PallogRRillit

PALLOGRILLIT 2024, 8.6.2024 JA RINNERIKOLLISTEN HALLITUSHAKU LASKUKAUDELLE 24-25 

Mahtavaa kevättä Retkut, gRRillikelit lähestyy taas!!!☀️🌴🍹Seuraavaksi vuorossa ASIAA! 

Laskukausi on lopuillaan ja tämähän tarkoittaa, että RINNERIKOLLISTEN PALLOGRRILLIT ovat pian täällä! Tänä vuonna PallogRRillit järjestetään lauantaina 8.6. klo 15 alkaen Tervasaaressa. Menoa ja meininkiä on varmasti luvassa pitkälle yöhön asti, mutta paikalle voi tulla pistäytymään lyhyemmäksikin aikaa. Kerho tarjoaa nopeimmille ja janoisimmille jonkin verran tarjoiltavia, mutta myös omien virvokkeiden sekä grillattavien paikalle tuominen on enemmän kuin suositeltavaa.🍻🔥

Pallogrilli ja noususuksi saapuvat tuttuun tapaan paikalle, mutta tapahtuman todellinen tähtihetki on tietysti RRetkujen HALLITUKSEN JULKISTUS KAUDELLE 2425!!! Luit oikein, kyseessä on tosiaan hallituksen julkistus, ei valinta. Tämä spektaakkeli alkaa noin klo 16, joten paikalle kannattaa saapua hyvissä ajoin. Kovan hallituksen julkistamisen jälkeen alkaa järjestäytyminen pehmeän hallituksen virkoihin. Lisätietoa tästä alempana!

Rinnerikollisten kova hallitus valitaan tänä vuonna kirjallisten hakemusten perusteella. Hallitukseen voi hakea kuka tahansa Pykälä ry:n jäsen, jolla on opiskelijastatus. Hakemuksen pääset täyttämään alla olevasta linkistä, joka aukeaa 18.5.2024 klo 12:00 ja sulkeutuu 26.5.2024 klo 23:59. Kiitoksena kerhon eteen tekemästä työstä kovan hallituksen jäsenet saavat etuosto-oikeuden yhdelle Rinnerikollisten reissuista!

Tilanteessa, jossa tehtävään on enemmän hakijoita kuin paikkoja, ja kaksi tai useampi hakijoista ovat keskenään tasavertaisia, hallitusvirka arvotaan. 

Kannustamme kaikkia, joilla on vähänkään kiinnostusta hallitustoimintaa kohtaan hakemaan, kovassa hallituksessa toimiminen on rentoa yhdessä tekemistä! <3

Seuraavan viikon kuluessa Rinnerikollisten Instagramissa esitellään kovan hallituksen virat, joten kannattaa käydä tsekkaamassa ne @rinnerikolliset stooreista. Alla myös lisätietoa valittavista viroista:

 

PUHEENJOHTAJA

Puheenjohtaja koordinoi kerhon toimintaa ja hoitaa tehtävien jaon hallituksen kesken. PJ järjestää kerhon kokoukset ja pitää muutenkin huolen siitä, että koko hallituksella on hyvä haippi päällä!

VPJ

Kerhon VPJ toimii puheenjohtajan oikeana kätenä. Varapuheenjohtaja myös laatii ja julkaisee kokouspöytäkirjat. VPJ:n tontille kuuluu myös kerhon tiedotuksesta vastaaminen kokonaisuudessaan.

TALOUDENHOITAJA

Talho pitää kirjaa kerhon varoista, vastaanottaa ja maksaa kaikki rahasuoritukset sekä huolehtii ja seuraa maksuliikennettä. Talho on myös kartalla myytävistä tuotteista ja vastaanottaa maksut myynneistä.

AHS-VASTAAVAT x2

AHSvastaavat pitävät huolta yhteydenpidosta muiden kerhojen kanssa sekä osallistuvat AHS:n eli Akateemisten HiihtoSeurojen hiihto- ja kesäpäivän järjestämiseen. AHS-vastaavana pääset myös hengailemaan muiden kerhojen tapahtumiin ihan viran puolesta! 

TUOTEVASTAAVA

Tuotevastaavalle kuuluu tuotteiden ja kamppisten suunnittelu sekä merch-tilausprosedyyrin hoito kokonaisuudessaan. Tuotevastaavana pääset ideoimaan uutta merch-valikoimaa ja pitämään huolen RRetkujen asiallisesta pukeutumisesta ympäri vuoden.

BILERETKUT x3

Bileretkut pääsevät suunnittelemaan ja toteuttamaan Raclette-bileet alusta loppuun! Bileretkujen tontille kuuluu myös phuksien innostaminen mukaan toimintaan sekä phuksitapahtumien järjestäminen.

ALUMNI– JA SPONSSIVASTAAVA

Alumnivastaavan toimenkuvaan kuuluu nimensä mukaisesti Rinnerikollisten alumnitoiminnasta huolehtiminen. Tämän lisäksi alumnivastaava hoitaa Rinnerikollisten yhteistyökuviot yrityksiin ja yhteiskuntaan.

REISSUKOORDINAATTORI

Rinnerikolliset järjestävät vuosittain reissuja niin kotimaahan kuin kaukomaille! Reissuvastaavat ovat tavallisesti kuitenkin kovan hallituksen ulkopuolelta ja reissukoordinaattori toimii linkkinä reissujärjestäjien ja muun hallituksen välillä ja huolehtii muun muassa reissun kuvamateriaalin kokoamisesta someja varten.

SOME- JA GRAFIIKKAVASTAAVA

Some- ja grafiikkavastaavana pääset toteuttamaan luovuuttasi ja vain taivas on rajana! Somevastaavan tehtäviin kuuluu Rinnerikollisten someihin postattavan sisällön valmistelu ja toteuttaminen, jotta koko maailma tietää mikä on paras laskukerho.

Lisäksi pallogrilleillä valitaan Rinnerikollisten PEHMEÄ HALLITUS! Pehmeässä hallituksessa on vapaavalintaisia virkoja jokaiseen nousuun ja laskuun eli kaikki halukkaat ovat tervetulleita pehmeään hallitukseen! Onhan RR:n hallitukseen kuulunut edellisvuosina muun muassa suksivarastoafterijohtaja, esteettinen johtaja sekä bussiviisujohtaja. Tähän tilaisuuteen kannattaa ehdottomasti tarttua! Ainoastaan Rinnerikollisten (kovan tai pehmeän) hallituksen jäsenet ovat oikeutettuja tilaamaan Rinnerikollisten RRotsin aktiivisen hallituskautensa aikana.

Jos et kuitenkaan varteenotettavan esteen takia pääse osallistumaan pallogrilleille 🙁, ilmoitathan halukkuudestasi osallistua pehmeään hallitukseen hallituksen puheenjohtajalle Venlalle, p. 050 320 3350 ennen tapahtuman alkua. 😙

Jos herää mitään kysyttävää tai haluat tutustua nykyisiin hallituslaisiin kysyäksesi onko hallitustoiminta worth it (ON), olethan matalalla kynnyksellä yhteydessä Instagramin kautta @rinnerikolliset, RR:n Telegram-ryhmässä (jos et oo siellä niin miks et? saat linkin vaik ig dm kautta 😉) tai kirjekyyhykyillä etc. <3

 

Nähdään Tervasaaressa!🔥

Päivämäärä

8.6.2024

Aika

15.00

Sijainti

Tervasaari

toukokuu 2024

MA
TI
KE
TO
PE
LA
SU
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
Tapahtumat 29. huhtikuuta
Tapahtumat 30. huhtikuuta
Tapahtumat 1. toukokuuta
Tapahtumat 2. toukokuuta
Ei tapahtumia
Tapahtumat 3. toukokuuta
Ei tapahtumia
Tapahtumat 4. toukokuuta
Ei tapahtumia
Tapahtumat 5. toukokuuta
Ei tapahtumia
Tapahtumat 6. toukokuuta
Tapahtumat 7. toukokuuta
Tapahtumat 8. toukokuuta
Ei tapahtumia
Tapahtumat 9. toukokuuta
Ei tapahtumia
Tapahtumat 10. toukokuuta
Tapahtumat 11. toukokuuta
Ei tapahtumia
Tapahtumat 12. toukokuuta
Ei tapahtumia
Tapahtumat 13. toukokuuta
Tapahtumat 14. toukokuuta
Tapahtumat 15. toukokuuta
Tapahtumat 16. toukokuuta
Tapahtumat 17. toukokuuta
Tapahtumat 18. toukokuuta
Tapahtumat 19. toukokuuta
Ei tapahtumia
Tapahtumat 20. toukokuuta
Tapahtumat 21. toukokuuta
Tapahtumat 22. toukokuuta
Ei tapahtumia
Tapahtumat 23. toukokuuta
Tapahtumat 24. toukokuuta
Tapahtumat 25. toukokuuta
Ei tapahtumia
Tapahtumat 26. toukokuuta
Ei tapahtumia
Tapahtumat 27. toukokuuta
Tapahtumat 28. toukokuuta
Ei tapahtumia
Tapahtumat 29. toukokuuta
Tapahtumat 30. toukokuuta
Tapahtumat 31. toukokuuta
Ei tapahtumia

Kommentit on suljettu.

© 2024 Pykälä ry
webDesign: Mekanismi »