Olet täällä: Etusivu / / Mi Casa es su Casa!

Mi Casa es su Casa!

28.8.2016 22:48: Kirjoittanut Hallitus / 0 kommenttia

Pykälä siirtyy syksyksi Casaan!

Pykälän kerhotilojen remontista johtuen syksyn tapahtumat tullaan pääsääntöisesti järjestämään Pykälän väistötiloissa ”Casassa” osoitteessa Hietaniemenkatu 7 (Casa Academican rakennus). Sisäänkäynti Pykälän tiloihin on Lapuankadun puolelta. Kulkuohjeet on lähetetty pykälä-infoon ja suosittelemmekin tutustumaan niihin ennen paikalle saapumista. Pykälä on vuokrannut omaan käyttöönsä 260 neliön suuruisen tilan Casa Academican 3. kerroksesta. Näihin Pykälän yksityiskäytössä oleviin tiloihin ei kuitenkaan mahdu saman verran ihmisiä kuin Sörnäisten tiloihin, minkä vuoksi Pykälän isoimmat sitsit ja bileet, kuten Punssikahvit, tullaan järjestämään Casan 2. kerroksessa olevassa isossa juhlasalissa. Suosittelemmekin siis tarkistamaan aina huolella, missä mikäkin tapahtuma pidetään.

Vaikka kolmoskerroksen Casa on hieman Sörnäisten kerhotiloja pienempi, se palvelee erittäin hyvin pykälistien väliaikaisena kotina! Valiokunnat ovat uurastaneet kiittämisen arvoisesti tehdäkseen Casasta todellisen kodin, tuttu Pykälä-kirjoitus toivottaa vierailijat tervetulleeksi ja seinäkin on jo pykälänpunaiseksi maalattu.

14114010_1195401190481193_405627349_o (1)

Omat tilat mahdollistavat toimintamme pysymisen mahdollisimman samanlaisena, mutta uudet tilat tuovat luonnollisestikin mukanaan joitakin muutoksia. Samassa rapussa kanssamme on muitakin opiskelijajärjestöjen tiloja, mistä johtuen valvomme sisäänpääsyä Sörnäisten kerhotiloja tarkemmin. Bileisiin tullessa on tavallisesti syytä varautua todistamaan Pykälän jäsenyys opiskelijakortin Pykälä-tarralla. Phuksit pääsevät alkusyksystä tapahtumiin henkilöllisyytensä todistamalla. Tupakointi tapahtuu ulkona, joten tänä syksynä phuksibileiden trooppista ilmastoa on mahdollisuus päästä pakoon ulkosalle.

Casaa voi varata yhdistyksen tilaisuuksiin normaaliin tapaan lähettämällä varauslomakkeen Pykälän nettisivujen Väistötilojen varauskalenteri -osion kautta. Tarkistathan aina varauskalenterin ajankohtaisen varaustilanteen ennen varauslomakkeen lähettämistä. Väistötilaa ei vuokrata yksityisiin tilaisuuksiin.

Avaimia Casaan on valitettavasti huomattavasti rajatummin kuin Sörnäisten kerhotiloihin. Mikäli Sinulle siis ilmenee tarve tai halu käydä Casassa, ota yhteyttä johonkuhun hallituslaiseen. Kaikki meistä auttavat mielellään ja ovi saadaan aina auki!

Sydämellisesti tervetuloa Casaan!

Hallitus `16

 

Kommentoi