YSV:n urailta

YSV:n uraillassa on tarkoitus valottaa, mitä kaikkea OTM-tutkinnolla on mahdollista tehdä. Mikäli siis sinua kiinnostaa esimerkiksi ura työmarkkinajärjestössä, tuomioistuinlaitoksessa, pankkijuristina tai journalismi, on tämä ilta sinua varten! Ja vaikka et olisikaan yhtään varma tulevaisuuden haaveistasi, on tämä oiva tilaisuus tulla kartoittamaan erilaisia mahdollisuuksia, jotka ehkä muuten jäävät vähäisemmälle huomiolle.

Illan panelistit ovat:

Senior Legal Counsel, Danske Bank, Henrik Kallio (valtiotieteellisestä pankin trading floorille)

Henrik haki oikikseen vuonna 2011 aloitettuaan aiemmin jo valtiotieteiden opinnot diplomatian uran kiinnostuksen johdosta. Valmistumisen jälkeen EU-oikeus on ollut finanssimarkkinoiden sääntelyn muodossa vahvasti läsnä Henrikin työssä: asianajotoimiston Capital Markets -praktiikan juristina, Helsingin pörssin vastuuvalvojana Finanssivalvonnassa ja nyt Danske Bankin Markets-yksikön juristina. Rahishärkien juridinen paimennus kuuluu Henrikin nykyiseen työnkuvaan.

Julkisen sanan neuvoston (JSN) puheenjohtaja, Eero Hyvönen

Eero on toiminut Julkisen sanan neuvoston JSN:n puheenjohtajana vuodesta 2020, sitä ennen muun muassa kehityspäällikkönä Ylen aluetoiminnassa, päätoimittajana Nelosen uutisissa ja Helsingin Sanomissa, Radio Cityssä ja Ylioppilaslehdessä sekä toimituspäällikkönä City-lehdessä. Eeron journalistin ura alkoi sanomalehti Uudessa Suomessa 1984 ja tärkeä sysäys uralle oli päätoimittajuus sen aikaisissa Pykälä Tiedotteessa ja Pykälän Uutisissa.

Helsingin hovioikeuden esittelijä ja hallinnollinen lakimies, Sami Reijonen

Sami valmistui Helsingin yliopistosta 2020. Hän työskenteli asianajoalalla opiskeluajat ja valmistumisen jälkeen lupalakimiehenä kaksi vuotta ennen auskultointiin lähtemistä. Auskultoinnin jälkeen Sami on työskennellyt Helsingin hovioikeuden esittelijänä ja hallinnollisena lakimiehenä. Hän on myös Pykälän alumnit ry:n hallituksen jäsen ja saattaa olla myös joillekin tuttu Pykälän valmennuskurssien opettajana! Sami kertoo mielellään mm. auskultoinnista, tuomarinurapolusta, assessoriohjelmasta sekä valtion hakuprosessista.

Akavan puheenjohtaja, Maria Löfgren

Maria valmistui oikeustieteen kandidaatiksi (OTK) Helsingin yliopistosta. Hänet valittiin Akavan puheenjohtajaksi vuonna 2022. Ennen Akavan puheenjohtajuutta Maria toimi Julkisalan koulutettujen neuvottelujärjestö JUKOn toiminnanjohtajana, Akavan työelämäyksikön johtajana, Akavan lakimiehenä ja Suomen Ekonomiliiton lakimiehenä. Uransa Maria aloitti perheyrityksessä. Lukuisiin urasaavuutuksiin kuuluu Akavan puheenjohtajuuden ohella yhtenä pääneuvottelijana toimiminen kunta-alan sopimuksessa vuosille 2022-2025. 

Illan aikana saat siis varmasti hyvän kokonaiskuvan siitä, mitä kaikkia mahdollisuuksia tuleva tutkintosi mahdollistaa, ja ehkäpä löydätkin uuden urahaaveesi!

Alla olevalla Google Forms -lomakkeella voit jättää kysymyksiä, joita haluaisit panelisteilta kysyttävän. Tilaisuudessa on aikaa myös yleisön kysymyksille, mutta emme voi taata, että välttämättä kaikkia yleisön kysymyksiä ehdittäisiin itse paneelin jälkeen käymään läpi. Mikäli siis tahdot, että kysymyksesi tulee osaksi paneelia, jätäthän sen meille Forms-lomakkeella! Lisäksi lomake toimii myös ennakkoilmoittautumisena, mutta tilaisuuteen on mahdollista tulla ilman ennakkoilmoittautumista. Tarjolla on pientä purtavaa osallistujille, joten ennakkoilmoittautumalla takaat sen, että sinulle riittää osasi tarjoiltavista.

Linkki Formsiin: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf8RUNpmISIEFg6goHsTF6XSDv5SrzifI1nUxikZGUhSd9uMA/viewform

MITÄ: Urailta 2024

MISSÄ: Pykälän kerhotilat, Suvilahdenkatu 10 B, 5. kerros

MILLOIN: Torstaina 28.3.2024 klo 18.30 alkaen

MIKSI: Erinomainen mahdollisuus kartoittaa tulevia urahaaveitasi sekä perehtyä uusiin urapolkuihin ja -mahdollisuuksiin

Mikäli tilaisuudesta herää lisäkysymyksiä, voit olla yhteydessä YSV:n varapuheenjohtaja Konsta Himbergiin ().

Päivämäärä

28.3.2024
Mennyt tapahtuma

Aika

18.30 - 18.30

Sijainti

Pykälän kerhotilat
Suvilahdenkatu 10 B, 5 krs.

huhtikuu 2024

MA
TI
KE
TO
PE
LA
SU
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
Tapahtumat 1. huhtikuuta
Ei tapahtumia
Tapahtumat 2. huhtikuuta
Tapahtumat 3. huhtikuuta
Tapahtumat 4. huhtikuuta
Tapahtumat 5. huhtikuuta
Tapahtumat 6. huhtikuuta
Tapahtumat 7. huhtikuuta
Tapahtumat 8. huhtikuuta
Tapahtumat 9. huhtikuuta
Tapahtumat 10. huhtikuuta
Tapahtumat 11. huhtikuuta
Tapahtumat 12. huhtikuuta
Tapahtumat 13. huhtikuuta
Tapahtumat 14. huhtikuuta
Tapahtumat 15. huhtikuuta
Tapahtumat 16. huhtikuuta
Ei tapahtumia
Tapahtumat 17. huhtikuuta
Tapahtumat 18. huhtikuuta
Ei tapahtumia
Tapahtumat 19. huhtikuuta
Tapahtumat 20. huhtikuuta
Ei tapahtumia
Tapahtumat 21. huhtikuuta
Ei tapahtumia
Tapahtumat 22. huhtikuuta
Tapahtumat 23. huhtikuuta
Ei tapahtumia
Tapahtumat 24. huhtikuuta
Tapahtumat 25. huhtikuuta
Tapahtumat 26. huhtikuuta
Tapahtumat 27. huhtikuuta
Tapahtumat 28. huhtikuuta
Ei tapahtumia
Tapahtumat 29. huhtikuuta
Tapahtumat 30. huhtikuuta
Tapahtumat 1. toukokuuta

Kommentit on suljettu.

© 2024 Pykälä ry
webDesign: Mekanismi »