Olet täällä: Etusivu / Toiminta / Phuksikapteenit

Phuksikapteenit

Hyvä phuksi, me olemme phuksikapteenit vuosimallia 2019: Olga ja Joeli. Meidät on valittu tehtäväämme vain ja ainoastaan Sinua varten, jotta voimme kulkea rinnallasi läpi edessä olevan phuksivuoden. Phuksivuosi on monessa suhteessa ikimuistoinen ajanjakso, jonka aikana kasvat aidoksi oikeustieteen ylioppilaaksi. Siitä kannattaakin ottaa kaikki irti.

Me kapteenit olemme erityisesti mukana kaikessa siinä, mikä liittyy opiskelijaelämän hauskimpaan ja rennoimpaan osaan – yhdessä vietettyyn vapaa-aikaan. Tiedekuntajärjestömme Pykälä ry tarjoaa laajalla skaalalla bileitä ja muita tapahtumia, jotka eivät takaa ainoastaan loistavaa tunnelmaa vaan erinomaisen mahdollisuuden luoda uusia ystävyyssuhteita. Mukaan kannattaa siis lähteä! Meitä saa vapaasti lähestyä, kun jokin asia askarruttaa mieltä tai kun yksinkertaisesti tekee mieli vaihtaa kuulumisia vanhemman polven pykälistin kanssa.

Olemme keränneet Sinulle näille sivuille kattavan tietopaketin sisältäen hyödyllistä tietoa Pykälä ry:n toiminnasta. Tämä sivu käsittelee juuri teitä phukseja koskevia aiheita.

Kattavammin yhdistyksen toiminnasta voit lukea pääsivuilta. Erityisesti kannattaa huomioida, että phuksisivuilta löydät ”Kysy kapteeneilta” -palstan, jonka kautta voit helposti ja vaivattomasti kysyä mitä tahansa liittyen niin Pykälän toimintaan kuin opiskeluihin. Toki voit ottaa meihin yhteyttä myös puhelimitse tai sähköpostin kautta.

Haluamme lämpimästi onnitella Sinua opiskelupaikasta oikeustieteellisessä tiedekunnassa.

Muista, että opiskeluvuodet ovat tunnetusti hauskinta aikaa elämässä!

Me tapaamme pian

Olga ja Joeli