Raportti: Artiklan KV-viikko 2017

Tiistai 24.10. So it begins…

 

Tiistaipäivä valkeni Helsingissä sateisena, mutta mieli oli kirkas: olihan alkamassa yksi vuoden ehdottomista kohokohdista, nimittäin Artiklan KV-viikko 2017! Odotukset olivat paljon nähneellä Pykälän ulkoasiainvastaavalla korkealla tämän kaiken kaikkiaan 16. KV-viikkoni kohdalla. Edellisenä vuonna Artiklan KV-viikko oli noussut kirkkaasti parhaimpien käymieni joukkoon ja selvää oli, että tämä vuosi tulisi vähintäänkin koettelemaan samoja standardeja.

 

Selvittyäni Helsinki-Vantaan lentokentälle pakollisen, erääseen Suomen valtion monopoliliikkeeseen suuntautuneen tuliaisreissun kautta oli aika tavata niin samalla lennolla tulevia pykälistejä kuin vanhoja tuttuja nordisteja eli kokeneempia KV-viikkokonkareita! Päästyämme Rovaniemelle ja saatuani edellisviikonloppuna Stadgan vuosijuhlilla Turussa rähjäntyneen frakkini paikalliseen pesulaan oli aika suunnata majoitukseeni eli KV-viikkoterminologian mukaan ”hostille”. Majoituin viikolla yhdessä usean muun KV-vieraan (Pykälän lisäksi mm. Justus, Judica, Oslo ja jopa Tallinna olivat edustettuina) kanssa hyvällä ystävälläni ja kollegallani, Artiklan istuvalla ulkoasiainvastaavalla Karri Heliöllä, joka toimi päävastuussa koko viikon järjestelyistä samalla kun hostasi meitä vieraanvaraisesti tilavassa joenrantalukaalissaan.

 

Ilta jatkui virallisten prepartyjen merkeissä Rovaniemen legendaarisessa Bull Bar & Grillissä, jossa tulisimme viikon aikana vielä monesti vierailemaan. Mainiossa opiskelijahintaisessa paikassa viihdyttiin hyvän ruoan (erityisesti ribsit) ja juoman siivittämänä pitkään, jonka jälkeen sitkeimmät, mukaan lukien usea pykälisti, päätyivät vielä kadun toiselle puolelle jatkoille Rovaniemen legendaariseen Roy Clubiin eli Roippariin, joka on valittu vuonna 2016 Suomen parhaimmaksi baariksi. Loppuilta sujui railakkaissa merkeissä klubilla soimaan laitetun Artikla Nordic Week-soittolistan ja Long Island Ice Tea-drinkkien siivittäminä.

 

Keskiviikko 25.10. Juridiikkaa, joulua ja Hytte!!

 

Varsinainen viikko alkoi keskiviikkona Artiklan kerhotiloissa eli Toipparissa welcome-tilaisuuden, vanhojen sekä uusien ystävien näkemisen sekä muutaman GT:n merkeissä. Pian olikin aika kuunnella tervehdys Lapin yliopiston oikeustieteiden tiedekunnalta, jonka tuli esittämään legendaarinen ja opiskelijoiden keskuudessa äärimmäisen suosittu rikosprosessioikeuden professori Mikko Vuorenpää. Ralliruotsilla kuullun mainion ja huumorintäyteisen puheen jälkeen olikin aika syventyä viikon oikeudelliseen teemaan, joka oli tällä kertaa ”Future of M&A”. Ensimmäisen luennon aiheesta piti Lexia Asianajotoimiston partner Olli Kiuru. Kattavan ja mielenkiintoisen diaesityksen siivittämänä pääsimme syventymään niin case-esimerkkiin mannertenvälisestä yritysjärjestelystä kuin hyvältä M&A-juristilta työelämässä vaadittaviin taitoihinkin! Lisäiloa nordistien päivään toi myös luennon asiaosuuden jälkeen tarjoiltu ehta lohikeitto sekä erinäiset virvokkeet.

Kuv. Lauri Laatunen

 

Luennon jälkeen olikin sitten aika siirtyä ns. sosiaalisen ohjelman pariin, nimittäin bussikyydillä perinteiselle, jokaisen KV-viikon runkoon kuuluvalle mökkireissulle eli hytteturille! Ennen varsinaiselle mökille pääsyä vieraat vietiin kuitenkin Artiklalle tyypilliseen tapaan tervehtimään vanhaa kunnon Joulupukkia tämän Napapiirillä sijaitsevaan päämajaan. Varsinkin muualta Pohjoismaista tuleville nordistille Pukin tapaaminen ja perinteinen yhteiskuva oli tunnelmaa nostattanut kokemus ja liekö tänä vuonna tulossa olevan enemmän lahjojakin, sillä toisin kuin edellisvuonna (jolloin menimme hyten jälkeen vierailulle) tällä kertaa Pukkia avustaneita tontuilta ei tullut kommenttia nordistien ”keskiviikko-illan hajusta”…

 

Pukin päämajasta bussi kuljetti porukan Luostolle, jossa sijaitsi tämän vuoden pääkallopaikaksi valikoitunut upouusi hytte. Hulppeaa honkamajaa katsellessa kontrasti edellisvuoden leirikeskukseen oli käsinkosketeltavissa. Perinteet ovat KV-viikoilla tärkeitä, joten ennen varsinaiseen mökkiin astumista vieraat pääsivät tutustumaan Artiklan kuuluisaan Jallupöllö-perinteeseen. Kyseisessä toimituksessa vieraat jaettiin bussin penkkirivien mukaan neljään eri ryhmään, joille jokaiselle määrättiin kapteeniksi joku Suomen neljän muun KV-yhteistyössä mukana olevan järjestön ulkoasiainvastaavista. Tämän jälkeen kapteenien tehtävä oli juosta pullollinen Artiklan talonviiniä eli Jaloviinaa mukanaan läheiseen metsään ja huhuilla omaa tiimiään piilopaikastaan käsin. Siinä sitten juoksimme kollegoideni Joyn, Sallan ja Anna-Emilian kanssa lumihangessa metsään. Oma tiimini löysi onneksi paikan päälle varsin nopeasti ja paikallisen talonviinin nautittuamme olikin aika suunnata sisälle majoittumaan ja polkaisemaan illan sitsit käyntiin.

 

Hyten teemana toimi tänä vuonna Champagne Spray Party in Marbella ja sitseille saapuessa vierailla olikin havaittavissa yllään jos jonkinmoista kylpytakkia ja shortsiviritelmää. Sitsit sujuivat railakkaissa merkeissä ainejärjestöjen esittäytymisten ja laulamisen merkeissä. KV-viikoilla sitsikaava eroaa nimittäin jonkin verran Pykälässä tyypillisesti nähdystä menosta ja laulaminen sekä skoolaaminen rakentuvat pääasiassa osallistuvien ainejärjestöjen pöydällä int.sekiensä johdolla esittämien tervehdysten yhteyteen. Islantilaisen laulunjohtajan sitkeistä rangaistusyrityksistä huolimatta myös Pykälä selvisi tervehdyksestään voitokkaasti. Jatkot sujuivat vauhdikkaissa merkeissä hyten mainiosta saunaosastosta sekä kahdesta paljusta nauttien. Meininki jatkui myöhään yöhön, joskin allekirjoittanut sai todeta ulkosuhteiden hoitamisen lomassa valkoisten housujen ja nachopellin syönnin olevan melkoisen riskialtis yhdistelmä.

Torstai 26.10. Did somebody say Jallujuoksu?

 

Aamu valkeni varsin pöllämystyneissä merkeissä Kill Bill-leffasta ja Pykälän Spexistäkin tutun Don’t Let Me Be Misunderstood-kappaleen soidessa kaiuttimista. Nopean aamiaisen jälkeen olikin aika suunnata takaisin sivistyksen pariin ja kohti viikon ensimmäistä yllätysohjelmanumeroa eli ”surprisea”. Useampi henkilö, allekirjoittanut mukaan lukien, hihkuikin riemusta kun bussi vei reissussa rähjääntyneet nordistit hotelli Pohjanhoviin saunomaan ja uimaan. Tunnelmaa nostatti entisestään hotellin mainioita GT:tä tarjoillut aulabaari sekä allasosastolle ilmestynyt laatikollinen subeja.

 

Kylpyläreissun jälkeen olikin aika koukata nopeasti majapaikan kautta hakemassa excuvaatteet ja haalarit iltaa varten ja suunnata yliopistolle DLA Piperin luentoa varten. Haastavien sääolosuhteiden johdosta luentoa pitävän juristin lento oli hiukan myöhässä, mutta luentosalissa tunnelma pysyi korkealla siitä huolimatta, kiitos Lapin yliopiston liberaaliuden mm. muutaman olutlavan sekä bageleiden voimin. Luennoitsijan saavuttua paikalle oli ilahduttavaa huomata tämän olevan kukapa muukaan kuin hiljattain valmistunut Pykälän spex-legenda, nykyinen DLA Piperin juristi Antti Eeva. Seurannut luento käsittelikin mielenkiintoisella tavalla tekoälyn merkitystä yritysjärjestelyihin keskeisellä tavalla kuuluvan due diligence-prosessin suhteen. Esitystä havainnollisti vielä demonstraatio DLA Piperin DD:ssä käyttämän Kira-ohjelmiston toiminnasta. Tekoälyn käytöllä voidaan merkittävästi keventää juristien työtaakkaa mainitussa toimenpiteessä ja mielenkiintoista olikin pohtia, miten paljon tämä tulee tulevaisuudessa vähentämään associate-juristien määrää M&A-praktiikassa.

 

Yliopistolta nordistien matka jatkui Toipparille, jossa pääsimme nauttimaan perinteisestä Artiklan hallituksen puheenjohtajan illallisesta. Illallinen sujui rennoissa merkeissä ja piti sisällään monia varsin persoonallisia ja mainioita makuelämyksiä, kuten alkuruokana toimineen jallujaffan sekä pääruokana tarjoillun nyhtökaura-carbonaran. Lisämausteen illalliseen toi Artiklan entisen tapahtumavastaavan ja suuren persoonan Aleksi Niskasen lauluesitys.

 

Illallisen päätyttyä oli aika jakautua tiimeihin pahamaineisen Jallujuoksun merkeissä. Jallujuoksu on Artiklalle ominainen kotiappro, jossa KV-vieraat kiertävät tiimeissä Artiklan jäsenistön pitämiä rasteja tarkoituksenaan kerätä mahdollisimman paljon pisteitä. Perinteitä kunnioittaen kierros kuitenkin aloitettiin tuhoamalla joukkuehenkeä nostattava jallupullo. Tässä vaiheessa hallitusvuoden riennot meinasivat alkaa painamaan jo patinoitunutta ulkoasiainvastaavaakin, mutta ryhmän tanskalaisedustuksen esimerkillä tästäkin maistelusta selvittiin kunnialla ja tiimimme kierros oli valmis alkamaan paikallisoppaamme, Artiklan entisen fuksikapteenin ja vanhan ystäväni Sanja-Sofian johdolla.

 

Tämän vuoden Jallujuoksu sijoittui Lapin yliopiston ulkopuolelle ja sisälsi toinen toistaan mainiompia rasteja ja Artiklan jäseniin eli artisteihin tutustumista. Esimerkkinä rasteista mainittakoon yliopiston pihalla käyty tanssikilpailu, kananmunan kuljetus vaatteiden läpi sekä erinäisten jallupohjaisten cocktaileiden maistelu- ja arvuutuskilpailu. Kisailun jälkeen iloinen joukkomme suuntasi jatkoille Artiklan synttäribileisiin jo ensimmäiseltä päivältä tuttuun Roippariin, jossa luvassa oli iloisia jälleennäkemisiä niin uusien ja vanhojenkin artistikavereiden kanssa sekä tietysti asiaankuuluva Artiklan synttärikakku! Tunnelma oli korkealla ja kakun kyytipoikana toimineet Long Island Ice Teat eivät sitä ainakaan laskeneet.  Viikkoa oli kuitenkin vielä jäljellä reilu siivu, joten jokusen edellä mainitun drinkin jälkeen katsoimme hostini Karrin kanssa parhaaksi painella taksilla kämpille lepäämään ja valmistautumaan viikonlopun koitoksiin.

 

Perjantai 27.10. Helgen time!

 

Viikonloppu eli helgen startattiin jälleen Toipparilla aivan loistavan sushiaamiaisen muodossa, joka yhdessä muutaman ginitonicin kanssa virvoitti tehokkaasti Jallujuoksun ravistelemat nordistit takaisin elävien kirjoihin ja näin Hannes Snellmanin luento M&A:sta olikin valmis alkamaan. Entisen Justuksen int.sekin Franz Mittlerin ja kollegansa Tuomo Heikkisen pitämä kattava ja sopivasti huumoria sisältänyt luento käsitteli jälleen ansiokkaasti tekoälyn merkitystä M&A:n tulevaisuuden kannalta ja se sujuikin mukavasti virvokkeita nauttiessa ja oikeudellisen yleissivistyksen kasvaessa.

 

Luennon jälkeen olikin aika suunnata jo alkuviikolta tutun Rovaniemen keskuspesulan kautta kohti viikon varsinaista isoa surprisea, joka sijaitsi aivan Rovaniemen ydinkeskustassa Lordin aukion kupeessa. Nordistien ilo oli suurta, kun surpriseksi paljastui Zoomit-baarin tyylikäs drinkkikoulu, jossa osallistujat pääsivät valitsemaan, opettelevatko Mojiton, Tom Collinsin vaiko Aperol Spritzin teon. Omaa vuoroa odotellessa tunnelmaa pitivät yllä koko ajan normaalisti pelannut baari sekä viereisen huoneen biljardipöydät (joskin allekirjoittanut kärsi niukan tappion eräälle uppsalalaiselle kaverille). Syntyihän lopulta myös se allekirjoittaneen itse ohjauksessa tekemä Tom Collins, joskin jatkossa taitaa tämän ulkoasiainvastaavan paikka olla enemmänkin tiskin toisella puolella maksajan roolissa…

 

Surprisen jälkeen suuntasimme muutaman Justuksen edustajan kanssa nautitun sushi- ja viinipitoisen mellandödin kautta takaisin Toipparille perinteiselle perjantai-illan kohokohdalle, nimittäin KV-sitseille! Iloa lisäsi vielä usean muun Suomen oikkarijärjestön hallituskollegan liittyminen mukaan sitseille. Suurta hilpeyttä herätti myös illan neljän laulunjohtajan saapuminen paikalle teatraalisesti Carmina Buranan soidessa taustalla. Sitsit sujuivat railakkaissa merkeissä pohjoismaisesta yhteistyöstä nauttien. Erityismausteena mainittakoon numeroidut sitsipaikat, joiden perusteella rankaistiin sattumanvaraisesti laulunjohtajien syntymäpäivien mukaisilla paikoilla istuneita. Allekirjoittaneessa herätti erityisen suurta huvittuneisuutta hallituksen puheenjohtajamme Helinän valikoituminen rangaistavaksi, jolloin hän saapui yleisön eteen nauttimaan laulunjohtajana toimineen legendaarisen Lexin 2014 int.sekin Sanna Koljosen valvovan silmän alla jallusnapsin. Lähes koko sitsikansa selvisi myös jatkoille Artiklan kantapaikkaan eli valtavaan Half Moon-yökerhoon, jossa jatkot jatkuivat pitkälle yöhön.

 

Lauantai 28.10. Kokouksia, mitaleita ja maagiset vuosijuhlat

 

Poikkeuksellisen aikainen aamuherätys merkitsi vain yhtä asiaa: oli tullut viikon H-hetken aika. Nimittäin Nordiska Sekretariatetin korkeimman päätöksentekoelimen, int.sek möten aika. Syksyn viikkojen järjestyksessä vuosittain kiertävä kokous merkitsi viiden tunnin tiukkaa asiakeskustelua Toipparissa pohjoismaisten kollegoideni sekä Sekretariatetin presidentin ja varapresidentin kanssa. Sillä välin muut KV-vieraat nautiskelivat hiljalleen brunssista paikallisessa Café Toivossa vuosijuhlalaittautumisten lomassa. Omalta osaltani Möte muodostui erityisen ikimuistoiseksi, sillä äänestyksen päätteksi tulin valituksi Nordiska Sekretariatetin varapresidentiksi toimikaudelle 2017-2018. Presidentiksi valittiin niin ikään jo ensimmäisellä KV-viikollani Aarhusissa 2016 tapaamani Aarhusin int.sek Michael Sterndorff-Jessen.

 

Pikaisen frakinpukemisen jälkeen oli hyvä suunnata voitokkaissa tunnelmissa Bull Bar & Grilliin perinteiseen mitalienjakotilaisuuteen. Jokaiselta viikolta saa erilaisen, kyseisen järjestön suunnitteleman akateemisen kunniamerkin eli KV-mitalin. Artiklassa tämä vieläpä toteutetaan sellaisella lisämausteella, että käytyään ensimmäisellä Artiklan viikolla, saa pronssisen mitalin. Toisella Artiklan viikollaan saa hopeisen mitalin (kuten allekirjoittanut nyt) ja huipennuksena käytyään Artiklassa kolme kertaa saa kultaisen mitalin. Saatuani mitalin kiinni frakin rintapieleen oli aika suunnata muutaman virvokkeen jälkeen vuosijuhlille cocktail-tilaisuuteen, jossa hallituskollegat jo odottelivatkin KV-viikolla edustaneita kollegoitaan.

 

Artiklan 38. vuosijuhlat pidettiin muutaman edellisvuoden tapaan tunnelmallisessa SantaParkissa syvällä maan alla ja paikan Lappi- ja jouluteemainen sisustus herättikin vieraissa ihastusta. Itse pidemmän kaavan mukaan nautitussa pöytäjuhlassa päästiin kuulemaan useita esityksiä ja Helsingin Sanomien toimittajan Kimmo Oksasen usean eri kielen yhdistelmällä pitänyt pysäyttävä juhlapuhe. Vuosijuhlien tauot sujuivat vierailta railakkaissa merkeissä jäästä valmistetun Nordic Ice Barin tarjoiluista sekä vuosijuhlille olennaisesti kuuluvasta konferenssista nautiskellen. Tulipa tauolla otettua myös perinteinen KV-vieraiden yhteiskuvakin. Ennen taukoa hallituspöydässäni sattui myös suurta hämmennystä aiheuttanut tilanne, kun tarjoilija yhtäkkiä toi pöytään pullollisen shamppanjaa sekä neljä lasia allekirjoittaneen nimellä ja kertoi paikallisen perhetuttuni lähettäneen terveisiä. Jatkoille suunnattiin jälleen Half Mooniin, jossa vieraille oli varattu oma tanssilattia ja baaritiski. Pilkkuun astihan siellä pykälistit jaksoivat olla ja paljon kaivattua lisäaikaa toi myös talviaikaan siirtyminen kesken yön, joten jatkopaikka pysyi tunnin pidempään auki. När börjar sillis…?

Kuv. Henri Luoma

Sunnuntai 29.10. Sillis!!!!

 

Pääpäivä! Erään tulkinnan mukaan koko viikon pituiset etkot olivat ohi ja oli aika siirtyä itse asiaan. Jo sillisbussissa oli silmiinpistävästi havaittavissa, ettei eräiden KV-vieraiden ja hallituskollegoiden juhlatuuli ollut varsinaisesti katkennut missään vaiheessa, vaan nousujohteisesti edettiin edelleen. Suurta hilpeyttä herätti myös muutaman sankarin ja sankarittaren ilmestyminen sillisbussille edelleen edellisen illan juhlapukuihin pukeutuneena.

 

Sillikselle saavuttua suurta huomiota herätti edellisvuoden tapaan sillispaikan ulkopuolelle tuotu sillisporo, joka sai vieraiden keskuudessa paljon huomiota ja valokuvia otettiin ahkerasti. Sisällä tarjoilu pelasi niin ruokien kuin juomienkin osalta eikä vuosijuhlien jälkeisestä dagen efteristä ollut tietoakaan. Alkaneiden kunnon reivien lomassa oli kuitenkin aika kohdata jokaisen KV-viikkoa järjestävän int.sekin suurin henkilökohtainen koitos: pahamaineinen int.sek på bordet eli bubblis. Kyseessä on siis eräänlainen kiitosrituaali, jossa osallistuvat ainejärjestöt nousevat pöydälle yksi kerrallaan antamaan viikon järjestäneelle ja paljon vaivaa nähneelle int.sekille lahjoja, kuten ainejärjestön vaatteita ja huiveja, sekä lopuksi vielä pullon paikallista perinnejuomaa, jota int.sek sitten maistaa. Jotteivät vieraat jäisi ilman, jäljelle jäänyt iloliemi hävitetään laittamalla se kiertoon silliskansan keskuuteen. Pykälän lahjat tekivät hyvin kauppansa Karrille ja erityistä huvittuneisuutta silliskansan keskuudessa herätti Tukholman Niklas Heimerin lahjaksi tuoma 4,5 litran Absolut Vodka-pullo, joka keräsikin runsaasti kuvien ottajia ympärilleen pitkin sillistä.

 

Int.sekin poistuttua hetkeksi toiseen ulottuvuuteen jatkoi muu juhlakansa vielä reivaamista hyvän tovin ja tunnelma pysyi korkeana. Eftersillikselle suunnattiin jo tutuksi tulleeseen Bull Bar & Grilliin, jonka loistavat juoma- ja erityisesti ruokatarjoilut olivat omiaan kuosittamaan silliksellä rähjääntynyttä nordistia. Sitkeimmät (ml. usea pykälisti) jatkoivat vielä eftereftersillikselle karaoken pariin läheiseen Kansan Pubiin, joskin silliksen johdosta laulajat osuivat pääasiassa nuotin viereen. Ilta jatkui vielä eftereftereftersilliksellä kämpillä, joskin tässä allekirjoittanut totesi väsymyksen painavan jo siihen malliin, että koki viisaaksi painua kauneusunille ennen aamulentoa takaisin Helsinkiin. Tätä ennen paikan päällä nähtiin kuitenkin myös suurta huvittuneisuutta herättänyt islantilainen Brennívín.

 

Epilogi: Mitä jäi kaikesta jäi käteen?

 

Istahdettuani Finnairin kyytiin kohti Helsinkiä oli aika kelailla mennyttä viikkoa. Selvää oli, että vaikka jokainen käymästäni 16. viikosta on ollut omalla tavallaan hyvä, oli mennyt viikko ollut poikkeuksellisen kovatasoinen ja virne kasvoilla olikin leveällä koko lennon ajan nuhjuisesta olotilasta huolimatta. Viikko oli hieno sekoitus uusia ja vanhoja pohjoismaisia ystäviä, uusia kokemuksia ja railakkaita illanviettoja. Kaiken kaikkiaan siis äärimmäisen hieno kokemus!

 

Erityisesti painottamisen arvoista on kuitenkin viikolla olleet kovatasoiset, johtavien asianajotoimistojen edustajien pitämät kovatasoiset ja ennen kaikkea työelämän käytännönläheiset luennot M&A:n tulevaisuudesta. KV-viikoilla kyse ei ole siis yksinomaan juhlimisesta vaan parhaimmillaan viikoilla voi kokea äärettömän kovatasoisia luentoja ja excuja, joita ei välttämättä oikiksessa ja yliopistomaailmassa muuten kokisi. Monesti vieläpä nämä voi kokea hyvistä tarjoiluista samalla nauttien. Verkostojen voimaa ei pidä väheksyä nykymaailmassa ja työelämässä, vaan päinvastoin niihin kannattaa panostaa.

 

Ylipäänsä voin lämpimästi suositella kaikkia lähtemään opiskeluaikanaan vähintään yhdelle KV-viikolle kotoisan Pykälä-viikon ohessa! Vaikka matkustaminen ympäri Pohjoismaiden, uusien oikeudellisten asioiden oppiminen, vuosijuhlat ja muut riennot ovatkin mahtavia, muodostavat viikoilla tavattavat uskomattoman omistautuneet ja avoimet ihmiset koko homman suolan. Usein toistamani sanonnan mukaan viiden päivän tunteminen KV-viikolla vastaa helposti viiden kuukauden tuntemista normaalielämässä Helsingissä. Useista viikoilla tapaamistani ihmisistä on muodostunut erittäin hyviä ystäviä, joita on voinut käydä moikkaamassa niin purjehdusreissuilla, Lexin fuksiviikolla kuin Tukholman oikiksen kesän avajaisbileissäkin ja joihin on yhteydessä päivittäin. Kannustan kaikkia olemaan rohkeita, kyseenalaistamaan omat epäilykset, lähtemään viikoille ja kokemaan saman!

 

Kiitos Karri ja Artikla loistavasta viikosta! Vi ses i Norden!

 

Lauri Laatunen

Pykälä ry:n hallituksen ulkoasiainvastaava

Int.sek 2017

Nordiska Sekretariatetin varapresidentti 2017-2018

Kategoriat: Yleinen Avainsanat: , , , , , , ,