Yrityssuhdevaliokunta

Yrityssuhdevaliokunta (YSV) on vuonna 2011 perustettu Pykälän uusin valiokunta. Valiokunnan tehtävänä on ylläpitää ja kehittää Pykälän ja yritysten välistä yhteistyötä. Käytännön tasolla tämä kattaa ilmoitusmyynnin Pykälän eri julkaisuissa, sponsorointiyhteistyön tapahtumien osalta ja muut mahdolliset mainosyhteistyön muodot. Pykälän toiminnassa näkyvässä roolissa olevien excursioiden järjestäminen kuuluu myös olennaisena osana YSV:n toimintaan.

Yrityssuhdevaliokunta tekee yhteistyötä Pykälän muiden valiokuntien sekä toimikuntien kanssa erityisesti sponsorointiyhteistyön osalta toimien linkkinä yhdistyksen yhteistyökumppaneiden suuntaan.

Kokoonpano

Eero Hirvimäki

eero.hirvimaki(at)pykala.fi
sihteeri(at)pykala.fi

Puheenjohtaja
Yrityssuhdevaliokunnan toimintaa johtaa vuosittain erikseen valittava yhdistyksen hallituksen jäsen, joka toimii oman hallitusvirkansa ohella YSV:n puheenjohtajana. Puheenjohtajan tehtäviin kuuluu yrityssuhdetoiminnan suurista linjoista päättäminen, valiokunnan toiminnan johtaminen, kokouksien koolle kutsuminen ja niissä puheen johtaminen.
Vuonna 2021 YSV:n puheenjohtaja on Eero Hirvimäki.

Miisa Koivukangas

miisa.koivukangas(at)pykala.fi

Varapuheenjohtaja
YSV:n varapuheenjohtaja vastaa uusien yritysyhteistyömuotojen valmistelusta ja toteutuksesta, jäsenetujärjestelmän ylläpidosta sekä Pykälä-viikon tuotesponsoroinnin koordinoinnista. Lisäksi hän avustaa YSV:n puheenjohtajaa tehtävässään sekä johtaa puhetta valiokunnan kokouksissa puheenjohtajan ollessa estynyt.
Vuonna 2021 YSV:n varapuheenjohtaja on Miisa Koivukangas.

Tuukka Hörkkö

tuukka.horkko(at)pykala.fi
ysvsihteeri(at)pykala.fi

Sihteeri
Sihteerin tehtäviin kuuluu pöytäkirjojen kirjoittaminen valiokunnan kokouksissa. Pöytäkirjojen seuraaminen pitää sinut ajan tasalla valiokunnan tapahtumista. Lisäksi yrityssuhdevaliokunnan sihteeri toimii samalla valiokunnan tiedottajana.
Vuonna 2021 YSV:n sihteeri on Tuukka Hörkkö.

Ida Krook

ida.krook(at)pykala.fi
jasenedut(at)pykala.fi

Jäsenetuvastaava
Jäsenetuvastaavan virka perustettiin vuonna 2013. Jäsenetuvastaavan toimenkuva muokkautuu yrityssuhdevaliokunnan tarpeiden mukaiseksi.
Vuonna 2021 YSV:n jäsenetuvastaava on Ida Krook.

Ella Kainulainen

ella.kainulainen(at)pykala.fi

Yrityssuhdevastaava
Yrityssuhdevaliokunnan alaisuudessa toimiva yrityssuhdetoimikunta (YRSU) hoitaa ilmotusmyynnin Pykälän erinäisiin julkaisuihin, kuten Inter Vivokseen ja Varjo-opinto-oppaaseen, sekä suurimpien tapahtumien kannalta olennaisen sponsorointiyhteistyön järjestelyt. Näiden lisäksi YRSU neuvottelee myös muusta yhteistyöstä Pykälän yhteistyökumppaneiden kanssa. YRSU:un hakeudutaan loppusyksyisin järjestettävän erillisen haun kautta.
Yrityssuhdetoimikunnan jäseninä toimivat vuonna 2021 Ella Kainulainen, Oona Uusimaa, Ilkka Toropainen ja Riikka Lahtinen.

Oona Uusimaa

oona.uusimaa(at)pykala.fi

Ilkka Toropainen

ilkka.toropainen(at)pykala.fi

Riikka Lahtinen

riikka.lahtinen(at)pykala.fi

Vilma Lybeck

vilma.lybeck(at)pykala.fi
excursiot(at)pykala.fi

Excuvastaava
Excursiot ovat olennainen osa Pykälän toimintaa ja oiva keino tutustuttaa pykälistit eri yritysten ja valtiollisten instituutioiden arkeen. Tarkoituksena on antaa jäsenistölle mahdollisimman laaja käsitys erilaisten alojen toiminnasta ja erityisesti niiden tarjoamista työmahdollisuuksista oikeustieteen alan osaajille. Excursioiden järjestämisestä vastaavat excuvastaavat, joiden toimenkuva koostuu pääasiassa excujen ideoinnista ja toteutuksesta. Excuvastaavat järjestävät myös Pykälä-viikon monet excut sekä pykälisteille että kansainvälisille vieraille.
Vuonna 2021 excuvastaavina toimivat Vilma Lybeck ja Aino Aitomurto.

Aino Aitomurto

aino.aitomurto(at)pykala.fi
excursiot(at)pykala.fi

Excuvastaava
Vuonna 2021 excuvastaavina toimivat Vilma Lybeck ja Aino Aitomurto.

Valiokunnan kokoukset ovat avoimia kaikille Pykälän jäsenille ja niistä tiedotetaan Pykälän nettisivujen kokouskalenterissa.