Alumnitoiminta

Pykälän alumnitoiminta (ent. senioritoiminta) on ennen ollut osa Pykälä ry:n toimintaa. Toiminnan aktivoimiseksi suunniteltu pitkäaikainen projekti oman yhdistyksen perustamisesta on nyt saatu päätökseen, ja Pykälän alumnitoiminta on siirtynyt 1.4.2022 perustetun Pykälän alumnit ry:n alaisuuteen.

Pykälän alumnit ry on yhdistys Helsingin yliopiston oikeustieteellisen tiedekunnan alumneille. Tarkoituksena on tarjota kanava, jonka kautta voit vaivatta ylläpitää opiskeluaikoina syntyneitä ystävyyssuhteita sekä verkostoitua laajemmin eri sukupolvien juristien kanssa. Koska toiminta on vasta lähtökuopissaan, on jäseneksi liittyminen toistaiseksi ilmaista. Tarkoituksena on kartoittaa jäsenistön kiinnostusta erilaisiin toimintamuotoihin, kunhan jäsenhankinta saadaan kunnolla vauhtiin. Pyydämmekin nyt kaikkia toiminnasta vähänkään kiinnostuneita liittymään jäseneksi. Jäseneksi voit liittyä Pykälän alumnien nettisivuilla.

Huomioithan, että aikanaan Pykälän seniori- tai alumnijäseniksi liittyneitä ei siis lisätä automaattisesti uuteen Pykälän alumnit yhdistykseen. Pykälän alumnit ry:n perustaminen tarkoittaa myös sitä, että seniori-/alumnitoiminta Pykälä ry:n alaisuudessa päättyy.

Liittymällä jäseneksi sinut lisätään viralliselle sähköpostilistalle, jonka kautta tiedottaminen pääsääntöisesti tulee jatkossa tapahtumaan. Ottamalla lisäksi seurantaan Pykälän alumnit ry:n oman Facebook-sivun, pysyt kärryillä alumnitoiminnan ajankohtaisimmista tapahtumista.

 


Pykälän alumnit ry:n jäsenenä saat mm. seuraavia etuja:

1. Kutsuja Pykälä ry:n järjestämiin tapahtumiin:

  • Kevätkauden avajaiset
  • Vuosijuhlat
  • Wappuboolit
  • Pikkujoulut

2. Alumneille järjestettäviä tapahtumia:

  • Seniori-Spex
  • mahdollisia urheilutapahtumia ja seminaareja
© 2024 Pykälä ry
webDesign: Mekanismi »