Tapahtumakartoitus

Orientaatioviikkoon lasketaan enää tunteja, mutta vielä ennen uuden lukuvuoden aloittamista haluaisimme palata hetkeksi viime vuoteen. Haluamme kiittää tapahtumarikkaasta lukuvuodesta 2023-2024 kaikille siihen osallistuneille. Olemme saaneet pitää hauskaa ja viettää aikaa toistemme kanssa mitä huikeimmissa tapahtumissa!
Haluamme jatkuvasti kehittää Pykälän tapahtumatarjontaa niin, että se vastaa jäsenistön toiveita ja palvelee jokaista pykälistiä. Viime vuonna ensimmäistä kertaa järjestetyn tapahtumakartoituksen avulla toivomme saavamme ajankohtaista palautetta teidän toiveistanne järjestön toimintaa ja tapahtumia kohtaan. Haluamme tietää, mistä tapahtumista pykälistit nauttivat, ja toisaalta miltä osin tapahtumakalenteri kaipaisi päivitystä. Kaikki vastaukset ovat meille erittäin tärkeitä ja auttavat meitä kehittämään järjestön toimintaa. Kiitos siis sinulle, jos osallistut parantamaan Pykälän toimintaa vastaamaalla tapahtumakartoitukseen. Kysely koskee lukuvuoden 2023-2024 tapahtumia. 
Kartoitukseen voi vastata 6.9.2023 asti. Kiitoksena vastaajien kesken arvotaan 2 kpl lippuja Saurusseikkailu-approille. Arvonta suoritetaan vastausajan loputtua.
Kyselyssä on 11 osiota ja kaikkiin kysymyksiin vastaaminen on vapaaehtoista. Voit siis vastata kaikkiin kysymyksiin, muutamaan osioon tai vaikkapa muutamaan kysymykseen. Koska kartoitus on jo itsessään suhteellisen pitkä, olemme rajanneet kyselyn käsittelemään Pykälän itse järjestämiä tapahtumia.
Kartoituksen vastaukset ovat täysin anonyymejä ja vastauksia tullaan käyttämään ainoastaan toiminnan kehittämiseen.
Voit vastata kartoitukseen tämän linkin kautta: https://forms.gle/8TJfsBebAtoYpWbG6
Kyselyn rakenne ja osiot:
OSIO 1 Aloitus
OSIO 2 Orientaatioviikko ja phuksitapahtumat
OSIO 3 Sitsit
OSIO 4 Bileet
OSIO 5 Approt
OSIO 6 Matkat
OSIO 7 Urheilu-, hyvinvointi ja kulttuuritapahtumat
OSIO 8 Excut ja seminaarit
OSIO 9 Kv-viikot
OSIO 10 Asiapitoiset tapahtumat ja muut tapahtumat/toiminta
OSIO 11 Lopetus
© 2024 Pykälä ry
webDesign: Mekanismi »