Olet täällä: Etusivu / / Blogi – mikä, mitä hä?

Blogi – mikä, mitä hä?

7.2.2016 18:12: Kirjoittanut Hallitus / 0 kommenttia

Pykälän blogin ottamista aktiivisempaan käyttöön on pohdittu varmaan joka vuosi eikä vuosi 2016 ollut poikkeus. Oltiin hyvin nopeasti hallituksen kesken yhtä mieltä siitä, että joko blogi otetaan käyttöön tai sitten se poistetaan lopullisesti. Se, että tämäkin teksti ilmestyy, kertoo varmaan mihin lopputulokseen päädyttiin.

Tänä vuonna keskitymme tiedotuksessa monipuolisuuteen. Blogi on hyvä mahdollisuus monipuolistaa entisestään keinoja viestiä yhdistyksemme toiminnasta. Etenkin, koska Pykälässä toiminta on todella runsasta ja vain pieni osa kaikesta tapahtuvasta näkyy koko jäsenistölle, blogi tarjoaa hyvän väylän kertoa yhä enemmän siitä, mitä ympärillämme tapahtuu. Toivonkin, että blogin kautta saamme paremmin kuulumaan yhä useamman pykälistin äänen. Blogi on myös sopiva matalan kynnyksen keino kertoa arkipäiväisistä asioista. Toivottavasti myös ne näkyvät Pykälän blogissa. Toisaalta tällä hetkellä tapahtuu myös paljon jäsenistöstämme riippumattomia asioita. Tiedekunnan ja yliopiston muutokset kuin myös kerhotilojemme remontti ovat varmasti monia pykälistejä kiinnostavia asioita. Blogi on oiva väline myös näistä asioista kertomiseen. Seuraavaksi onkin vuorossa opintovastaamme Helinän postaus.

Postauksia blogiin tulee silloin, kun jotain sanottavaa on, joten mitään pakkopullaa ei blogin pitäminen siis missään nimessä ole – eikä toivottavasti tule olemaan. Ääneen pääsevät niin hallitus, valiokunnat, kerhot, toimikunnat kuin muutkin toimijat. Lisäksi vieras kynä -kirjoituksissa kuka tahansa voi lähettää osoitteeseen tiedotusvastaava@pykala.fi kuvia, ajatuksia tai mitä tahansa muuta blogissa julkaistavaksi. Tarkoituksena on mahdollistaa yhdistyksemme toiminnasta ja jäsenistöämme koskevista asioista tiedottaminen eikä mitään ovia haluta sulkea postauksien kirjoittajia tai aihepiirejä etukäteen rajaamalla.

Olen todella iloinen, että blogia yritetään aktivoida juuri omana tiedotusvastaavavuotenani. Uskoisin, että kysyntää tiedolle on, toivottavasti myös tekijöitä löytyy. Katsotaan miten ajatus ottaa tuulta alleen, mutta ainakin blogille annetaan nyt mahdollisuus.

 

Innostunein terveisin

Tiia


Tiia Takalo
Hallituksen tiedotusvastaava
+358 50 3282512
tiedotusvastaava@pykala.fi