Seminaaritoimikunta

semmakuva1

Seminaaritoimikunta järjestää laadukkaita ja ajankohtaisia juridiikan seminaareja, jotka ovat ilmaisia Pykälän jäsenille. Seminaari-illassa pääset kuuntelemaan alansa parhaita asiantuntijoita ja sen jälkeen puimaan illan antia viinin ja ruoan äärellä. Seuraa Pykälä-infoa ja ilmoittaudu mukaan!

Seminaaritoimikunnan perusti Jerry Hultin vuonna 2002. Sittemmin moni pykälisti on löytänyt tiensä toimikuntaan. Seminaaritoimikunnan rakenne on dynaaminen, joten tehtävää riittää kaikille toiminnasta kiinnostuneille. Seminaaritoimikunta sopii yhtä hyvin phukseille kuin ylempien vuosikurssien opiskelijoille. Toimikunnan jäsenyys ei vaadi täysipäiväistä panostusta, vaan toiminnassa voi olla mukana sen verran kuin oma aikataulu antaa periksi. Seminaaritoimikuntalaiset järjestävät seminaareja, pitävät vapaamuotoisia kokouksia ja illanviettoja sekä tietenkin juhlivat ja esittelevät toimintaansa omalla standillaan syksyn tapahtumissa.

semmakuva2

Aluksi seminaarimme aiheet liittyivät liikejuridiikkaan, mutta nykyisin järjestämme seminaareja kaikilta opiskelijoita kiinnostavilta oikeudenaloilta. Jos sinulla on hyvä ehdotus seminaarin aiheeksi, ota meihin yhteyttä! Jos esimerkiksi koet, että tiedekunnan opetus jää jonkin osa-alueen suhteen puutteelliseksi, voimme paikata tilanteen järjestämällä seminaarin kyseisen teeman ympäriltä.

© 2024 Pykälä ry
webDesign: Mekanismi »