Onnea, uusi phuksi!

Tervetuloa Pykälä ry:n phuksisivuille, uusi phuksi. Takanasi on raskas luku-urakka, joka on varmasti vaatinut veronsa. Tekemällä töitä läpäistäksesi pääsykokeen tai saamalla huippuarvosanat ylioppilaskirjoituksissa olet kuitenkin saavuttanut opiskelupaikan, joka vaikuttaa tulevaisuuteesi merkittävästi taaten muun muassa mielenkiintoisia uravaihtoehtoja ja haasteita.

Ennen valmistumistasi sinulla on kuitenkin edessäsi usean vuoden tiivis opiskeluaika. Opiskeluaikaisia etujasi valvomaan ja vapaa-ajantoimintaa järjestämään on yli 85 vuotta sitten perustettu Helsingin yliopiston oikeustieteellisen tiedekunnan suomenkielisten opiskelijoiden tiedekuntajärjestö Pykälä ry.

Näiden nettisivujen tarkoituksena on kertoa tiivistettynä, mitä Pykälä ry on, ja mitä se voi Sinulle tarjota. Sivuja isännöivät phuksikapteenit Johanna Taipale ja Eero Kemppinen.  Nämä sivut ovat teitä phukseja varten, mutta myös muualta Pykälän sivuilta löydät hyödyllistä tietoa Pykälän toiminnasta.

Et varmasti malttaisi odottaa yliopisto-opintojen alkamista ja tenttikirjoihin käsiksi pääsemistä, mutta kannattaa myös muistaa, että opiskeluaika on elämässä ainutlaatuista. Silloin kun on sen aika, siitä kannattaa ottaa kaikki irti. Lämpimästi tervetuloa mukaan Pykälä ry:n toimintaan!

Kaikissa mieltä askarruttavissa kysymyksissä voit olla suoraan yhteydessä phuksikapteeneihin sähköpostitse osoitteeseen phuksikapteenit@pykala.fi.

Liity myös Helsingin oikeustieteellisen phuksit 2021 -Facebook-ryhmään!

© 2022 Pykälä ry
webDesign: Mekanismi »