Olet täällä: Etusivu / Valmennuskurssit / Ajankohtaista

Ajankohtaista

 

Villi kortti valmennuskurssille!

Pykälä ry:n valmennuskurssien henkilökunta jalkautuu Kampin kauppakeskukseen lauantaina 1.12. Meidät löytää ensimmäisestä kerroksesta klo 13-16, tule paikan päälle tervehtimään ja keskustelemaan kevään valmennuskursseista.

Luvassa myös huikea arvonta, jossa onnekkaimmilla on mahdollisuus voittaa etuosto-oikeus kevään 2018 kursseille! Etuosto-oikeuksia arvotaan 15 kappaletta, ja ne oikeuttavat mieleisen kurssipaikan varaamiseen ennen varsinaista myyntiä. Tätä et halua missata!

Tartu tilaisuuteen, nappaa villi kortti takataskuun ja varmista haluamasi kurssipaikka etukäteen!

Päivystys tänään poikkeuksellisesti Sörnäisissä klo 15-17

Päivystys järjestetään tänään 22.11. poikkeuksellisesti Pykälän kerhotiloissa osoitteessa Suvilahdenkatu 10 B klo 15-17. Ensimmäinen infoilta on tänään samassa osoitteessa klo 19 alkaen, tervetuloa!

Pykälä yhteistyöhön Pänttää-sovelluksen kanssa!

Pykälä lanseeraa hittisovellus Pänttään tekijöiden kanssa Pänttää § -monivalintasovelluksen! Monivalintasovellus sisältää sadoittain Pykälän tuottamia monivalintatehtäviä ja se on helppo ja vaivaton tapa kerrata lukemaasi esimerkiksi matkoilla kirjastoon. Pänttää § sisältyy teho- ja etäkursseihimme ja on myynnissä verkkosivuillamme kurssi-ilmoittautumisen alettua 3.12.  Lisätietoja sovelluksesta löydät täältä.

Infoillat 22.11. ja 30.11!

Syksyn infoillat järjestetään Pykälän kerhotiloissa Sörnäisissä osoitteessa Suvilahdenkatu 10 B keskiviikkona 22.11. klo 19 ja torstaina 30.11. klo 18. Illoissa kerrotaan hakukevään etenemisestä ja tutustutaan kurssivalikoimaan ja ilmoittautumiseen. Tervetuloa!

Kurssikuvaukset julkaistu!

Kevään kurssien kuvaukset ja hinnat on nyt julkaistu nettisivuillamme osoitteessa pykala.fi/valmennuskurssit/kurssit. Huomaathan myös kurssivalikoiman uusimman tulokkaan vastaustekniikkakurssin!

Valmennuskurssit Studia-messuilla 28.-29.11!

Valmennuskurssit edustavat tänä vuonna ensimmäistä kertaa Studia-messuilla. Suomen lukiolaisten liiton jäsenille sisäänpääsy on maksuton. Tule siis paikalle kysymään mieltäsi askarruttavia kysymyksiä tai muuten vaan juttelemaan oikeustieteelliseen hakemisesta kurssipäälliköiden kanssa. Arvomme messuilla pisteellemme yhteystietonsa jättäneiden kesken 10 kpl etuosto-oikeuksia valmennuskursseille, kannattaa siis hyödyntää tilaisuus!

Järjestämme myös Villi kortti valmennuskursseille -tempauksen Kampin 1-tasolla lauantaina 2.12. Myös tempauksessa arvotaan etuosto-oikeuksia, joten ei huolta, vaikka et pääsisikään käymään messuilla.

Linkki messujen kotisivuille: http://studia.messukeskus.com/

Päivystys huomenna 1.11. poikkeuksellisesti vain 18.30 asti

Toimistopäivystys on huomenna 1.11. poikkeuksellisesti auki vain klo 15-18.30. Puhelimeen voi kuitenkin soittaa kello 19 asti ja perjantaina päivystys on taas normaalisti klo 9-13.

Toimistopäivystys on alkanut!

Valmennuskurssien myyntipäivä lähestyy ja kurssikuvauksetkin julkistetaan tuota pikaa. Sopivan kurssin valitseminen ja muut käytännön asiat voivat herättää runsaasti kysymyksiä, vastaukset niihin ovat onneksi helposti saatavilla! Kurssipäälliköiden toimistopäivystys on nyt aloitettu. Olemme paikalla seuraavasti:

maanantaisin klo 9-13

keskiviikkoisin klo 15-19 ja

perjantaisin klo 9-13

Pykälän toimisto sijaitsee osoitteessa Mannerheimintie 3 B, 5krs, ja vastaamme kyselyihin numerosta 09-6821615.

Kurssikuvaukset ja hinnat julkaistaan 6.11.

Kevään 2018 kurssien kuvaukset ja hinnat julkaistaan sivuillamme maanantaina 6.11.

Odotellessa kannattaa käydä tutustumassa osoitteeseen oikeustieteet.fi. Tiedekunnat julkaisevat sinne tiedot yhteisvalintakokeesta ja  sieltä löytyykin jo muun muassa tietoa valintakokeesta, lähtöpisteistä. Tiedekunnat julkaisevat tiedot valintakoekirjallisuudesta 11.4.2018.

Kevään kurssit myydään sunnuntaina 3.12!

Kevään 2018 valmennuskurssit tulevat sähköisesti myyntiin sunnuntaina 3. joulukuuta 2017 kello 12. Lisätietoja sähköisestä myynnistä ilmoitetaan myöhemmin.

Vastaamme mielellämme ilmoittautumista koskeviin kysymyksiin sähköpostitse valmennuskurssit@pykala.fi. Päivystysaikojen puitteissa saat kurssipäälliköt kiinni myös numerosta 09-6821615.

Toimistopäivystys alkaa 30.10.2017

Valmennuskurssien syksyn toimistopäivystys alkaa maanantaina 30.10.2017. Syksyn päivystysajat ovat: maanantaisin 9-13, keskiviikkoisin 15-19 ja perjantaisin 9-13. Päivystysaikoihin saat kurssipäälliköt kiinni sähköpostien lisäksi puhelimitse numerosta 09-6821615 ja voit tulla myös Pykälän toimistolle keskustelmaan kursseista tai oikeustieteelliseen pyrkimisestä. Sähköpostitse saat päälliköt kiinni jo nyt osoitteesta valmennuskurssit@pykala.fi.

Lapin yliopisto: valintakoe 15.5.2018 klo 12-17

Hakijan tulee ilmoittaa hakulomakkeessa, missä seuraavista paikkakunnista osallistuu valintakokeeseen: Helsinki, Joensuu, Kuopio, Oulu, Rovaniemi, Turku ja Vaasa. Tarkemmat tiedot valintakoesaleista ilmoitetaan keväällä 2018. Linkki: http://www.ulapland.fi/FI/Hae-opiskelijaksi/Valintakokeet-ja-valintojen-tulokset/Tervetuloa-valintakokeisiin

Lisätietoa hakuperusteista viimeistään 30.10.2017

Kevään 2018 kurssipäälliköt on valittu ja kurssien suunnittelutyö on päästy aloittamaan. Oikeustieteelliset tiedekunnat siirtyvät yhteisvalintaan keväällä 2018. Pykälän valmennuskurssit valmentavat ensi keväänä hakijoita Helsingin, Turun, Itä-Suomen- ja Lapin oikeustieteellisten tiedekuntien yhteisvalintakokeeseen. Tiedekunnat julkaisevat lisätietoja kevään 2018 hakuperusteista viimeistään 30.10.2017, jonka jälkeen julkaisemme pikaisesti kurssisisältömme.

Kevään 2018 valmennuskurssien kurssipäälliköt on valittu!

Kevään kurssien vastaavana kurssipäällikkönä toimii Antti Silvolahti. Avustavina kurssipäällikköinä toimivat Ella Hirvenkari, Sinia Raittila sekä Julia Sundström.