Phuksipisteet


Jokainen phuksi saa ensimmäisenä päivänä phuksipistekortin, johon tarpeeksi pisteitä keräämällä saa ensi keväänä Wappubooleilla arvostetun ja ainutlaatuisen Pykälisti-haalarimerkin.

Merkintöjä phuksipistekorttiin saat meiltä phuksikapteeneilta, meidän merkintöjä antamaan valtuuttamiltamme henkilöiltä eli hallitukselta ja valiokuntien varapuheenjohtajilta. Tietenkin, mikäli olet teoillasi osoittanut olevasi merkin arvoinen. Tulehan siis nykäisemään hihasta, kun olet mielestäsi merkinnän ansainnut.

§ Bilepisteet – 6 kpl:

Mitä tulee juhlimiseen, ei Pykälistiä pysäytä mikään. Väsymätön bailukone jaksaa aamuun asti ja vielä seuraavan päivänkin. Erilaisia spektaakkeleita järjestetään Pykälässä sen verran tiuhaan tahtiin, ettei bilepisteiden keruu tule olemaan vaikeaa. Niitä tarvitset vähintään kuusi (6) kappaletta.

2§ Sitsipisteet – 3 kpl:

Mikä olisikaan mahtavampi tapa saada pisteitä phuksikorttiin, kuin hyvässä seurassa syöminen, juominen ja tottakai laulaminen. Ensimmäisen kosketuksen sitsikulttuuriin saat phuksisitseiltä, josta myös saat ensimmäisen sitsipisteesi. Näitä tarvitset vähintään kolme (3) kappaletta. Ansioituneella sitsikäyttäytymisellä voit myös tienata itsellesi lisäpisteitä phuksikorttiisi.

3§ Urheilu-, kulttuuri-, ja kerhopisteet – 3 kpl

Pykälä tarjoaa myös laajan valikoiman erilaisia urheilu- ja kulttuuritapahtumia ympäri vuoden. Kerhojakin löytyy joka lähtöön. Käy siis blokkaamassa pisteesi palloiluvuorolta, urheilu- tai kulttuuriexculta tai kerhon kokouksesta! Urheilu-, kulttuuri-, tai kerhopisteitä tarvitset kolme (3) kappaletta.

4§ Kokouspisteet – 4 kpl

Näitä pisteitä hankit osallistumalla vähintään kerran jokaisen valiokunnan (YVK, UAV, OVK, YSV) kokoukseen, minkä lisäksi yksi piste tulee saada osallistumalla yhdistyksen syys- tai kevätkokoukseen. Lisäpisteitä sinun on mahdollista saada kerhojen kokouksista. Kokouspisteitä tarvitset vähintään neljä (4) kappaletta.

5 § Helppipisteet – 4 kpl:

Erilaisten tilaisuuksien ja tapahtumien järjestelyt vaativat työtä. Hoitamalla työt kunnolla saat helppipisteen. Pisteen voi saada muun muassa bileiden baari- tai saunavuorosta sekä ulottuvuus- tai sonniaistoimikunnassa aktiivisesti toimimisesta jne. Myös aktiivisella siivoamisella voit saada itsellesi helppipisteitä! Helppipisteitä tarvitset vähintään neljä (4) kappaletta.

6 § Excupisteet – 2 kpl:

Vuoden aikana järjestetään lukuisia excursioita asianajotoimistoihin sekä muihin yrityksiin ja yhteisöihin. Excupisteen voit kerätä myös osallistumalla johonkin Pykälän järjestämistä seminaareista. Tarvitset korttiisi vähintään kaksi (2) excupistettä.

7 § Lisäpisteet – vähintään 2 kpl:

Lisäpisteitä voit saada meidän mielestämme ansiokkaista tempauksista, joita ei voi asettaa mihinkään edellä mainituista kategorioista. Erityisen ansioituneet phuksit voivat lisäksi saada nimensä phuksikapteenien ”puhelinmuistioon”.

© 2024 Pykälä ry
webDesign: Mekanismi »