Pykälän logo

FLIP CUP TEAM CHALLENGE

“You miss 100% of the flips you don’t take.” – Wayne Gretzky

Nyt on aika merkitä kalentereihin ISOLLA lauantai 27.1.2024, sillä Se on vihdoin täällä!

Kaikkien odottama Flip Cup Team Challenge palaa nyt suurempana kuin koskaan, kun jälleen on aika käydä tiivistunnelmainen kamppailu mestaruudesta… Kestävätkö sinun joukkueesi hermot? Kukistatteko te edellisvuosien parhaimmiston sekä uudet lahjakkuudet? Kruunataanko juuri teistä voittajajoukkue – se kaikista kirkkain flippitähti, mestareiden mestari? Saavu pelikentälle selvittämään vastaukset näihin kysymyksiin sekä viettämään unohtumaton ilta meille kaikille rakkaimman lajin parissa. Ja mikä parasta, kyseessä on Team Challengen juhlavuosi, sillä tapahtuma järjestetään tänä vuonna jo kymmenettä kertaa!

Vaikka tapahtuma ei esittelyjä kaipaa, käydään vielä kertauksen vuoksi läpi perusasiat: FCC Flipin järjestämään Flip Cupin viralliseen mestaruusturnaukseen hyväksytään myöhemmin tarkentuva määrä joukkueita (ilmoittautumisjärjestyksessä) kisaamaan kuningaslajin mestaruudesta. Joukkueet muodostuvat 5–7 pelaajasta: viidestä (5) pelaavasta ja kahdesta (2) vaihtopelaajasta. Vaihtopelaajien ottaminen ei ole pakollista, mutta erittäin suositeltavaa – super sub on usein kääntänyt tiukan ottelun suunnan. Ilmoittautuminen on mahdollista vain joukkueissa. Pykälä-alumnit sekä muiden ainejärjestöjen opiskelijat ovat myös tervetulleita tapahtumaan. Turnaus alkaa alkulohkopeleillä, joista parhaat etenevät pudotuspeleihin kohti ikuista kunniaa. Team Challengessa sovelletaan FCC Flipin virallisia sääntöjä sekä turnauskohtaisia sääntöjä. Säännöt julkaistaaN ennen tapahtumaa sen virallisella Facebook-sivulla.

Ilmoittautuminen alkaa jo 9.1.2024 klo 12:00 ja tapahtuu Google Forms -lomakkeen kautta. Joukkueen kapteeni ilmoittaa koko joukkueen puolesta myöhemmin määriteltävät tiedot. Kapteenin olisi hyvä tiedustella joukkueen allergiat ennen ilmoittautumisen suorittamista. Vaikka Team Challenge houkutteleekin paikalle lajin kiistattomat kärkinimet, niin kokoa joukkueesi ja lähde rohkeasti mukaan, asenne on tärkeämpi kuin aiempi kokemus! Huom. tulkaa vaatteet päällä, sillä myös paras tiimiasu palkitaan.

Tätä suurta urheilujuhlaa ovat tervetulleita seuraamaan myös lajin fanit, jotka haluavat vain kannustaa oman suosikkijoukkueensa voittoon. Yleisöön pääsee hyvinkin edullisella neljän euron (4€) maksulla, joka suoritetaan ovella.

Turnaukseen on mahdollista ilmoittautua mukaan myös tuomariksi. FCC Flippi kouluttaa kaikki halukkaat flippipöytien Howard Webbeiksi ja Pierluigi Collinoiksi. Halukkaat ja kiinnostuneet voivat ilmoittautua sähköpostilla osoitteeseen . Jos tuomariehdokkaita tulee enemmän kuin tarve vaatii, tuomarit valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

LINKKI ILMOITTAUTUMISEEN: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScoB04ubLhpXTZsMrKEBygYv9fS-N3s6PHlElpKHLggPYQZUg/viewform?usp=sf_link

LINKKI FACEBOOK-TAPAHTUMAAN: https://www.facebook.com/events/1622171871652876/?ref=newsfeed

MITÄ: TEAM CHALLENGE X
MISSÄ: Pykälän kerhotilat (Suvilahdenkatu 10 B, 5. krs., HKI).
MILLOIN: Lauantai 27.1. klo 18:00 alkaen.
ILMOITTAUTUMINEN: 9.1.2024 klo 12:00
HINTA: Pykälistit 10 € / muut 12 €. Hintaan sisältyy pelivälineet, haalarimerkki, pientä purtavaa sekä upeat palkinnot ne ansaitseville. Yleisön sisäänpääsymaksu on 4 €.
MIKSI: On aika ratkaista juhlavuoden mestari!!!!

Päivämäärä

27.1.2024
Mennyt tapahtuma

Aika

18.00

Hinta

10,00 €

Lisätietoa

Ilmoittautumislomake

Sijainti

Pykälän kerhotilat
Suvilahdenkatu 10 B, 5 krs.
Tapahtumat 30. tammikuuta
Tapahtumat 1. helmikuuta
Ei tapahtumia
Tapahtumat 2. helmikuuta
Tapahtumat 3. helmikuuta
Ei tapahtumia
Tapahtumat 4. helmikuuta
Tapahtumat 5. helmikuuta
Tapahtumat 6. helmikuuta
Tapahtumat 7. helmikuuta
Tapahtumat 8. helmikuuta
Tapahtumat 9. helmikuuta
Tapahtumat 10. helmikuuta
Tapahtumat 11. helmikuuta
Tapahtumat 12. helmikuuta
Tapahtumat 13. helmikuuta
Tapahtumat 14. helmikuuta
Tapahtumat 15. helmikuuta
Tapahtumat 16. helmikuuta
Tapahtumat 17. helmikuuta
Tapahtumat 18. helmikuuta
Tapahtumat 19. helmikuuta
Tapahtumat 20. helmikuuta
Tapahtumat 22. helmikuuta
Tapahtumat 23. helmikuuta
Tapahtumat 24. helmikuuta
Ei tapahtumia
Tapahtumat 25. helmikuuta
Ei tapahtumia
Tapahtumat 26. helmikuuta
Tapahtumat 27. helmikuuta
Tapahtumat 28. helmikuuta
Ei tapahtumia
Tapahtumat 29. helmikuuta
Tapahtumat 1. maaliskuuta
Tapahtumat 2. maaliskuuta
Tapahtumat 3. maaliskuuta

Kommentit on suljettu.

© 2024 Pykälä ry
webDesign: Mekanismi »