Olet täällä: Etusivu / / 5 asiaa, joita et tiennyt Kertun Kepittäjäisistä

5 asiaa, joita et tiennyt Kertun Kepittäjäisistä

27.2.2016 22:34: Kirjoittanut Hallitus / 0 kommenttia

Evoluutiokehityksen myötä Kertusta on kuoriutunut lähes uusi lajiyksilö. Punainen veijari on alkanut baarimikoksi, maailmanvalloittajaksi, lihansyöjäksi, leffastaraksi ja vaihtamaan väriä.

1. Kultainen Kerttu

Kerttujen tarkka syntyperä on selvityksen alla, mutta 80-luvulta perinne on alkanut. Alkoholi on muokannut sieltä asti geeniperimää, ja evoluutiokehitys on tuottanut tulosta! Uuden lajiyksilön, Kultaisen Kertun, voi saavuttaa tänä vuonna. Vaaditaan 15 annosta, jotta muodonmuutos kultaiseksi saadaan aikaan.

Kerttu

 

2. Baarinpitäjä Kerttu

Evoluutiokehitys on johtanut myös toleranssin kasvuun Kepittäjäisten Kertun tullessa yhä janoisemmaksi ja malttamattomammaksi. Niinpä Kerttu tarjoaa jo lähdössä helpotusta! Krogeruksen shottibaarista osallistujat saavat ilmaiseksi ensimmäisen shotin ja leiman.

 

3. Maailmanvalloittaja Kerttu

Alalaji ihmiskerttu on lähtenyt valloittamaan toden teolla laajempia alueita tkk:n, lääkiksen ja kauppiksen ulkopuolelle. Viimeinen tieto on Rovaniemeltä Poronkusemasta, jossa Kerttu kuuleman mukaan on yrittänyt huolehtia jälkikasvusta.

Kepitys

Lisäksi punainen kaverimme on lähtenyt valloittamaan jo muutakin:

Nimetön

 

4. Lihansyöjä Kerttu

Kerttu on laajentanut reviiriään vahvasti myös ruuan puolelle. Tänä vuonna tarjouksia mm. ravintoloissa Burger King, Fafa´s ja SoiSoi.

 

5. Elokuvatähti Kerttu

Huhut kertovat, että Hollywoodissa olisi projekti käynnissä. Kokopitkää odotellessa maistiaisia voi katsoa musiikkia myöten opiskelijaporukalla väsätystä trailerista: