Olet täällä: Etusivu / Yhdistys / Jäsenedut

Pykälä ry:n jäsenedut

Pykälä on yrityssuhdevaliokuntansa johdolla neuvotellut jäsenistölleen alati kasvavan kirjon loistavia jäsenetuuksia. Etuudet ovat pääosin henkilökohtaisia, joten muistathan ottaa mukaasi Pykälän jäsentarralla varustetun opiskelijakortin tehdessäsi ostoksia. Pysyt tuoreimmista etuuksista parhaiten ajan hermolla tykkäämällä Facebookissa Pykälän Jäsenedut– ryhmästä.

Uusia jäsenetuja haetaan jatkuvasti, ja myös kausiluontoisia alennuksia hankitaan perinteisesti kesäajalle sekä esimerkiksi vuosijuhlia varten. Koko yrityssuhdevaliokunta osallistuu jäsenetujen ideointiin, ja otamme mielellämme vastaan jokaiselta pykälistiltä ehdotuksia uusiksi jäseneduiksi. Jos sinulla on esimerkiksi harrastuksia, lempiliikkeitä tai –ravintoloita, joista haluaisit saada alennuksen, ole rohkeasti yhteydessä meihin ja laita ehdotuksia osoitteeseen jasenedut@pykala.fi. Näin voimme kehittää Pykälän jäsenetuja entisestään!

 

Pykälän jäsenedut 2018

Kauppakamari|Juridiikka

Kauppakamari kustantaa lukuisia kirjoja ja palveluita mm seuraavilta aihealueilta: juridiikka, johtaminen ja esimiestyö, julkiset palvelut, työsuhde, palkka ja HR, talous ja verotus, sekä myynti, markkinointi ja viestintä. Pykälän jäsenet saavat kauppakamarin tarjoamat monipuoliset kirjat ja palvelut jäsenetuhintaan noin 20 % normaalihintaa edullisemmin. Edullinen jäsenhinta ilmoitetaan verkkokaupassamme ohjehinnan yhteydessä. Merkitse Lakimiesliiton jäsenyys tilatessasi ja saat tuotteet jäsenetuhinnalla.Tutustu tarjontaamme ja tilaa www. kauppakamarikauppa.fi.

Night People Group

Hyvinvointi Sulo

Hyvinvointi Sulo on ihonhoitoon, hierontaan, vartalohoitoihin erikoistunut yritys Helsingin Mannerheimintie 120:ssä. Yritys tarjoaa Pykälän jäsenille -10% alennuksen palveluista ja tuotteista. Hinnaston ja hoitokuvaukset löydät osoitteesta http://www.hyvinvointisulo.fi/.

Kauppalehti

Olet yhdistyksemme jäsenenä oikeutettu saamaan maksuttoman Kauppalehden omaan kotiosoitteeseesi 15.4.2018 asti. Tilaukset alkavat saapumisjärjestyksessä noin viikon sisällä. Saat lehden tilaamalla sen osoitteesta www.kl.fi/pykala.

Yhdistyksemme jäsenenä saat painettujen lehtien lisäksi lukuoikeuden digitaaliseen Kauppalehteen sekä käyttöoikeuden Kauppalehden mobiilisovelluksiin. Voit myös halutessasi tilata pelkän digitaalisen kauppalehden. Huomioithan, että jäsentilausta ei voi siirtää toiselle henkilölle tai yritykselle. Etu koskee 1.-6. vuosikurssin opiskelijoita. Jäsenetujakson ulkopuolella voit tilata Kauppalehden opiskelijahintaan -50% voimassaolevasta hinnastosta.

Edita

Edita tarjoaa pykälisteille Lakikirjat 40% alennuksella. Tilaa opiskelija-alennuksella sähköpostitse asiakaspalvelu.publishing@edita.fi tai puhelimitse numerosta 020 450 05. Tarjous koskee uusia sekä Yksityis- rikos- ja prosessioikeus että Julkisoikeus Lakikirjoja. Tarjous on voimassa toistaiseksi.

Alma Talent

Phuksista tohtoriksi: Suomen Laki, Verkkokirjahylly ja Fokus -palvelut ovat käytössäsi yliopiston verkossa. Kirjaedut osoitteesta shop.almatalent.fi koodilla OIKOP18A. 40% alennus Suomen Laki -kirjoista ja muista Alma Talentin kirjoista.

Metrosuutarit

Jos poposi kaipaavat paikkailua, pinta nahkaplankkia tai avaimesi hukkuivat viikonloppuna, ota suunnaksi Metrosuutarit! Ketjun toimipaikat Kampin, Kontulan ja Hakaniemen metrohallien läheisyydessä tarjoavat pykälisteille -20% edun palveluistaan ja -10% edun myyntituotteistaan.

Mainitsehan edusta jo etukäteen vieraillessasi liikkeessä. Pykälän jäsenyys todennetaan opiskelijakortilla, joten nappaa se mukaan. Tarjous on voimassa toistaiseksi.

Motivus

No more excuses! Motivus tarjoaa pykälisteille kuntoilua opiskelijaystävälliseen hintaan. Edut ovat seuraavat:

 • 2kk tutustumistarjous yhden kuukauden hinnalla
 • Ainaisjäsenyys 49e (norm. 69e)
 • -15% normaalihintaisista treenikorteista

Tsekkaa lisätiedot nettisivuilta osoitteesta www.motivus.fi! Tarjous on voimassa vuoden 2017 loppuun saakka. Edut saat näyttämällä pykälä-tarralla varustettua opiskelijakorttia palveluja ostaessasi (ei voimassa verkkokaupassa).

Parturi-Kampaamo Viiskulma

Roikkuuko letti, sojottaako otsatukka vai pitäisikö kerrankin repäistä ja värjätä hiukset pinkiksi? PARTURIKAMPAAMO VIISKULMA – kaikki parturi-kampaajapalvelut pykälisteille -20%!

Punavuoren Viiskulmassa nimensä mukaisesti sijaitseva parturi-kampaamo tarjoaa kaikille hiustyylinsä ehostamista kaipaaville pykälisteille kahdenkymmenen prosentin alennuksen parturikampaajapalveluistaan. Jos siis fleda lyö jo rehdisti korville tai vaihtoehtoisesti haluaisit juhlistaa päivää uudella hiustenpidennyksellä, varaa oma aikasi p. 050 494 4945 tai netistä osoitteesta http://www.pkviiskulma.fi/ ja suuntaa nokkasi kohti Pursimiehenkatua! Mainitsethan jäsenyytesi varauksen yhteydessä. Tarjous on voimassa toistaiseksi.

Pyykkipoika Ky

Kaipaisiko korruptiositseillä elämää nähnyt pukusi pientä pintaremonttia? Miten on lemppari-pikkumustan laita, tekisikö pesu terää? Entäpä se untuvatakki, joka päällä hytisit baarin edessä istuen? Ei hätää, tsekkaa oheinen Pyykkipoika Ky:n jäsenetu ja kiikuta kamppeesi pesetettäväksi! Nappaathan opiskelijakorttisi mukaan ja kiidä osoitteeseen Pohjoisesplanadi 37 (sisäpiha). Tarjous on voimassa toistaiseksi ja etuus on -20% kaikista palveluista.

Schoffa

Schoffa tarjoaa tänäkin vuonna pykälisteille -10% alennuksen (ei koske mittatilaustuotteita). Edun saat näyttämällä pykälä-tarralla varustettua opiskelijakorttia ostostesi yhteydessä! Etu on voimassa 31.12.2017 asti.
https://schoffa.com

Shaker

Kyllästyttääkö Viron tuliaiset? Eikö ulottuvuusbooli enää maistu? Ihanista drinkeistään ja huikeista shoteistaan tunnettu Shaker-baari Kampin kupeessa tarjoaa nyt pykälisteille mahtavia etuja opiskelijakorttia vastaan:

 • Hanaolut: 3,50€
 • Hanasiideri (Crowmoor): 4,50€
 • Listan drinkit: -20%
 • Mustikkashotti: 2€

Tarjoukset ovat voimassa joka päivä. Kotoisa Shaker sijaitsee osoitteessa Fredrikinkatu 65 ja on avoinna ma-to 16-02 ja pe-su 16-03. Näytä opiskelijakorttia kassalla. Etu on voimassa toistaiseksi.

Shotbar

After-luennoille Shotbaariin! Yliopistonkadulla sijaitsevasta Shotbarista pykälistit saavat seuraavanlaisia etuja:

 • hanajuomat -20%
 • tietyt shotit 4e/kpl
 • shottilautanen -20%

Edut ovat voimassa sunnuntaista torstaihin, ja ne saa näyttämällä pykälä-tarralla varustettua opiskelijakorttia kassalla.

http://www.shotbarhelsinki.com/find-us

Töölö Gym

Töölö Gym (Pohjoinen Hesperiankatu 15) tarjoaa pykälisteille seuraavia etuja:

 • kuukauden salikortti 50e (norm. 70e, opiskelija 56e)
 • 10 kerran salikortti 55e (norm. 80e, opiskelija 60e)

Etu on voimassa 31.12.2018 asti ja sen saa näyttämällä Pykälä-tarralla varustettua opiskelijakorttia.

Keops

Keops lasipalatsi tarjoaa pykälisteille seuraavat edut normaalihintaisista tuotteista ja palveluista:

– silmälaseista, piilolinsseistä ja optikon tutkimuksista alennus -25%

– aurinkolaseista alennus -15%

Edut ovat voimassa lukuvuoden 2018-2019 loppuun saakka ja ne ovat lunastettavissa voimassaolevaa pykälätarrallista opiskelijakorttia näyttämällä.

Suomen pukuvuokraamo

Suomen pukuvuokraamo, Fredrikinkatu 57, 00100 Helsinki.

Perus frakkipaketti hintaan 100€ / kpl (sis. alv 24%)

Frakkipaketti sisältää seuraavat tuotteet:

– frakkitakki (taskuliina)

-housut (olkaimet)

˙ frakkipaita (kalvosin- ja rinnusnapit)

˙ frakkiliivi ja -solmuke

– lakerikengät

˙ tarvittavat hihan- ja lahkeenlyhennykset asiakkaan mittojen mukaan Akateeminen frakkipaketti hintaan 130€ / kpl (sis. alv 24%)

Frakkipaketti sisältää seuraavat tuotteet:

frakkitakki (taskuliina)

˙ housut (olkaimet)

˙ frakkipaita (kalvosin- ja rinnusnapit)

˙ valkoinen ja musta frakkiliivi

˙ solmuke

˙ lakeri- sekä mattakengät

˙ tarvittavat hihan- ja lahkeenlyhennykset asiakkaan mittojen mukaan

Naisten iltapukuja vuokralle -50% vuokrahinnasta

Naisten iltapukujen normaalit vuokrahinnat vaihtelevat 99-300 euron välillä.

Edun saadaksesi mukana tulee olla Pykälä ry:n jäsentarra, sekä henkilöllisyyskortti.

Helsingin itsepuolustuskoulu

Helsingin itsepuolustuskoulu

Pykälän jäsenenä olet toistaiseksi oikeutettu -10% palveluiden normaalihinnasta. Tämän Pykälän pysyvän edun saat niin ikään näyttämällä Pykälän jäsentarraa.Etu on voimassa kaikilla saleilla toistaiseksi eli se ei ole riippuvainen nyt käynnistyvästä ilmaisesta jaksosta.

Helsingin salit:

Metsälän sali

Tinasepäntie 36, Helsinki

Kontulan sali

Sirrikuja 2, Helsinki

Vuosaaren sali

Meri-Rastilankuja 2, Helsinki

”Paras fiilis ja oppiminen Sinulle!” – HIPKO

https://www.facebook.com/Helsinginitsepuolustuskoulu/

 UKK – Usein kysytyt kysymykset

1. En saanut hyödynnettyä Pykälän nettisivuilla tai Facebook- ryhmässä ilmoitettua alennusta. Mitä teen?

– Tieto olemassaolevista alennuksista ei toisinaan kulje eteenpäin yhteistyökumppaneidemme henkilökunnalle. Ilmianna Sinua kaltoin kohdellut firma yrityssuhdevaliokunnalle osoitteeseen jasenedut@pykala.fi, niin korjaamme tilanteen mitä pikimmiten!

2. Alennuslistalta ei löydy haluamaani alennusta. Mitä teen?

– Yrityssuhdevaliokunta pyrkii jatkuvasti neuvottelemaan yhdistyksen jäsenistölle uusia alennuksia. Ota rohkeasti meihin yhteyttä uusiin ideoihin liittyen osoitteeseen jasenedut@pykala.fi tai Facebookissa Pykälän Jäsenedut-ryhmän kautta, niin tehdään edusta yhdessä totta!