Sähköpostilista Pykälä-info

 

Pykälä-info on näiden kotisivujen ohella yhdistyksen tärkein tiedotusfoorumi. Listalla tiedotetaan yhdistyksen toiminnasta ja tapahtumista sekä ajankohtaisista opintoasioista. Infoon tulee aika ajoin tietoa myös muiden järjestöjen toiminnasta. Lisäksi Pykälä-infossa julkaistaan tiistaisin yhdistyksen jäsentiedote.

 

Liittyminen ja tilaamisen lopettaminen

 

Pykälä-infoon liitytään sähköpostiviestillä:

1) Viestin otsikko jätetään tyhjäksi.

2) Viestikenttään kirjoitetaan ”subscribe pykala-info ” (Vahva suositus yliopiston sähköpostiosoitteen käyttämiselle tässä!).

3) Viesti lähetetään osoitteeseen .

 

Tilaus lopetetaan samalla tavalla, mutta viestiksi kirjoitetaan ”unsubscribe pykala-info ”.

 

Listan säännöt

 

Pykälä-info -sähköpostilistan ensisijaisena tarkoituksena on palvella Pykälä ry:n jäsenistöä ja toimia yhdistyksen tiedotuskanavana. Listalla tiedotetaan Pykälän ajankohtaisista tapahtumista. Muiden tahojen tapahtumat ja tiedotteet kootaan kerran viikossa ilmestyvään jäsentiedotteeseen.

– Yhdistyksen ulkopuolisten tapahtumien ja palveluiden mainostaminen listalla tapahtuu ainoastaan kerran viikossa listalle lähetettävän jäsentiedotteen kautta. Voit lähettää jäsentiedotteeseen toivomasi viesti osoitteeseen jasentiedote(at)pykala.fi.

– Pykälä-info ei ole keskustelu- eikä mielipidepalsta. Vapaa keskustelu on ohjattu esimerkiksi Facebook-ryhmiin (opintoasioissa Oikkarit Portsussa jne).

– Listalle ei saa lähettää asuntoilmoituksia.

– Listalle ei saa lähettää työpaikkailmoituksia. Paragraaffi Oy välittää keskitetysti työpaikkoja oikeustieteen ylioppilaille Oikkaripörssissä.

– Myyn/ostan -ilmoitukset on myös ohjattu pois pykälä-infosta.

Jotta pykälä-info jatkossakin palvelisi tilaajiaan tarkoituksenmukaisesti on kaikkien listan käyttäjien syytä muistaa listan käyttösäännöt ja toimia niiden mukaisesti. Jokainen aiheeton viesti kuormittaa turhaan listaa heikentäen sen informaatioarvoa. Sääntöjen vastainen tai asiaton toiminta listalla voi viime kädessä johtaa tilaajan poistamiseen listalta.

 

Listan ylläpito

 

Pykälä-infon ylläpidosta vastaa tiedotustoimikunta hallituksen tiedotusvastaavan johdolla. Mikäli sinulla herää kysyttävää listan käytöstä tai haluat muuten antaa palautetta, ota yhteyttä jasentiedote(at)pykala.fi tai tiedotusvastaava(at)pykala.fi.

© 2023 Pykälä ry
webDesign: Mekanismi »