Inter Vivos nyt myös verkkolehtenä!

Pykäkä ry:n lehti ilmestyy nyt paperiversion rinnalla jatkuvasti päivittyvänä verkkojulkaisuna. Tämä mahdollistaa ajankohtaisista aiheista uutisoinnin ilman viivettä sekä pidempien artikkelien julkaisemisen.

Verkossa julkaistaan niin paperisen lehden sisältöjä kuin ennen julkaisemattomia artikkeleita. Tavoitteena on tavoittaa lukijoita laajemmalta kuin mihin paperisen lehden levikki yltää.

“Paperinen lehti tavoittaa ehdottomasti tehokkaimmin pääkohderyhmämme eli pykälän jäsenet ja tärkeimmät sidosryhmämme, mutta verkkolehdellä voimme nostaa julkisuuteen ja yleisempään keskusteluun oikeustieteen opiskelijoille tärkeitä aiheita paljon tehokkaammin”, Inter Vivoksen päätoimittaja Lauri Linna iloitsee.

Verkkolehteen on mahdollista ehdottaa omia artikkeleitaan julkaistavaksi kuten paperiseenkin lehteen ottamalla yhteyttä lehden päätoimittajaan (lauri.linna@pykala.fi).

Inter Vivos on luettavissa osoitteessa: http://pykala.fi/intervivos/

Kategoriat: Yleinen Avainsanat: , ,