Olet täällä: Etusivu / Yhdistys / FCC Flippi

fcc

FCC Flippi – jotain ihan muuta?

No ei todellakaan ole. FCC Flippi on juuri sitä itseään – Pykälän juomapelien pyhättö. Tässä kerhossa kilpailuhenkiset pykälistit pääsevät haastamaan itsensä ja toisensa kupin kiepauttamisessa, kurkun kostuttamisessa ja kasetin kestämisessä. FCC Flippi (virallisesti Flip Cup Club Flip d’Aisee) on perustettu keväällä 2013, ja se järjestää tapahtumia pykälisteille pitkin vuotta aina rennommista peli-illoista vakavamielisempiin turnauksiin. Tämän lisäksi kerho on vahvasti esillä nostattamassa fiilistä monissa muissakin Pykälän tapahtumissa. Kerhoa johtaa hallitus, jonka tunnistaa sinisistä pelipaidoista.

Jos koulun liikuntatunneilta jäi traumoja tai lupaava junioriurheilu-ura päättyi ennenaikaisesti, FCC Flippi tarjoaa sinulle mahdollisuuden kohottaa Poikaa ja maistaa kuplivaa. Haasta itsesi, voita muut. Game seven ratkaisee.

Mikä ihmeen flip cup? Tykkää meistä Facebookissa https://www.facebook.com/fccflippi, seuraa IG:ssä @fccflippi ja ota selvää.

FCC Flipin yhteyshenkilöinä vuonna 2019 ovat puheenjohtajat Jonni Tiainen ja Lauri Teräsvuori (jonni.tiainen(at)pykala.fi / lauri.terasvuori(at)pykala.fi).