Olet täällä: Etusivu / / Vinkkejä phukseille

Vinkkejä phukseille

27.8.2016 18:57: Kirjoittanut Hallitus / 0 kommenttia

EI ENÄÄ AIKAAKAAN!

Punssikahvit, Pykälänpunaiset haalarit, aamuun asti venyvät illat, niitä seuraavat aamuluennot joista ei selviä edes triplaespresson voimalla, uudet ystävät, GT, opiskeluaika… Se on kaikki pian täällä! Nappaa talteen phuksin viime hetken vinkit, ota viikonloppu iisisti ja saavu maanantaina Porthaniaan, josta tutorisi opastamana pääset Casaan Punssikahveille!

1 § Punssikahvit

Punssikahveilta se kaikki saa alkunsa ja Pykälä näyttäytyy phukseille ensi kertaa sellaisena, kuin kaikki sen tuntevat. Punssikahveilla tapaat ensimmäistä kertaa Pykälän monen eri toimijat, muut phuksit sekä myöhemmin illalla vanhemmat pykälistit.

2 § Phuksipisteet

Phuksipisteiden keräämisen voit aloittaa heti saatuasi kortin käteesi. Phuksikapteenit ja hallitus jakavat sinulle pisteitä ansiokkaasta suorittamisesta, ja wapun aikaan phuksikapuille palautettu täysi kortti toimiikin konkreettisena todisteena täysiä eletystä phuksivuodesta.

3 § Opintoputki

Opintoputki, kurssien suositeltu suorittamisjärjestys on kelpo apu opintoja suunnitellessa. Akateeminen vapaus mahdollistaa sinulle kuitenkin myös opintojen suunnittelun itsenäisesti – ja tätä kannattaa hyödyntää! Ja muista; kaikki tentit voi uusia, mutta bileitä ei! Väitteen paikkaansapitävyyden voivat vanhemmat tieteenharjoittajat vahvistaa.

4 § Yhdistyksen kerhotilat

Yhdistyksen kerhotilat Sörnäisissä, kavereiden kesken Pykälä, on remontissa syksyn ajan ollakseen jälleen suurimmat ja kauneimmat. Sillä aikaa biletetään Casassa, joka huhujen mukaan ei häviä Sörnäisten mansionille, mitä tulee hauskanpitoon.

5 § Hiki

Kerhotiloista päästäänkin Pykälän bileissä alati vallitsevaan tropiikkiin. Smart casual -asusutus kannattaa siis suunnitella siten, että voit riisuutua riisuutumatta liikaa… Joskaan alastomuuskaan ei Pykälässä perinteisesti ole ollut kiellettyä.

6 § Kiljava

Kiljavasta et selviä helpolla. Liput saattavat olla tunnin jos toisen jonotusurakan takana. Kilpajuoksu sänkypaikan varaamiseksi paikanpäällä leirikeskuksessa on armoton. Kossuskabassa vanhoja vastaan ei pidä säästellä. Kaikessa legendaarisuudessaan tämä reissu on koettava.

7 § Vanhemmat tieteenharjoittajat

Ikiaikainen sanonta ”phuksia ei kuksita” on vanhemmille tieteenharjoittajille pikemminkin kehotus kuin sääntö. Tuoreiden phuksien voikin olla syytä pitää silmänsä auki Casassa vaanivien kuumien puumien ja vanhojen setien varalta – omien mieltymysten mukaan joko vältelläkseen tai vietelläkseen.

8 § Uteliaisuus

Tulet kohtaamaan paljon uutta ja ihmeellistä ensimmäisinä opiskeluviikkoinasi. Pidä silmät auki, mieli avoinna ja lähde ennakkoluulottomasti mukaan – saatat yllättyä hyvinkin positiivisesti!

TERVETULOA PYKÄLÄÄN UUSI PHUKSI!

p.s. Voit tutustua Pykälään ja sen toimijoihin jo etukäteen täällä.

Kommentoi