Olet täällä: Etusivu / / Pykälä Golf Invitational 2016 – perinteinen kaudenavaus yhdessä asianajoalan työnantajien kanssa

Pykälä Golf Invitational 2016 – perinteinen kaudenavaus yhdessä asianajoalan työnantajien kanssa

31.5.2016 21:22: Kirjoittanut Tiedotusvastaava / 0 kommenttia

Jo kunnioitettavaan 16-vuoden ikään ehtinyt Pykälä Golf sai heti tammikuussa räjähtävän startin tulevaan golfkauteen. Uuden hallituksen muodostamisen myötä kerhon toimintaa lähdettiin kehittämään aivan uudella sykkeellä ja kerho onkin kokenut kevään aikana todellisen kasvojenkohotuksen. Golfkautta kohti mentäessä tapahtumakalenteriin saatiin täysin uusia tapahtumia ja toimintaa riitti myös talvikaudella. Kerhon näkyvyyttä so13129276_1737191863232577_1911600314_nsiaalisessa mediassa alettiin nostamaan isosti uuden timanttisen mediatiimin voimin, mikä näkyikin mm. Instagram-tilin lanseerauksen muodossa.

Golfkerhon toiminta kevään aikana tähtäsi kauden ensimmäiseen Major-turnaukseen, Pykälä Golf Invitationaliin. Puttipeli hiottiin kuntoon GloGolf-exculla ja pidempiin lyönteihin sekä lähipeliin saatiin tarvittavaa varmuutta sisähallissa, WinterGames-talviharjoittelutapahtuman merkeissä. Vappuun mennessä yhteistyökuviot oli saatu hiottua kuntoon sponsoreiden kanssa ja Pykälä Golfin kultaseppä sai Petrimaljaksi nimetyn kiertopalkintopokaalin valmiiksi. H-hetki alkoi lähestyä.

Tapahtumapäivän upea kevätsää toi kilpailijat luonnonkauniiseen Porkkalaan, Hirsala Golfiin, jo auringonnousun aikaan ja innokkaimmat säätivät lyöntinsä ja lähipelinsä kuntoon rangella jo ennen kilpailun alkamista. Useimmille Invitationalin kuviot olivat jo tuttuja, sillä olihan tämän kevään Invitational jo kolmas lajiaan. Kaikkien kilpailijoiden iloksi  ensimmäistä kertaa tapahtumassa oli mukana myös runsas joukko phukseja ja uusia yritysten edustajia. Kilpailutunnelmaa nostattamaan lanseerattiin myös täysin uusi #henkivakuutuskuntoon -Instagram-kilpailu.

Kamppailu Petrimaljasta käynnistyi klo 9. Kukin lähtöryhmä muodosti joukkueen ja joukkueet puolestaan kilpailivat keskinäisestä paremmuudesta. Kutakin joukkuetta isännöi yrityksen edustaja ja rivijäseninä joukkueita tähdittivät niin Pykälän, Codexin, Lexin ja Artiklan oikkarit. Pelimuotoon kuului myös digitaalinen GameBook leaderboard, jonka kautta kaikkien oli mahdollista seurata kilpailun etenemistä. Älypuhelinta ei tullut unohtaa bägiin myöskään siitä syystä, että #henkivakuutuskuntoon-kilpailu kävi kierroksen aikana Instagramissa varsin kuumana.

Kilpailukierroksen kääntyessä kohti loppua tuloslistalle ilmestyi mitä uskomattomampia ryhmätuloksia. Roschierin, Sivenius Suvannon ja Boreniuksen joukkueet kisasivat viimeisille väylille asti kilpailun voitosta, kun taas muut keskittyivät erikoiskilpailuihin, Instagram-kisaan ja tyytyivät seuraamaan tilannetta reaaliaikaisen tulospalvelun kautta. Mittelö yksilökilpailujen voitosta oli yhtä lailla kuumaa.

Viimeisten puttien upottua ja pelaajien palattua klubitalolle tapahtumaan osallistuneet pääsivät nauttimaan lounaasta ja kylmästä juomasta. Ylikypsä, yönylihaudutettu Iberico-possun poski portviinikastikkeessa ja kylmä kotimainen mallasjuoma näyttivät maistuvan auringonpaisteen väsyttämille kilpailijoille. Ruokailun lomassa käytiin läpi tapahtumapäivän enemmän ja vähemmän onnistuneet pelisuoritukset sekä tutustuttiin kilpailevien joukkueiden edustajiin. Opiskelijoille tarjoutui samassa yhteydessä myös oiva tilaisuus keskustella työskentelystä asianajoalalla ja vaihtaa tuoreimmat juristijuorut.

IMG_20160506_075207Ruokailun ja seurustelun jälkeen oli aika palkita pelissä onnistuneet. Palkintokassit lähtivät parhaan yrityksen edustajan, parhaan scratch-tuloksen ja parhaan pistebogeytuloksen pelanneille, sekä Instagram-kuvakilpailun että erikoiskilpailujen voittajille. Suurin mielenkiinto kohdistui kuitenkin pääsarjan, eli joukkuekilpailun voittajaan, joka pian kruunattaisiin asianajoalan parhaaksi, pääsisi pian pitämään voittopuhetta ja saisi nostaa upean Petrimaljan suorille käsivarsilleen. Tiukan kilpailun jälkeen, yhteistuloksella 20 alle kentän ihannetuloksen (-20), oikeutetuksi voittajaksi selviytyi Team Sivenius, Suvanto & Co. Masters Tournament-hengessä vihreisiin klubitakkeihin pukeutuneella palkintokomitealla oli ilo ja kunnia luovuttaa Petrimalja ensimmäistä kertaa joukkuekilpailun voittajalle ja antaa perinteiseen tapaan puheenvuoro voittaneen joukkueen kapteenille. Joukkueen kapteeni, asianajaja Jarmo Henriksson kehui tiimiänsä kiitospuheessaan seuraavin sanoin: ”Tämä palkinto tulee minulle ainoastaan siitä syystä, että olen koutsannut tämän tiimin erittäin toimivaksi ja tiimi venyi tänään parhaimpaansa.” Henriksson myös vakuutti, että palkinto mahtuu palkintopöydälle ja kiitti erittäin mukavasta tapahtumasta.

Invitational-tapahtumapäivä jatkui iltatilaisuuden merkeissä Café Mascotissa. Kallion sydämessä nähtiin toinen toistaan kovempia pelimiehiä ja -naisia purkamassa henkistä latausta kisan jäljiltä. Kokonaisuutena päivä oli kerrassaan upea.

Viimeisten vuosien aikana kerhon toiminta on vuosi vuodelta mennyt isoin harppauksin eteenpäin. Huhun mukaan 2000-luvun alussa palkintopöydässä oli vain viisi golfhanskaa, nekin anastettu toimiston tarvikevarastosta. Golfkerhon puheenjohtaja valittiin mittelöinnissä viheriöllä ja toimintaa vietiin eteenpäin kolmen innostuneen oikkarin voimin. Tänä päivänä palkintopöytä notkuu toinen toistaan hienompia palkintoja ja hallituksessa istuu lähes 20 henkilöä.

Onnistunut tapahtumapäivä avasi Pykälä Golfin golfkauden jälleen kerran upeasti. Kesä on hyvää aikaa nauttia golfista ja valmistaa itsensä kauden toiseen Major-turnaukseen, Pykälä Golfin mestaruuskilpailuihin, jotka pelataan Ringside Golfissa 11.9. Kesän aikana on tarjolla myös monenmoista Pykälä Golf -aktiviteettia, kuten aloittelijoille suunnattu Green card -kurssi, hieman lajiin jo tutustuneille jatkokurssi sekä pelinaisille ja -miehille lukuisia yhteisiä pelipäiviä pääkaupunkiseudun viheriöillä. Tervetuloa mukaan!

 

Menestyksekästä golfkesää toivottaen

Pykälä Golfin Hallitus