Helsinki Law Review

Helsinki Law Review’tä toimittavat Helsingin oikeustieteellisen tiedekunnan oikeustieteen opiskelijat. Aikakauskirjan ensisijaisena tarkoituksena on tarjota sekä perustutkinto- että jatko-opiskelijoille mahdollisuus kehittää akateemisen kirjoittamisen ja arvioinnin taitojaan sekä osallistua julkaisutyöhön. Aikakauskirjan julkaisija on Helsingin yliopiston oikeustieteen opiskelijoiden tiedekuntajärjestö Pykälä ry.

Aikakauskirjan tämänhetkisenä tavoitteena on julkaista kaksi numeroa vuodessa. Kirjoituksia julkaistaan suomen, ruotsin ja englannin kielillä. Suomen- ja ruotsinkielisistä kirjoituksista julkaistaan lisäksi englanninkielinen tiivistelmä. Helsinki Law Review ottaa vastaan lehden tilauksia yhteisöiltä. Aikakauskirjan painettuja kappaleita on myös jaossa Pykälä ry:n toimistolla (Mannerheimintie 3 B, 00100 Helsinki, aukioloajat ti-ke klo 16.30-19.00 ja to klo 10.00-14.00, tarkista poikkeusaukiolot vielä ajankohtaista-osiosta!).

Helsinki Law Review’tä ohjaa ja valvoo toimitusneuvosto, jonka jäsenet valitaan Helsingin yliopiston oikeustieteellisen tiedekunnan henkilöstöstä. Jokaisesta artikkelista pyydetään nimetön referee-arviointi sopivaksi katsotulta oikeustieteen asiantuntijalta. Refereeille kerrotaan, että heidän arvioimansa artikkeli on opiskelijan kirjoittama.

© 2024 Pykälä ry
webDesign: Mekanismi »