Olet täällä: Etusivu / / Pykälän toimintaan mukaan?

Pykälän toimintaan mukaan?

20.9.2016 06:47: Kirjoittanut Hallitus / 0 kommenttia

Kaikille phukseille avoimet phuksitoimikunnat kootaan tänään 20.9. valiokuntien yhteiskokouksen yhteydessä, mutta mitä phuksitoimikunnat oikein ovat ja mitä niissä tehdään?

Koottavat phuksitoimikunnat ovat ulottuvuus-, sonniais-, haalari- ja matrikkelitoimikunta. Phuksitoimikunnista kaikki ovat oivia mahdollisuuksia saada ensikosketus Pykälän toimintaan ja samalla tutustua muihin vuosikurssilaisiisi. Saatatpa jopa saada ystäviä koko loppuelämäksi!

Kunkin toimikunnan vaatima panos vaihtelee siinä omaksumastasi roolista riippuen ja pienelläkin panoksella on mahdollisuus päästä näkemään, miltä Pykälän toiminta järjestäjän näkökulmasta näyttää. Jokaisella toimikunnalla on puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan lisäksi erilaisia vastuuhenkilöiden tehtäviä, joiden tehtävänä on huolehtia eri vastuualueista ja tiimeistä. Jokainen toimikunnan jäsen on tärkeä ja jokaiselle löytyy varmasti mieleistä tekemistä toimikuntien eri tiimien laajasta kirjosta.

Ulottuvuustoimikunta

Phuksipoikien keskuudesta muodostettava ulottuvuustoimikunta järjestää 2.11. vietettävät Ulottuvuusbileet, joissa phuksityöt nauttivat vuoden parhaiden bileiden joukkoon kuuluvasta illasta yhdessä vanhempien tieteenharjoittajien kanssa. Näissä bileissä vain taivas on rajana ja näin ollen juhlasta tulee juuri tämän vuoden toimikunnan näköinen!  Toimikunta vastaa bileiden tarjoiluista, ohjelmasta, koristelusta, sponsoreiden keräämisestä ja markkinoinnista. Ole siis osana yhtä phuksisyksyn ehdotonta kohokohtaa ja liity ulottuvuustoimikunnan riveihin!

Sonniaistoimikunta

Sonniaistoimikunta kootaan Pykälän phuksitytöistä ja toimikunnan vastuulla on 16.11. järjestettävät Sonniaiset. Sonniaisissa phuksipojat taistelevat himoitusta Vuoden Sonnin -tittelistä innokkaan yleisön siivittämänä, eikä bileet tiettävästi ole vanhempiakaan tieteenharjoittajia kylmäksi jättäneet. Sonniaistytöt suunnittelevat bileet alusta lähtien itse ja näin vuosikurssin panos varmasti välittyy juhlijoille. Sonniaistoimikunta koostuu ruoka-, juoma-, ohjelma-, koristelu-, markkinointi- ja sponssitiimeistä, jotka kukin vastaavat kyseisestä osa-alueesta bileissä. Tule mukaan järjestämään vuoden biletarjonnan helmeä!

Haalaritoimikunta

Haalaritoimikunnan tehtävänä on paitsi iki-ihanien pykälänpunaisten haalarien hankkiminen sponsoreineen myös Phuksiristeilyn sekä kaksien eri juhlien – Haalaribileiden, jossa haalarit jaetaan phukseille sekä vappuaaton päiväohjelman Wappuboolien – järjestäminen. Toimikunnassa on siis mahdollisuus pitää itsenä kiireisenä koko vuoden tai vaihtoehtoisesti muutamien bileiden ajan. Toimikunta koostuu myynti-, tilaus-, bile- ja risteilytiimeistä, jotka vuorostaan jakautuvat pienempiin osakokonaisuuksiin. Houkuttipa siis tiukat neuvottelut yritysten kanssa, vuoden tärkeimpien hankintojen joukkoon lukeutuvan haalareidenhankitaprosessin koordinointi, vuoden ikimuistoisempien joukkoon lukeutuvien bileiden järjestäminen tai risteilyisännän tai -emännän tehtävät, sinulle löytyy takuulla tekemistä. Lämpimästi tervetuloa osaksi haalaritoimikuntaa!

Matrikkelitoimikunta

Pykälän, Codexin ja Justuksen phukseista kootaan joka vuosi yksiin kansiin matrikkeli, ulkomaisista yliopistoista tuttu henkilöhakemisto jonka sivuille on painettu phukseista perustiedot kasvokuvineen. Perinteisesti phuksimatrikkeli on sisältänyt myös haastatteluja ja tervehdyksiä nimekkäiltä juristeilta. Matrikkelitoimikunta vastaa matrikkelin suunnittelusta ja toteutuksesta alusta loppuun saakka, joten toimikunnassa sinun on kanssaphukseihin tutustumisen lisäksi mahdollista päästä oppimaan monia taitoja sekä toteuttamaan taiteellista puoltasi. Tervetuloa mukaan kokoamaan matrikkeli, jota selaillaan vielä vuosia valmistumisen jälkeenkin!  

HUOM! Huomaathan, etteivät toimikunnat sulje toisiaan pois, vaan voit toimia halutessasi useassa eri toimikunnassa!

Toimikunnissa mukana olemisesta sekä puheenjohtajan pestistä voi kysellä viime vuoden toimikuntien puheejohtajilta:

Ulottuvuustoimikunta: Joel Ilveskero (040 8373963, joel.ilveskero@pykala.fi)

Sonniaistoimikunta: Paula Pirinen (050 4127312, paula.pirinen@helsinki.fi)

Haalaritoimikunta: Inka Sajakoski (0400 184810, inka.sajakoski@pykala.fi)

Matrikkelitoimikunta: Siiri Laaksonen (040 7631701, siiri.laaksonen@helsinki.fi)

Kommentoi