Phuksivuoden tärkeitä tapahtumia

Pykälän toiminnasta ja tapahtumista saat tietoa paitsi näiltä phuksisivuilta, myös seuraamalla muutoin Pykälän kotisivuja ja someja. Tapahtumakalenterin seuraaminen on ensiarvoisen tärkeää, ettet syksyllä missaa Pykälän tarjoamaa toimintaa.

Tieto tavoittaa sinut myös Pykälän sähköpostilistan kautta, jolle voit liittyä seuraamalla ohjeita, jotka löytyvät täältä. Lisätietoja ja apua listalle ilmoittautumisesta saat hallituksen tiedotusvastaavalta

Syksyn ohjelma

Phuksisyksynä on kovan urakan jälkeen oikeus ja vapaus ottaa vähän rennommin. Pykälä tarjoaakin suuren määrän asiallisia ja vähän asiattomampiakin vapaa-ajan aktiviteetteja, jotka täyttävät tehokkaasti kalenteria heti ensimmäisestä viikosta alkaen. Ja mikäs siinä! Uusiin tuleviin kollegoihin tutustuminen onkin mukavaa.

Tsekkaa tarkat päivämäärät tapahtumakalenterista ja fiilistele tapahtumia jo valmiiksi kuvagalleriassa!

Punssikahvit

Dekaani ja Pykälä ry:n hallituksen puheenjohtaja toivottavat sinut yliopistolla tervetulleeksi oikeustieteelliseen tiedekuntaan ja Pykälään. Ilta jatkuu tutorien järjestämien etkojen kautta myöhemmin Pykälässä oikiksen ensimmäisten bileiden, Punssikahvien, merkeissä. Punsseilla tapaat muut noin kaksisataa onnellista phuksia ja saat vanhempien tieteenharjoittajien opastuksella ensikosketuksen Pykälän toimintaan, tiloihimme ja bileisiin.

Fudiscup

Mitä phuksiviikko olisikaan ilman tiedekunnan atleettien yhteenottoa, kun Pykälän ja Codexin futisjengit ottavat toisistaan mittaa Väinämöisen kentällä. Tiukan kamppailun voittaja pääsee kohtaamaan vielä lopuksi asianajotoimisto Roschierin joukkueen. Vedä siis uuden karheat Pykälä-kuteesi päälle ja tule tsemppaamaan pykälistit voittoon! Kaikkihan tietävät, että varsinaisten pelien ohella iso osa urheilua on jälkipelit. Tule siis Pykälään ja koe urheilujuhlan tuntu parhaimmillaan!

Juristiliiton info

Tapahtuman lievästi harhaanjohtavasta nimestä huolimatta juristiliiton info on yksi syksyn kohokohdista, johon yleensä myös vanhemmat tieteenharjoittajat osallistuvat. Tarjolla on muun muassa pöydät notkuen korruptiojuomaa sekä mysteeriesiintyjä. Ja tietenkin infoa Juristiliitosta.

Phuksiaiset

Pääset tutustumaan Helsinkiin ja uusiin ihmisiin ennennäkemättömässä kaupunkisuunnistuksessa, jossa phuksilta vaadittavia taitoja testataaan Pykälän eri kerhojen, valiokuntien ja muiden toimijoiden rasteilla. Älä missaa mistään hinnasta!

Phuksipiknik

Suurta suosiota nauttinut phuksipiknik järjestetään jälleen! Kaivopuistoon kokoontuu joukko uunituoreita pykälistejä sekä vanhempia tieteenharjoittajia tapaamaan toisiaan ja pitämään hauskaa puistopiknikin muodossa. Luvassa on erilaista lennokasta ohjelmaa, upea livekeikka yllätysesiintyjältä sekä hengailua osallistujien kesken! Lavalle nouseva esiintyjä on jo noussut jonkinasteiseksi legendaksi pykälistien keskuudessa, joten phuksina (tai vanhanakaan..) et takuuvarmasti halua jäädä paitsi tästä sanoinkuvaamattomasta keikasta!

Phuksisitsit

UAV ja YVK tutustuttavat phuksit sitsaamisen kiehtovaan maailmaan. Ehdoton johdatus opiskeluelämään olennaisena kuuluviin akateemisiin pöytäjuhliin. Be there.

Valiokuntien yhteiskokous

Valiokuntien yhteiskokouksessa pääset tutustumaan Pykälän valiokuntiin (joihin voit myöhemmin syksyllä myös mahdollisesti liittyä!!) ja saat samalla ainutlaatuisen mahdollisuuden lähteä itse mukaan mukaan erilaisiin phuksitoimikuntiin järjestämään mm. haalaribileitä tai phuksiristeilyä.

Syyskauden avajaiset

Syy siihen, että vanhemmatkin tieteenharjoittajat palaavat kesän jälkeen opiskelemaan. Yhdet vuoden suurimmista bileistä. Jos Kaarle XIV ei ole vielä tuttu, niin vedä pikkumusta päälle ja suuntaa kohti skumppatarjousta.

Kiljava

Perinteinen, hekumallinen mökkikeikka, jolla etsimme elämän tarkoitusta luontoäidin hellässä hoivassa muun muassa pullon pohjalta. Saunomista, uimista, laulua notskilla… Tätä luontoretkeä ei tule urbaanimmankaan yksilön jättää väliin. Mitä tapahtuu, kun laitetaan n. 120 oikkaria mökkiin metsän keskelle….? Miettikääpä sitä.

§ voi hyvin -viikko

Megazonea, crossfittiä, brunssia, viiniä ja venyttelyä ja paljon muitakin upeita aktiviteetteja näköpiirissä. Syksyllä järjestettävässä § voi hyvin -viikolla pääset osallistumaan erilaisiin tapahtumiin opiskelujen ja bilettämisen vastapainoksi. Välillä pykälistinkin täytyy voida hyvin, tällä viikolla voit paremmin kuin koskaan!

 

 

Saurusseikkailu

Dinosaurukset valtaavat Kallion, oletko sinä valmis Saurusseikkailuun!? Saurusseikkailussa saat ensi kosketuksesi approihin, jotka koostuvat baarikiertelystä ja leimojen keräilystä.

 

Ulottuvuusbileet

Nämä bileet järjestävät phuksien oma ulottuvuustoimikunta. Ulottuvuusbileet ovat juuri ne bileet, joissa vieraillaan eri ulottuvuuksilla, mutta näistä ulottuvuuksista ei enää seuraavana päivänä ole juurikaan käsitystä. Nämä eri ulottuvuudet kannattaa ehdottomasti tulla kokemaan itse!

Sonniaiset

Sonnien laitumelle laskemista koskevan asetuksen (72/1915) kunniaksi järjestettävät juhlat, joissa phuksit valitsevat phuksien keskuudesta Vuoden Sonnin. Oikiksen perinteisimpiä bileitä.

Pikkujoulut

Joululounas, riisipuuro ja glörgi. Joulupukki, euron juustot ja aamuun asti kestävät jatkot. Niistä on Pykälän pikkujoulut tehty. Pykälän emäntien loihtiman joululounaan avulla pykälisti jaksaa juhlia pitkälle yöhön. Kuka on ollut kiltti ja kuka tuhma? Ehtiikö joulupukki Korvatunturilta visiitille? Kuka nostaa tunnelman yökerhossa kattoon? Tule paikalle joulumielellä niin kaikki selviää!

Muista katsoa tapahtumapäivät tapahtumakalenterista! Yllä listattujen lisäksi Pykälän kerhot ja muut toimijat järjestävät tapahtumia pitkin syksyä.

Kevään ohjelma

Phuksiristeily * Haalaribileet * Kertun kepittäjäiset * Pykälä-viikko * Vuosijuhlat * Sillis * Wappuboolit * Have you met Suvi?

Ja paljon muuta..

© 2024 Pykälä ry
webDesign: Mekanismi »