Pykälän jäsenyys

Pykälä ry:n jäseneksi voivat liittyä kaikki Helsingin yliopiston oikeustieteellisessä tiedekunnassa oikeustieteellistä tutkintoa suorittavat opiskelijat. Tämä tarkoittaa siis sinua.

Jäseneksi voi liittyä tästä. Liittymismaksu tulee suorittaa Pykälän toimistolla.

Toimistoon pääset tutustumaan tutorisi johdatuksella heti ensimmäisten viikkojen aikana. Liittymismaksu on 50 euroa koko opiskeluajalta (uudistettava kuitenkin kymmenen vuoden välein). Ilmoittautuessasi saat Pykälän jäsentarran opiskelijakorttiisi. Jäsentarraa näyttämällä saat kaikki sinulle Pykälä ry:n jäsenenä kuuluvat edut.

Miksi jäseneksi?

1. Sinulle aukeaa kaikki hauska Pykälän tarjoama monipuolinen toiminta!
Pykälässä järjestetään lukematon määrä erilaisia tapahtumia: sitsejä, kulttuurivierailuja, urheilua, ekskursioita, seminaareja, keskusteluiltoja ja poikkitieteellisiä bileitä. Syksyisin jäsenillä on mahdollisuus olla suunnittelemassa ja toteuttamassa olla toteuttamassa opiskelijamusikaalia, Pykälän Spexiä.

2. Saat mahdollisuuden yliopistolla vaikuttamiseen.
Tiedekunnan hallinnossa toimivilla opiskelijaedustajilla on suuri rooli tiedekunnassa tapahtuvassa päätöksenteossa. Pykälän kautta nimitetään muun muassa oikeustieteellisen tiedekunnan tiedekuntaneuvoston, laitosjohtoryhmien sekä eri toimikuntien opiskelijajäsenet, jotka ovat tiiviisti mukana tiedekunnassa tapahtuvassa konkreettisessa päätöksenteossa.

3. Pykälän jäsenenä kuulut opiskelijajäsenenä Suomen Juristiliittoon.
Juristiliiton jäsenet hyötyvät monista liiton tarjoamista eduista. Jäsenet saavat muun muassa Juristiuutiset suoraan kotiin kannettuna. Juristiliiton jäsenyys on opiskeluaikana maksuton.

4. Paragraaffi Oy:n palvelut ovat käytettävissäsi.
Paragraaffi Oy välittää edullisesti lakikirjoja ja muuta Juristiliiton kustantamaa kirjallisuutta. Paragraaffi Oy:n kautta toimii myös opiskelijoiden työnvälitys, Oikkaripörssi.

5. Mahdollisuus käyttää Pykälän upeita tiloja Sörnäisissä.
Huoneisto on kaikkien jäsenten käytettävissä niin kokousten pitämiseen, tenttiin lukemiseen kuin elokuvien katselemiseen. Jäsenet voivat vuokrata tilaa myös yksityiskäyttöön. Avaimen Pykälään voi noutaa panttia vastaan Pykälän toimistolta.

6. Saat käyttöösi Pykälän kurssikirjaston.
Pykälän toimistolla on ajan tasalla pidettävä kirjasto, josta löytyy varsin suuri määrä alan teoksia.

7. Saat jäsenlehti Inter Vivoksen kotiisi 4 kertaa vuodessa.
Inter Vivos eli IV on Pykälän äänenkantaja, jonka tekemiseen jokainen on tervetullut osallistumaan. Lehdessä käsitellään laajasti erilaisia teemoja niin opiskelijoiden kuin vierailevien kirjoittajien näkökulmasta. Lehteä lukemalla saa myös tietoa yhdistyksen tapahtumista. IV:lla on nyt myös upouudet nettisivut, jonne jäsenien on mahdollista tuottaa sisältöä!

8. Saat mahdollisuuden seminaarivapaapaikkoihin.
Pykälällä on vuosittain tietty määrä vapaapaikkoja mm. Juristiliiton kursseille. Jäsenillä on mahdollisuus hakea kurssipaikkaa.

9. Pykälän toimiston palvelut ovat käytettävissäsi.
Toimistolta voi ostaa Pykälän ja kerhojen haalarimerkkejä sekä Pykälä-tuotteita. Toimistolle voi tulla viettämään aikaa sen aukioloaikojen puitteissa, ja keittää vaikka kahvit ajan kuluksi!

10. Saat kavereita, kokemuksia, mahdollisuuksia – opiskelijaelämän!

 

Liittyessäsi Pykälän jäseneksi liityt myös Juristiliiton opiskelijajäseneksi! Opiskelijajäsenenä saat käyttöösi paljon hyödyllisiä Juristiliiton etuja ja palveluja. Käy tutustumassa osoitteessa www.juristiliitto.fi.

© 2024 Pykälä ry
webDesign: Mekanismi »