Olet täällä: Etusivu / Yhdistys / Rinnerikolliset

Rinnerikolliset

rr-logo

Rinnerikolliset on Pykälä ry:n perinteikäs laskettelukerho. Vaikka kerhon keskiössä on laskettelu ja lautailu sen eri muodoissaan, ei after-ski:täkään ole unohdettu. Rinnerikolliset järjestää vuoden aikana useita tapahtumia, ehkä hohdokkaimpina jo perinteiseksi muodostuneet Alppi- ja Surffimatkat. Vuosien varrella Rinnerikolliset ovatkin suunnanneet eripuolille maailmaa kesyttämään rinteitä, aaltoja ja aftereitä. Muun muassa Alpe d’Huez, Saalbach ja Peniche ovat päässeet osallisiksi Retkujen World Tourista, ja korkattiinpa Afrikan manterekin Surffireissulla ‘17.

Perinteisiä Rinnerikollisten tapahtumia ovat myös suursuositut talviset Raclettebileet, joissa viini virtaa, pannut hehkuvat tulikuumina ja monotanssit jatkuvat pöydillä. Kaiken tämän lisäksi Rinnerikolliset järjestää myös pieniä laskureissuja Suomessa, vuotuiset kauden avajaiset, Spezialbondailut, pikkujoulut sekä alkukesään sijoittuvat Pallogrillit, joilla valitaan myös kerhon kunnioitettava hallitus.

Rinnerikollisten toiminta on avointa kaikille Pykälisteille ja kerhon tapahtumiin ja matkoihin saa osallistua, vaikka ei olisikaan ollut aikaisemmin toiminnassa aktiivisesti mukana. Kerholla on ennen kaikkea tarkoitus järjestää unohtumattomia tapahtumia ja tuoda yhteen ihmisiä, joita kaikkia sitoo rakkaus laskettelua tai surffausta kohtaan. — Kaikki Rinnerikollisten matkat ovat valmismatkaliikkeistä annetun lain (939/2008) tarkoittamien rekisteröityjen matkanjärjestäjien järjestämiä

Yhteyshenkilö:Christine Inkinen, christine.inkinen@gmail.com. Mikäli teillä tulee tekstistä tärkeitä huomioita taikka lisäkysymyksiä, jotka vaativat välitöntä käsittelyä, voitte myös soittaa 040-5521822.

Alppimatka

RR:n vuoden toinen rreissu on tammikuussa järjestettävä viikon mittainen alppimatka. Matkamme ovat suuntautuneet mm. Val d’Isèreen, Les Arcsiin, Bad Gasteiniin, Saalbachiin, Vallnordiin, Alpe d’Hueziin ja viimeisimpänä Söldeniin. Huiman suosion saavuttaneelle reissulle ovat tervetulleita kaikki innokkaat alppinistit laskutaitoihin ja –välineisiin katsomatta! Nämä toiminnantäyteiset reissut saavat usein legendaarisen maineen jo menomatkalla ja niiden myöhempi muistelu ja fiilistely tapahtumissa on tärkeä osa RR-kulttuuria.

chamonix6

Surffimatka

Surffimatka on lyhyen historiansa vakiinnuttanut paikkansa Rinnerikollisten lukuvuoden ensimmäisenä eeppisenä matkana heti phuksirientojen jälkeen. Matkat ovat suuntautuneet Portugalin kuumille biitseille Penicheen ja Santa Cruziin, Afrikkaan, sekä aina Filippiinien San Juaniin. Matkojen suosio hipoo vuodesta toiseen huippulukemia lämpötilan ja retkujen fiiliksen ohella! Surffimatka ei legendaarisuudessaan jää alppi-serkkunsa varjoon. Päinvastoin, matkamuistelot kesäisestä surffiparatiisista tuovat piristystä pimeimpäänkin talvipäivään ja saavat retkun odottamaan vesi kielellä jo ensi syksyn reissua!

Fondue-bileet

RR:n after ski -henkiset vuosijuhlat järjestetään vuosittain maaliskuussa. Näissä kemuissa on luvassa fondueta tai raclettea, sisarkerhoja sekä runsaasti vauhtia ja vaarallisia tilanteita! Rinnerikollisten jäsenyys jatkuu luonnollisesti myös valmistumisen jälkeen. Niinpä varsinkin Fondue-bileissä on usein oiva mahdollisuus tehdä tuttavuutta huikeisiin RR-alumneihin ja kuulla mahtavia tarinoita jopa vuosikymmenten takaisilta laskureissuilta. Onpa vieraslistalta mahdollista bongata jopa professoreita!

Hallitus

Rinnerikollisten virallista puolta edustaa hallitus, joka valitaan vuosittain touko- kesäkuussa toimikauden päättävillä Pallogrilleillä. Hallitukseen kuuluu yli 40 jäsentä, minkä lisäksi toimintaamme osallistuu paljon muita aktiiveja.

Lars

Vuoden 2014 Bad Gasteinin matkasta lähtien Rinnerikollisten yksinoikeutettuna maskottina on toiminut rakas jääkarhumme Lars, jonka liittyminen kerhoon on jo itsessään varsin huikea tarina. Lyöttäydypä siis sopivassa välissä jonkun vanhemman retkun seuraan ja kysäise “Larsin legendaa” – se on pakko kuulla omin korvin!  Larsin voit bongata RR-tapahtumista ympäri vuoden.

Kuinka mukaan toimintaan?

Lisätietoa Rinnerikollisista saat viralliselta Facebook-sivultamme https://www.facebook.com/rinnerikolliset ja instagramistamme @rinnerikolliset.

Olet myös tervetullut liittymään Facebook-ryhmäämme RinneRikolliset, tai laittamaan sähköpostia osoitteeseen rinnerikolliset(at)gmail.com.
Tervetuloa mukaan Pykälän legendaarisimman kerhon toimintaan!

Kerhon puheenjohtaja: Christine Inkinen, christine.inkinen@gmail.com.