Yrityksille

Pykälä ry:n yritysyhteistyöstä vastaa viisijäseninen yrityssuhdetoimikunta, johon kuuluu kolme yrityssuhdevastaavaa. Vuonna 2020 yrityssuhdevastaavina toimivat Joonas Ylä-Rautio,

Pykälä tekee yhteistyötä laki- ja muiden alojen yritysten kanssa muun muassa spexin, vuosijuhlan ja muiden vuosijuhlaviikon tapahtumien, internet-sivujen sekä painettavien julkaisujen, kuten Inter Vivos –jäsenlehden, Varjo-opinto-oppaan ja phuksimatrikkelin osalta.

Jos yritykselläsi on kiinnostusta yhteistyöhön Pykälän kanssa, olethan yhteydessä yrityssuhdetoimikuntaan sähköpostitse yrityssuhdetoimikunta(at)pykala.fi tai puhelimitse (yhteystiedot alla).

Mikäli yrityksesi on kiinnostunut yhteistyöstä jäsenetujen muodossa, voit olla suoraan yhteydessä jäsenetuvastaavaan (jasenedut(at)pykala.fi).

Hallituksen sihteeri, yrityssuhdevaliokunnan puheenjohtaja
sihteeri(at)pykala.fi