Pykälä ry:n jäsenedut 2021

Pykälä on yrityssuhdevaliokuntansa johdolla neuvotellut jäsenistölleen alati kasvavan kirjon loistavia jäsenetuuksia. Etuudet ovat pääosin henkilökohtaisia, joten muistathan ottaa mukaasi Pykälän jäsentarralla varustetun opiskelijakortin tehdessäsi ostoksia. Pysyt tuoreimmista etuuksista parhaiten ajan hermolla tykkäämällä Facebookissa Pykälän Jäsenedut– ryhmästä.

Uusia jäsenetuja haetaan jatkuvasti, ja myös kausiluontoisia alennuksia hankitaan perinteisesti kesäajalle sekä esimerkiksi vuosijuhlia varten. Koko yrityssuhdevaliokunta osallistuu jäsenetujen ideointiin, ja otamme mielellämme vastaan jokaiselta pykälistiltä ehdotuksia uusiksi jäseneduiksi. Jos sinulla on esimerkiksi harrastuksia, lempiliikkeitä tai –ravintoloita, joista haluaisit saada alennuksen, ole rohkeasti yhteydessä meihin ja laita ehdotuksia osoitteeseen jasenedut@pykala.fi. Näin voimme kehittää Pykälän jäsenetuja entisestään!

Julkaisut

Alma Talent
-40% Alma Talentin kirjoista verkkokauppa Alma Talent Shopissa (shop.almatalent.fi) koodilla OIKOP19P.

Edita
Lakikirjoista -40%. Tilaa opiskelija-alennuksella puhelimitse numerosta 020 450 05 tai sähköpostitse asiakaspalvelu.publishing@edita.fi. Tarjous koskee uusia sekä Yksityis- rikos- ja prosessioikeus että Julkisoikeus -lakikirjoja. Tarjous on voimassa toistaiseksi.

Vaatteet & asusteet

Herrainpukimo
-20% paidoista, puvuista, huiveista, solmioista ja taskuliinoista

Metrosuutarit
-20% palveluista ja -10% tavaroista

Pyykkipoika
-20% pesulapalveluista, Huom! Edusta mainittava jo silloin, kun vie vaatteet ym. pesulaan

Schoffa
-10% kaikista tuotteista

Urheilu & kuntoilu

Suomen hierojakoulut Oy (Erottajan ja Espoon toimipisteet)
50 min opiskelijahieronnat arkipäivisin
klo 8-12 22 € (norm. 25 €)
klo 12-20 25 € (norm. 28 €)

Helsingin itsepuolustuskurssi
-10% hinnoista

Helsingin Joogayhdistys ry (Joogahuone)
10 kerran kortti (90 ja 75 min): 95 €
10 kerran kortti (60 min): 75 €
Kertamaksu (90 ja 75 min): 12 €
Kertamaksu (60 min): 8 €

Tennis Tuomola
-25% tenniskurssista (92 euroa, Pykälistille 70 euroa)

Töölö Gym
Kuukauden salikortti á 50 € ja 10 kerran kortti á 55 €

Hyvinvointi & kauneus

Flamingo Spa Kylpylä

Aikuisten kylpylään 2 lippua yht 29€, voimassa ma-ke (norm. 29€ / 1 lippu).
Aikuisten sauna- ja hoitolamaailman lipulla pääsee sekä vesipuiston että aikuisten puolelle.

Hyvinvointi Sulo

Caipirinha 6 €
Talon valkoviini/punaviini/skumppa 20 €/pullo

Coca cola 0,5L 1 €

Partykori (isot ranskalaiset, 4xpariloituja kanafileitä, 4xsipulirenkaita, 4xtäytettyjä jalapenoja, 4xmozzarellatikkuja ja 2xdippiä) 13 €

Shot Bar Helsinki
-20% hanajuomista ja shottilautasesta sekä tietyt shotit  á 4 €

UKK – Usein kysytyt kysymykset

1. En saanut hyödynnettyä Pykälän nettisivuilla tai Facebook- ryhmässä ilmoitettua alennusta. Mitä teen?

– Tieto olemassaolevista alennuksista ei toisinaan kulje eteenpäin yhteistyökumppaneidemme henkilökunnalle. Ilmianna Sinua kaltoin kohdellut firma yrityssuhdevaliokunnalle osoitteeseen jasenedut@pykala.fi, niin korjaamme tilanteen mitä pikimmiten!

2. Alennuslistalta ei löydy haluamaani alennusta. Mitä teen?

– Yrityssuhdevaliokunta pyrkii jatkuvasti neuvottelemaan yhdistyksen jäsenistölle uusia alennuksia. Ota rohkeasti meihin yhteyttä uusiin ideoihin liittyen osoitteeseen jasenedut@pykala.fi tai Facebookissa Pykälän Jäsenedut-ryhmän kautta, niin tehdään edusta yhdessä totta!