Beer Pong! Tuo juomapelien kuningaslaji, jonka historia kantaa aina 1950- luvun Dartmouthiin. Laji, jossa tarkkuus, silmä-käsi -koordinaatio, hauskanpito ja terve kilpailuvietti yhdistyvät täydelliseksi ajanvietteeksi!

Lajia rakastetaan myös Pykälässä. Vuonna 2017 perustettu Pykälä Beer Pong vastasi huutoon ja toimii lajin edelläkävijänä ja soihdunkantajana pykälistien keskuudessa. PBP:n päätapahtuma on keväällä järjestettävä kaikkien Suomen oikkarien välinen beer pong -turnaus, joka on vakiinnuttanut paikkansa erottamattomana osana Pykälää ja Suomen oikiskulttuuria.

PBP pyrkii poikki-oikkaritoiminnan lisäksi myös poikkitieteelliseen toimintaan, ja menossa on ollut mukana myös lajin ystäviä ulkomailta ja Otaniemestä.

Kerhon rakentavana arvona on sen avoimuus. Kerhoon liittyminen on mahdollista jokaiselle Pykälän jäsenelle. Kerhon jäsenyydestä kiinnostuneen ei tarvitse miettiä pelitaitonsa tasoa. Toiminnassa on mukana myös amatööritason pelaajia sekä vain rennosta yhteiselosta kiinnostuneita jäseniä. Kiinnostuneita kehotetaan vetäisemään hihasta ketä vain tuntemaansa kerhon jäsentä.

Kerhon toimintaan voi osallistua myös alkoholittomana. Pelaamista alkoholittomilla juomilla ei karsasteta lainkaan.

Lisätietoja kerhosta voi kysellä kerhon puheenjohtajalta: Johannes Lottonen / pykalabeerpong(at)gmail.com

© 2023 Pykälä ry
webDesign: Mekanismi »