Olet täällä: Etusivu / Toiminta / Tärkeitä tapahtumia

Phuksivuoden tärkeitä tapahtumia

Pykälän toiminnasta ja tapahtumista saat tietoa paitsi näiltä phuksisivuilta, myös seuraamalla muutoin Pykälän kotisivuja. Tapahtumakalenterin seuraaminen on ensiarvoisen tärkeää, ettet syksyllä missaa Pykälän tarjoamaa toimintaa.

Tieto tavoittaa sinut myös Pykälän sähköpostilistan kautta, johon voit liittyä täältä. Helpoiten liittyminen tapahtuu täyttämällä sivun oikeassa reunassa olevaan lomakkeeseen oma nimesi ja sähköpostiosoitteesi. Vaihtoehtoisesti voit liittyä listalle lähettämällä viestin ”subscribe pykala-info@helsinki.fi oma.nimi@helsinki.fi” osoitteeseen majordomo@helsinki.fi. Lisätietoja ja apua listalle ilmoittautumisesta saat hallituksen tiedotusvastaavalta

Syksyn ohjelma

Phuksisyksynä on kovan pääsykoeurakan jälkeen oikeus ja vapaus ottaa vähän rennommin. Pykälä tarjoaakin suuren määrän asiallisia ja vähän asiattomampiakin vapaa-ajan-aktiviteetteja, jotka täyttävät tehokkaasti kalenteria heti ensimmäisestä viikosta alkaen. Ja mikäs siinä! Uusiin tuleviin kollegoihin tutustuminen tuskin on pahasta.

Tästä listasta löydät jo osan syksyn ohjelmatarjonnasta. Pykälän pääsivujen tapahtumakalenterista saat kokonaiskuvan syksyn menosta ja näet tapahtumien ajankohdat!

 

PUNSSIKAHVITPunssit

Dekaani ja Pykälä ry:n hallituksen puheenjohtaja
toivottavat Sinut yliopistolla tervetulleeksi oikeustieteelliseen tiedekuntaan ja Pykälään. Ilta jatkuu tutorien järjestämien etkojen kautta myöhemmin Punssikahvien merkeissä. Punsseilla tapaat muut noin kaksisataa onnellista phuksia ja myös vanhempia tieteenharjoittajia. Saat ensikosketuksen Pykälän toimintaan, tiloihimme ja Pykälän bileisiin.

Kuumaakin kuumempia otoksia illasta täällä!

 

LAKIMIESLIITON INFO

LML-info

Korruptiojuomaa Pykälässä huomattava määrä. Ja infoa.

 

 

FutiscupFUDISCUP

Fudista Väinämöisen kentällä  Pykälä vs. Codex. Tiukan kamppailun voittaja pääsee kohtamaan asianajotoimisto Roschierin joukkueen. Kaikki mukaan tsemppaamaan pykälistit voittoon! Ja tietysti luvassa jatkot…

Kuvia viime vuoden matsista.

 

 

 

 

 

 

PYKÄLÄ-CODEX -BILEETCodexbileet

Pistetään jalalla koreasti pikkusisaremme Codexin kanssa! Viritä erinomainen tai onneton toinen kotimaisesi kuntoon näissä bileissä. Codexin jäsenet eli codexaret tunnistat raidallisista huiveista

Foto här!

 

 

 

 

 

Phuksiaiset
PHUKSIAISET

Pääset tutustumaan Helsinkiin ja uusiin ihmisiin tavalla, josta olet tuskin osannut unta nähdä! Tämä on juuri se tapahtuma, josta äitisi varoitti. Älä missaa mistään hinnasta!

Pics or didin’t happen!

 

 

 

 

 

VALIOKUNTIEN YHTEISKOKOUS

Tutustu Pykälän valiokuntiin ja lähde itse mukaan phuksitoimikuntiin. Täältä saat myös lippuja Phuksisitseille ja Syyskiljavalle.

 

 

 

SYYSKAUDEN AVAJAISETSKA

Syy siihen, että vanhemmatkin tieteenharjoittajat palaavat kesän jälkeen opiskelemaan. Yhdet vuoden suurimmista bileistä. Pikkumusta päälle ja kohti skumppatarjousta.

Pullo tai kaksi skumppaa ei pykälistiä kaada! Todisteita?

 

 

 

 

 

SyyskiljavaSYYSKILJAVA

Perinteinen, hekumallinen mökkikeikka, jolla etsimme elämän tarkoitusta luontoäidin hellässä hoivassa mm. pullon pohjalta. Saunomista, uimista, laulua notskilla… Tätä luontoretkeä ei tule urbaanimmankaan yksilön jättää väliin. Mitä tapahtuu, kun laitetaan n. 120 oikkaria mökkiin metsän keskelle….? Miettikääpä sitä.

 

 

 

 

 

PHUKSISITSITPhuksisitsit

YVK, UAV ja hallitus tutustuttavat phuksit sitsaamisen ihmeelliseen maailmaan. Ehdoton johdanto opiskeluelämään olennaisena kuuluviin pöytäjuhliin. Be there.

Kurkista jo etukäteen mitä nämä akateemiset pöytäjuhlat pitävät sisällään.

 

 

 

 

Ulottuvuusbileet

ULOTTUVUUSBILEET

Opiskeluajan ensimmäinen oikea tentti on takana. Phuksit juhlivat opintojakson Oikeudellisen ajattelun perusteet päättymistä moniulotteisesti. Järjestäjänä phuksien oma toimikunta.

Phuksijäbien saavutuksia voi ihailla täällä.

 

 

Sonniaiset

 

SONNIAISET

Sonnien laitumelle laskemista koskevan asetuksen kunniaksi järjestettävät juhlat, joissa phuksitytöt valitsevat phuksipoikien keskuudesta Vuoden Sonnin. Oikiksen perinteisimpiä bileitä.

Käy tsekkaamassa kuka se viime vuoden Sonni oikein onkaan.

 

 

 

 

Pikkujoulut

PIKKUJOULUT

Pikkujoulut huipentuvat Tavastialla, kun lavalle nousee ********. Syyskausi päättyy…

Kuvia kilteille lapsille!

 

 

 

 

 

 

 

Muista katsoa tapahtumapäivät tapahtumakalenterista!