin julkaisuihin, kuten Inter Vivokseen ja Varjo-opinto-oppaaseen, sekä suurimpientapahtumien kannalta olennaisen sponsorointiyhteistyön järjestelyt. Näiden lisäksi YRSU neuvottelee myös muusta yhteistyöstä Pykälän yhteistyökumppaneiden kanssa. YRSU:un hakeudutaan loppusyksyisin järjestettävän erillisen haun kautta.
Yrityssuhdetoimikunnan jäseninä toimivat vuonna 2019 Daniel Barriskell, Sara Laitinen ja Hekma Peltonen.

Sara Laitinen

sara.laitinen(at)pykala.fi

Hekma Peltonen

hekma.peltonen(at)pykala.fi

Aleksi Mettälä

aleksi.mettala(at)pykala.fi
excursiot(at)pykala.fi

Excuvastaava
Excursiot ovat olennainen osa Pykälän toimintaa ja oiva keino tutustuttaa pykälistit eri yritysten ja valtiollisten instituutioiden arkeen. Tarkoituksena on antaa jäsenistölle mahdollisimman laaja käsitys erilaisten alojen toiminnasta ja erityisesti niiden tarjoamista työmahdollisuuksista oikeustieteen alan osaajille. Excursioiden järjestämisestä vastaavat excuvastaavat, joiden toimenkuva koostuu pääasiassa excujen ideoinnista ja toteutuksesta. Excuvastaavat järjestävät myös Pykälä-viikon monet excut sekä pykälisteille että kansainvälisille vieraille.
Vuonna 2019 excuvastaavina toimivat Aleksi Mettälä ja Jonni Tiainen.

Jonni Tiainen

jonni.tiainen(at)pykala.fi
excursiot(at)pykala.fi

Excuvastaava
Vuonna 2019 excuvastaavina toimivat Aleksi Mettälä ja Jonni Tiainen.

Valiokunnan kokoukset ovat avoimia kaikille Pykälän jäsenille ja niistä tiedotetaan Pykälän nettisivujen kokouskalenterissa.