Olet täällä: Etusivu / Yhdistys / Jäsenedut

Pykälä ry:n jäsenedut 2019

Pykälä on yrityssuhdevaliokuntansa johdolla neuvotellut jäsenistölleen alati kasvavan kirjon loistavia jäsenetuuksia. Etuudet ovat pääosin henkilökohtaisia, joten muistathan ottaa mukaasi Pykälän jäsentarralla varustetun opiskelijakortin tehdessäsi ostoksia. Pysyt tuoreimmista etuuksista parhaiten ajan hermolla tykkäämällä Facebookissa Pykälän Jäsenedut– ryhmästä.

Uusia jäsenetuja haetaan jatkuvasti, ja myös kausiluontoisia alennuksia hankitaan perinteisesti kesäajalle sekä esimerkiksi vuosijuhlia varten. Koko yrityssuhdevaliokunta osallistuu jäsenetujen ideointiin, ja otamme mielellämme vastaan jokaiselta pykälistiltä ehdotuksia uusiksi jäseneduiksi. Jos sinulla on esimerkiksi harrastuksia, lempiliikkeitä tai –ravintoloita, joista haluaisit saada alennuksen, ole rohkeasti yhteydessä meihin ja laita ehdotuksia osoitteeseen jasenedut@pykala.fi. Näin voimme kehittää Pykälän jäsenetuja entisestään!

Julkaisut

Alma Talent
-40% Alma Talentin kirjoista verkkokauppa Alma Talent Shopissa (shop.almatalent.fi) koodilla OIKOP19P.

Edita
Lakikirjoista -40%. Tilaa opiskelija-alennuksella puhelimitse numerosta 020 450 05 tai sähköpostitse asiakaspalvelu.publishing@edita.fi. Tarjous koskee uusia sekä Yksityis- rikos- ja prosessioikeus että Julkisoikeus -lakikirjoja. Tarjous on voimassa toistaiseksi.

Vaatteet & asusteet

Herrainpukimo
-20% paidoista, puvuista, huiveista, solmioista ja taskuliinoista

Metrosuutarit
-20% palveluista ja -10% tavaroista

Pyykkipoika
-20% palveluista

Schoffa
-10% kaikista tuotteista

Suomen Pukuvuokraamo
Frakkipaketti á 100 €, akateeminen frakkipaketti á 130 € ja -50% naisten iltapuvuista

Urheilu & kuntoilu

Helsingin itsepuolustuskurssi
-10% hinnoista

Tennis Tuomola
-40% tenniskurssista (79 euroa)

Töölö Gym
Kuukauden salikortti á 50 € ja 10 kerran kortti á 55 €

Hyvinvointi & kauneus

Hyvinvointi Sulo
-10% sokeroinnista

Keops Lasipalatsi
-15% aurinkolaseista ja -25% silmälaseista, piilolinsseistä ja tutkimuksista

Parturi-kampaamo Viiskulma
-20% palveluista

Union of Ekasalongit
-25% palveluista

Urheiluhieroja Pipsa Pullola
-15% hieronnoista

Ruoka & juoma

Factory Kamppi
-15% á la carte -annoksista ja arkisin 10 euroa lounas ja salaattibaari

Night People Group

Shot Bar Helsinki
-20% hanajuomista ja shottilautasesta sekä tietyt shotit  á 4 €

UKK – Usein kysytyt kysymykset

1. En saanut hyödynnettyä Pykälän nettisivuilla tai Facebook- ryhmässä ilmoitettua alennusta. Mitä teen?

– Tieto olemassaolevista alennuksista ei toisinaan kulje eteenpäin yhteistyökumppaneidemme henkilökunnalle. Ilmianna Sinua kaltoin kohdellut firma yrityssuhdevaliokunnalle osoitteeseen jasenedut@pykala.fi, niin korjaamme tilanteen mitä pikimmiten!

2. Alennuslistalta ei löydy haluamaani alennusta. Mitä teen?

– Yrityssuhdevaliokunta pyrkii jatkuvasti neuvottelemaan yhdistyksen jäsenistölle uusia alennuksia. Ota rohkeasti meihin yhteyttä uusiin ideoihin liittyen osoitteeseen jasenedut@pykala.fi tai Facebookissa Pykälän Jäsenedut-ryhmän kautta, niin tehdään edusta yhdessä totta!