Olet täällä: Etusivu / Yhdistys / Hallitus

Hallitus 2020

Hallituksen tehtävänä on toimeenpanna yhdistyksen kokouksen päätökset, edustaa yhdistystä sekä hoitaa yhdistyksen juoksevien asioiden hallinto. Näiden lisäksi kukin hallituksen jäsen hoitaa omaa erikoisaluettaan. Hallituksen alaisuudessa toimivat valiokunnat, jotka mm. hoitavat oman vastuualueensa tapahtumien suunnittelua ja järjestelyä

Hallitus valitaan yhdeksi kalenterivuodeksi kerrallaan yhdistyksen sääntömääräisessä syyskokouksessa. Hallitukseen kuuluvat puheenjohtaja, sihteeri, taloudenhoitaja, opintovastaava, tiedotusvastaava, ulkoasiainvastaava, yleisvastaava sekä tilavastaava.

Hallitus kokoontuu kesää lukuunottamatta viikoittain yhdistyksen tiloissa Sörnäisissä. Kokousten pöytäkirjat löydät näiltä sivuilta. Kaikilla Pykälän jäsenillä on läsnäolo-oikeus hallituksen kokouksissa.

Istuvalle hallitukselle voit lähettää postia osoitteeseen:
hallitus@pykala.fi

Hallituksen jäsenten tehtävät

Valtteri Isola

valtteri.isola(at)pykala.fi
puheenjohtaja(at)pykala.fi

Hallituksen puheenjohtaja
Hallituksen puheenjohtaja johtaa puhetta hallituksen kokouksissa. Puheenjohtajan tehtävänä on huolehtia yhdistyslain, yhdistyksen sääntöjen ja ohjesääntöjen noudattamisesta yhdistyksen toiminnassa. Puheenjohtaja vastaa viime kädessä yhdistyksen ja hallituksen kokousten päätösten toimeenpanosta. Hän vastaa yhteydenpidosta tärkeimpiin sidosryhmiin, ja hänen vastuullaan on yhdessä yhdistyksen puheenjohtajan kanssa Pykälän senioritoiminta. Hallituksen puheenjohtaja on myös oikeusapuvaliokunnan toiminnasta vastaava hallituksen jäsen.

Tuomas Aho

tuomas.aho(at)pykala.fi
sihteeri(at)pykala.fi

Sihteeri
Hallituksen sihteeri pitää pöytäkirjaa hallituksen kokouksissa. Sihteeri toimii yhdistyksen yrityssuhdevaliokunnan puheenjohtajana ja edustaa valiokuntaa hallituksessa.

Teemu Lehti

teemu.lehti(at)pykala.fi
taloudenhoitaja(at)pykala.fi

Taloudenhoitaja
Taloudenhoitaja vastaa yhdistyksen taloudesta. Taloudenhoitaja hoitaa yhdistyksen kirjanpidon ja juoksevan taloudenhoidon sekä laatii talousarvion ja tilinpäätöksen. Taloudenhoitaja toimii sihteerinä taloustoimikunnassa suunnittelemassa yhdistyksen taloutta pidemmällä tähtäimellä. Taloudenhoitaja vastaa myös yhdistyksen sijoitustoiminnasta sekä edustaa yhdistystä varojen sijoittamisen kannalta merkityksellisissä hallintoelimissä.

Saara Palo

saara.palo(at)pykala.fi
opintovastaava(at)pykala.fi

Opintovastaava
Opintovastaava ajaa opiskelijoiden etua sekä ottaa aktiivisesti kantaa opiskelijoiden kannalta merkityksellisiin asioihin. Opintovastaava pyrkii vaikuttamaan yhdessä opintovaliokunnan sekä opiskelijaedustajien kanssa niin tiedekunnan hallinnossa, ylioppilaskunnassa kuin Lakimiesliitossakin. Opintovastaava toimii yhdistyksen opintovaliokunnan puheenjohtajana sekä opintovaliokunnan edustajana hallituksessa.

Marika Nieminen

marika.nieminen(at)pykala.fi
tiedotusvastaava(at)pykala.fi

Tiedotusvastaava
Tiedotusvastaava vastaa yhdistyksen tiedotustoiminnasta. Hän ylläpitää yhdistyksen päätiedotuskanavia eli nettisivuja ja pykälä-info –sähköpostilistaa sekä sosiaalisen median tilejä. Tiedotusvastaava hoitaa myös yhdistyksen muuta tiedotusta mm. Ylioppilaslehdessä, ylioppilaskunnan ja tiedekunnan julkaisussa sekä osaltaan myös yhdistyksen omissa julkaisuissa. Hänen vastuullaan on yhdistyksen atk- sekä muiden elektroniikkalaitteiden hankinta, ylläpito ja huoltaminen. Tiedotusvastaava toimii yhdistyksen tiedotustoimikunnan puheenjohtajana.

Lauri Teräsvuori

lauri.terasvuori(at)pykala.fi
ulkoasiainvastaava(at)pykala.fi

Ulkoasiainvastaava
Ulkoasiainvastaavan tehtävänä on ylläpitää ja kehittää ainejärjestömme suhteita toisiin opiskelijajärjestöihin niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Ulkoasiainvastaava eli int.sek. on Pohjoismaiden oikeustieteellisten tiedekuntien opiskelijajärjestöjen yhteistyötä koordinoivan elimen, Nordiska Sekretariatetin, jäsen. Tähän liittyen int.sekin suurin koitos on Pykälän oman kansainvälisen viikon järjestäminen. Pykälän KV-viikon lisäksi int.sek. kiertää muiden ainejärjestöjen KV-viikoilla. Kotimaassa ulkoasiainvastaava hoitaa yhdistyksen suhteita ennen kaikkea sisarainejärjestöihin mutta myös muihin ainejärjestöihin. Ulkoasiainvastaava toimii ulkoasiainvaliokunnan puheenjohtajana sekä valiokunnan edustajana hallituksessa.

Susanna Kankainen

susanna.kankainen(at)pykala.fi
yleisvastaava(at)pykala.fi

Yleisvastaava
Yleisvastaavan tehtävänä on järjestää suurin osa Pykälän tapahtumista. Yleisvastaava toimii Pykälän suurimman valiokunnan yleisvaliokunnan puheenjohtajana sekä sen edustajana hallituksessa.

Johannes Lottonen

johannes.lottonen(at)pykala.fi
tilavastaava(at)pykala.fi

Tilavastaava
Hallituksen tilavastaavan tehtävänä on Pykälän huoneiston ylläpito ja huolto yhdessä yleisvastaavan kanssa. Tilavastaava on vastuussa kerhotilojen vuokrauksesta sekä ylläpitää tilojen varauskalenteria.