Olet täällä: Etusivu / Toiminta / Phuksikapteenit

Phuksikapteenit

Hyvä phuksi, me olemme phuksikapteenit vuosimallia 2016: Eve ja Tuomas. Meidät on valittu tehtäväämme vain ja ainoastaan Sinua varten, jotta voisimme kulkea rinnallasi läpi edessä olevan phuksivuoden. Phuksivuosi on monessa suhteessa ikimuistoinen ajanjakso, jonka aikana kasvat aidoksi oikeustieteen ylioppilaaksi. Siitä kannattaakin ottaa kaikki irti.

Phuksikaput 16

Me kapteenit olemme erityisesti mukana kaikessa siinä, mikä liittyy opiskelija-elämän hauskimpaan ja rennoimpaan osaan; nimittäin yhdessä vietettyyn vapaa-aikaan. Ainejärjestömme Pykälä ry tarjoaa laajalla skaalalla bileitä ja muita tapahtumia, jotka eivät takaa ainoastaan loistavaa tunnelmaa vaan erinomaisen mahdollisuuden luoda uusia ystävyyssuhteita. Mukaan kannattaa siis lähteä. Ainakin toinen meistä kapteeneista on aina mukana näissä tapahtumissa ja meitä saa vapaasti lähestyä, kun jokin asia askarruttaa mieltä, tai kun yksinkertaisesti tekee mieli vaihtaa kuulumisia vanhemman polven Pykälistin kanssa.

Olemme keränneet Sinulle näille sivuille kattavan tietopaketin sisältäen hyödyllistä tietoutta Pykälä ry:n toiminnasta. Tämä sivu käsittelee juuri teitä phukseja koskevia aiheita.

Kattavammin yhdistyksen toiminnasta voi lukea pääsivuilta. Erityisesti kannattaa huomioida, että phuksisivuilta löydät ”Kysy kapteeneilta” -palstan, jonka kautta voit helposti ja vaivattomasti kysyä mitä tahansa liittyen niin Pykälän toimintaan kuin opiskeluihin. Toki voit ottaa meihin yhteyttä myös puhelimitse tai sähköpostin kautta.

Haluamme lämpimästi onnitella Sinua opiskelupaikasta oikeustieteellisessä tiedekunnassa. Muista, että opiskeluvuodet ovat tunnetusti hauskinta aikaa elämässä!

Me tapaamme pian

Eve ja Tuomas