Olet täällä: Etusivu / Yhdistys / Yrityksille

Yrityksille

Pykälä ry:n yritysyhteistyöstä vastaa kolmijäseninen yrityssuhdetoimikunta, johon kuuluu kolme yrityssuhdevastaavaa. Vuonna 2019 yrityssuhdevastaavina toimivat Daniel Barriskell, Sara Laitinen ja Hekma Peltonen.

Pykälä tekee yhteistyötä laki- ja muiden alojen yritysten kanssa muun muassa spexin, vuosijuhlan ja muiden vuosijuhlaviikon tapahtumien, internet-sivujen sekä painettavien julkaisujen, kuten Inter Vivos –jäsenlehden, Varjo-opinto-oppaan ja phuksimatrikkelin osalta.

Jos yritykselläsi on kiinnostusta yhteistyöhön Pykälän kanssa, olethan yhteydessä yrityssuhdetoimikuntaan sähköpostitse yrityssuhdetoimikunta@pykala.fi tai puhelimitse (yhteystiedot alla).

Mikäli yrityksesi on kiinnostunut yhteistyöstä jäsenetujen muodossa, voit olla suoraan yhteydessä jäsenetuvastaava Daniel Odabasiin (jasenedut@pykala.fi).

Yrityssuhdetoimikunta
yrityssuhdetoimikunta@pykala.fi