Urailta

Pykälän Yrityssuhdevaliokunta proudly presents….(drum roll)

Urailta 2023!

Tuntuuko sinusta, ettet tiedä, mikä sinusta tulee isona? Tuntuuko sinusta, että Espa on tuttu, mutta se ei ole ehkä sinun paikkasi? Tuntuuko sinusta, ettet oikeastaan edes tiedä, mitä kaikkea tulevalla OTM-tutkinnollasi voi tehdä?

Mikäli vastasit edellä oleviin kysymyksiin kyllä, ei hätää – YSV:llä on ratkaisu pulmiisi! Nyt jo toista kertaa järjestettävässä uraillassa on tarkoitus valottaa, mitä kaikkea OTM-tutkinnolla on mahdollista tehdä. Mikäli siis sinua kiinnostaa esimerkiksi ura diplomaattina tai syyttäjänä, pankkitoiminta, sensitiiviset keissit tai in-house -juridiikka, on tämä ilta sinua varten! Ja vaikka et olisikaan yhtään varma tulevaisuuden haaveistasi, on tämä oiva tilaisuus tulla kartoittamaan erilaisia mahdollisuuksia, jotka ehkä muuten jäävät vähäisemmälle huomiolle.

Tule siis ensi viikon tiistaina 17.10. klo 18.30 Pykälän kerhotiloille kuuntelemaan paneelikeskustelun muodossa, kun eri aloilla toimivat juristit kertovat urapolustaan ja kokemuksistaan.

Illan panelistit ovat:

 

Lähetysneuvos vastuuvirkamies (Nato),  Aki Kauppinen – Ulkoministeriö Turvallisuuspolitiikan ja kriisinhallinnan yksikkö

Aki valmistui Lapin yliopistosta vuonna 2009. Hän toimii tällä hetkellä Turvallisuuspolitiikan ja kriisinhallinnan yksikössä UM:ssa vastuuvirkamiehenä (Nato-asiat). Hän on myös toiminut mm. Suomen suurlähetystössä Beirutissa edustuston päällikön sijaisena ja Suomen pysyvässä edustustossa YK:ssa New Yorkissa.

Erikoissyyttäjä, apulaispäällikkö, Tapio Mäkinen – Etelä-Suomen syyttäjäalue

Tapio on valmistunut Helsingin yliopistosta vuonna 1991 (OTK) ja auskultoinut 1992 -1993 Ikaalisten kylpylässä… ei kun siis silloisessa Ikaalisten käräjäoikeudessa (jota ei enää ole). Hän on toiminut poliisirikosten tutkinnanjohtajana yli 20 vuotta ja vastaa Etelä-Suomen alueen talousrikossyyttämisestä. Tapiolla on pitkä kokemus talousrikoksista sekä huume ja järjestäytyneestä rikollisuudesta.

Luvan saanut oikeudenkäyntiavustaja, Saara Ylisaukko-oja – Psykologi- ja lakiasiaintoimisto PsyJuridica Oy

Saara valmistui Lapin yliopistosta vuonna 2013 (OTM) ja on siitä lähtien toiminut oikeudenkäyntiavustajana Psyjuridica Oy:ssa hoitaen yksityishenkilöiden asioita, erityisesti huoltoriitoja ja rikosasioita. Tällä hetkellä hän on myös projektitutkijana Turun yliopistossa tehden huoltoriitoihin liittyvää väitöskirjaa. Saaralta löytyy kokemusta sensitiivisistä tapauksista sekä tutkimustyöstä.

Senior Compliance Officer, Melinda Nummi – Nordea Henkivakuutus Suomi Oy

Melinda valmistui oikeustieteen maisteriksi Helsingin yliopistosta. Valmistumisensa jälkeen hän työskenteli joitakin vuosia perhe- ja jäämistöoikeudellisissa tehtävissä. Vuonna 2015 hän siirtyi työskentelemään pankkijuristina Nordeassa, joka on Pohjoismaiden suurin finanssipalvelukonserni. Vuosien varrella hän on työskennellyt konsernissa erilaisissa tehtävissä, aina asiakaspinnasta konsernin tukifunktioihin. Nykyään Melinda toimii Senior Compliance Officerina Nordea Henkivakuutus Suomi Oy:ssä, joka on myös osa Nordea-konsernia.

General Counsel & Public affairs, Markku Ignatius – Supercell Oy

Markku valmistui Helsingin yliopistosta 1997 (OTK). Markulta löytyy kokemusta useammasta yrityksestä yksityiseltä sektorilta, myös yrityksen johdosta. Nykyään Markku tunnetaan parhaiten pelialan ammattilaisena Supercellin lakiasiainjohtajana ja julkisten asioiden johtajana.

 

Illan aikana saat siis varmasti hyvän kokonaiskuvan siitä, mitä kaikkia mahdollisuuksia tuleva tutkintosi mahdollistaa, ja ehkäpä löydätkin uuden urahaaveesi!

Alla olevalla Google Forms -lomakkeella voit jättää kysymyksiä, joita haluaisit panelisteilta kysyttävän. Tilaisuudessa on aikaa myös yleisön kysymyksille, mutta emme voi taata, että välttämättä kaikkia yleisön kysymyksiä ehdittäisiin itse paneelin jälkeen käymään läpi. Mikäli siis tahdot, että kysymyksesi tulee osaksi paneelia, jätäthän sen meille Forms-lomakkeella! Lisäksi lomake toimii myös ennakkoilmoittautumisena, mutta tilaisuuteen on mahdollista tulla ilman ennakkoilmoittautumista. Tarjolla on pientä purtavaa osallistujille, joten ennakkoilmoittautumalla takaat sen, että sinulle riittää osasi tarjoiltavista.

Linkki Formsiin: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeIjzeqWsUhrQkd7Vh2K3SHfk8HWWRKKMKCUSRA5GN9LVFmZg/viewform?usp=sf_link

MITÄ: Urailta 2023

MISSÄ: Pykälän kerhotilat, Suvilahdenkatu 10 B, 5. kerros

MILLOIN: Tiistaina 17.10.2023 klo 18.30 alkaen

MIKSI: Erinomainen mahdollisuus kartoittaa tulevia urahaaveitasi sekä perehtyä uusiin urapolkuihin ja -mahdollisuuksiin

Mikäli tilaisuudesta herää lisäkysymyksiä, voit olla yhteydessä YSV:n varapuheenjohtaja Max Visseriin ().

Päivämäärä

17.10.2023
Tapahtuma on päättynyt.

Aika

18.30 - 20.30

Sijainti

Pykälän kerhotilat
Suvilahdenkatu 10 B, 5 krs.

joulukuu 2023

MA
TI
KE
TO
PE
LA
SU
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
Tapahtumat 27. marraskuuta
Tapahtumat 28. marraskuuta
Tapahtumat 30. marraskuuta
Tapahtumat 1. joulukuuta
Ei tapahtumia
Tapahtumat 2. joulukuuta
Tapahtumat 3. joulukuuta
Ei tapahtumia
Tapahtumat 4. joulukuuta
Tapahtumat 5. joulukuuta
Tapahtumat 6. joulukuuta
Ei tapahtumia
Tapahtumat 7. joulukuuta
Tapahtumat 8. joulukuuta
Ei tapahtumia
Tapahtumat 9. joulukuuta
Ei tapahtumia
Tapahtumat 10. joulukuuta
Tapahtumat 11. joulukuuta
Tapahtumat 12. joulukuuta
Ei tapahtumia
Tapahtumat 13. joulukuuta
Tapahtumat 14. joulukuuta
Tapahtumat 15. joulukuuta
Tapahtumat 16. joulukuuta
Ei tapahtumia
Tapahtumat 17. joulukuuta
Ei tapahtumia
Tapahtumat 18. joulukuuta
Tapahtumat 19. joulukuuta
Ei tapahtumia
Tapahtumat 20. joulukuuta
Ei tapahtumia
Tapahtumat 21. joulukuuta
Ei tapahtumia
Tapahtumat 22. joulukuuta
Ei tapahtumia
Tapahtumat 23. joulukuuta
Ei tapahtumia
Tapahtumat 24. joulukuuta
Ei tapahtumia
Tapahtumat 25. joulukuuta
Ei tapahtumia
Tapahtumat 26. joulukuuta
Ei tapahtumia
Tapahtumat 27. joulukuuta
Ei tapahtumia
Tapahtumat 28. joulukuuta
Ei tapahtumia
Tapahtumat 29. joulukuuta
Ei tapahtumia
Tapahtumat 30. joulukuuta
Ei tapahtumia
Tapahtumat 31. joulukuuta
Ei tapahtumia

Kommentit on suljettu.

© 2023 Pykälä ry
webDesign: Mekanismi »