Urailta

Pykälän Yrityssuhdevaliokunta proudly presents….(drum roll)

Urailta 2023!

Tuntuuko sinusta, ettet tiedä, mikä sinusta tulee isona? Tuntuuko sinusta, että Espa on tuttu, mutta se ei ole ehkä sinun paikkasi? Tuntuuko sinusta, ettet oikeastaan edes tiedä, mitä kaikkea tulevalla OTM-tutkinnollasi voi tehdä?

Mikäli vastasit edellä oleviin kysymyksiin kyllä, ei hätää – YSV:llä on ratkaisu pulmiisi! Nyt jo toista kertaa järjestettävässä uraillassa on tarkoitus valottaa, mitä kaikkea OTM-tutkinnolla on mahdollista tehdä. Mikäli siis sinua kiinnostaa esimerkiksi ura diplomaattina tai syyttäjänä, pankkitoiminta, sensitiiviset keissit tai in-house -juridiikka, on tämä ilta sinua varten! Ja vaikka et olisikaan yhtään varma tulevaisuuden haaveistasi, on tämä oiva tilaisuus tulla kartoittamaan erilaisia mahdollisuuksia, jotka ehkä muuten jäävät vähäisemmälle huomiolle.

Tule siis ensi viikon tiistaina 17.10. klo 18.30 Pykälän kerhotiloille kuuntelemaan paneelikeskustelun muodossa, kun eri aloilla toimivat juristit kertovat urapolustaan ja kokemuksistaan.

Illan panelistit ovat:

 

Lähetysneuvos vastuuvirkamies (Nato),  Aki Kauppinen – Ulkoministeriö Turvallisuuspolitiikan ja kriisinhallinnan yksikkö

Aki valmistui Lapin yliopistosta vuonna 2009. Hän toimii tällä hetkellä Turvallisuuspolitiikan ja kriisinhallinnan yksikössä UM:ssa vastuuvirkamiehenä (Nato-asiat). Hän on myös toiminut mm. Suomen suurlähetystössä Beirutissa edustuston päällikön sijaisena ja Suomen pysyvässä edustustossa YK:ssa New Yorkissa.

Erikoissyyttäjä, apulaispäällikkö, Tapio Mäkinen – Etelä-Suomen syyttäjäalue

Tapio on valmistunut Helsingin yliopistosta vuonna 1991 (OTK) ja auskultoinut 1992 -1993 Ikaalisten kylpylässä… ei kun siis silloisessa Ikaalisten käräjäoikeudessa (jota ei enää ole). Hän on toiminut poliisirikosten tutkinnanjohtajana yli 20 vuotta ja vastaa Etelä-Suomen alueen talousrikossyyttämisestä. Tapiolla on pitkä kokemus talousrikoksista sekä huume ja järjestäytyneestä rikollisuudesta.

Luvan saanut oikeudenkäyntiavustaja, Saara Ylisaukko-oja – Psykologi- ja lakiasiaintoimisto PsyJuridica Oy

Saara valmistui Lapin yliopistosta vuonna 2013 (OTM) ja on siitä lähtien toiminut oikeudenkäyntiavustajana Psyjuridica Oy:ssa hoitaen yksityishenkilöiden asioita, erityisesti huoltoriitoja ja rikosasioita. Tällä hetkellä hän on myös projektitutkijana Turun yliopistossa tehden huoltoriitoihin liittyvää väitöskirjaa. Saaralta löytyy kokemusta sensitiivisistä tapauksista sekä tutkimustyöstä.

Senior Compliance Officer, Melinda Nummi – Nordea Henkivakuutus Suomi Oy

Melinda valmistui oikeustieteen maisteriksi Helsingin yliopistosta. Valmistumisensa jälkeen hän työskenteli joitakin vuosia perhe- ja jäämistöoikeudellisissa tehtävissä. Vuonna 2015 hän siirtyi työskentelemään pankkijuristina Nordeassa, joka on Pohjoismaiden suurin finanssipalvelukonserni. Vuosien varrella hän on työskennellyt konsernissa erilaisissa tehtävissä, aina asiakaspinnasta konsernin tukifunktioihin. Nykyään Melinda toimii Senior Compliance Officerina Nordea Henkivakuutus Suomi Oy:ssä, joka on myös osa Nordea-konsernia.

General Counsel & Public affairs, Markku Ignatius – Supercell Oy

Markku valmistui Helsingin yliopistosta 1997 (OTK). Markulta löytyy kokemusta useammasta yrityksestä yksityiseltä sektorilta, myös yrityksen johdosta. Nykyään Markku tunnetaan parhaiten pelialan ammattilaisena Supercellin lakiasiainjohtajana ja julkisten asioiden johtajana.

 

Illan aikana saat siis varmasti hyvän kokonaiskuvan siitä, mitä kaikkia mahdollisuuksia tuleva tutkintosi mahdollistaa, ja ehkäpä löydätkin uuden urahaaveesi!

Alla olevalla Google Forms -lomakkeella voit jättää kysymyksiä, joita haluaisit panelisteilta kysyttävän. Tilaisuudessa on aikaa myös yleisön kysymyksille, mutta emme voi taata, että välttämättä kaikkia yleisön kysymyksiä ehdittäisiin itse paneelin jälkeen käymään läpi. Mikäli siis tahdot, että kysymyksesi tulee osaksi paneelia, jätäthän sen meille Forms-lomakkeella! Lisäksi lomake toimii myös ennakkoilmoittautumisena, mutta tilaisuuteen on mahdollista tulla ilman ennakkoilmoittautumista. Tarjolla on pientä purtavaa osallistujille, joten ennakkoilmoittautumalla takaat sen, että sinulle riittää osasi tarjoiltavista.

Linkki Formsiin: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeIjzeqWsUhrQkd7Vh2K3SHfk8HWWRKKMKCUSRA5GN9LVFmZg/viewform?usp=sf_link

MITÄ: Urailta 2023

MISSÄ: Pykälän kerhotilat, Suvilahdenkatu 10 B, 5. kerros

MILLOIN: Tiistaina 17.10.2023 klo 18.30 alkaen

MIKSI: Erinomainen mahdollisuus kartoittaa tulevia urahaaveitasi sekä perehtyä uusiin urapolkuihin ja -mahdollisuuksiin

Mikäli tilaisuudesta herää lisäkysymyksiä, voit olla yhteydessä YSV:n varapuheenjohtaja Max Visseriin ().

Päivämäärä

17.10.2023
Mennyt tapahtuma

Aika

18.30 - 20.30

Sijainti

Pykälän kerhotilat
Suvilahdenkatu 10 B, 5 krs.

toukokuu 2024

MA
TI
KE
TO
PE
LA
SU
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
Tapahtumat 29. huhtikuuta
Tapahtumat 30. huhtikuuta
Tapahtumat 1. toukokuuta
Tapahtumat 2. toukokuuta
Ei tapahtumia
Tapahtumat 3. toukokuuta
Ei tapahtumia
Tapahtumat 4. toukokuuta
Ei tapahtumia
Tapahtumat 5. toukokuuta
Ei tapahtumia
Tapahtumat 6. toukokuuta
Tapahtumat 7. toukokuuta
Tapahtumat 8. toukokuuta
Ei tapahtumia
Tapahtumat 9. toukokuuta
Ei tapahtumia
Tapahtumat 10. toukokuuta
Tapahtumat 11. toukokuuta
Ei tapahtumia
Tapahtumat 12. toukokuuta
Ei tapahtumia
Tapahtumat 13. toukokuuta
Tapahtumat 14. toukokuuta
Tapahtumat 15. toukokuuta
Tapahtumat 16. toukokuuta
Tapahtumat 17. toukokuuta
Tapahtumat 18. toukokuuta
Tapahtumat 19. toukokuuta
Ei tapahtumia
Tapahtumat 20. toukokuuta
Tapahtumat 21. toukokuuta
Tapahtumat 22. toukokuuta
Ei tapahtumia
Tapahtumat 23. toukokuuta
Tapahtumat 24. toukokuuta
Tapahtumat 25. toukokuuta
Ei tapahtumia
Tapahtumat 26. toukokuuta
Ei tapahtumia
Tapahtumat 27. toukokuuta
Tapahtumat 28. toukokuuta
Ei tapahtumia
Tapahtumat 29. toukokuuta
Tapahtumat 30. toukokuuta
Tapahtumat 31. toukokuuta
14.00 - 20.00

HYMS

Mustikkamaan kenttä

Kommentit on suljettu.

© 2024 Pykälä ry
webDesign: Mekanismi »