Hallitusvaalipaneeli 26.10. + Ehdokkaiden ennakkotietolomake

Hei pykälistit!

Syyskokous ja sen myötä Pykälä ry:n hallituksen valinta vuodelle 2022 lähestyvät.

Aikaisempien vuosien tapaan järjestetään tänäkin vuonna hallitusvaalipaneeli ennen syyskokousta. Kun vaalipaneelissa sekä syyskokouksessa käytettävä aika ehdokasta kohden on suhteellisen rajallinen, tarjoamme ehdokkaille mahdollisuuden täyttää itsestään esitietolomakkeen. Jäsenistöllä on mahdollisuus tutustua ehdokkaiden lomakkeeseen täytettyihin tietoihin, kun ne julkaistaan yhdistyksen nettisivuilla hallitusvaalipaneelin päätyttyä. Tämän ajankohdan jälkeen täytetyt tiedot julkaistaan sivuilla sitä mukaan, kun niitä tulee.

Ennakkotietolomake: https://forms.gle/ML81xBLTsWBFT41R8 

Hallitusvaalipaneeli järjestetään tiistaina 26.10. Pykälän kerhotiloissa (Suvilahdenkatu 10 B, 5. krs) klo 18.00.  Hallitusvaalipaneeli striimataan myös Pykälän Facebook-sivuille, ja striimin yhteydessä on mahdollisuus esittää ehdokkaille kysymyksiä.

Tärkeitä päivämääriä:

Yhdistyksen syyskokous järjestetään tiistaina 2.11. Tarkempaa tietoa kellonajasta ja kokouksessa käsiteltävistä asioista lähetetään myöhemmin virallisessa kokouskutsussa.

Pyydämme ehdokkaita jo tässä vaiheessa varaamaan alustavasti kalenteristaan seuraavat päivämäärät uusien hallituslaisten perehdytystä varten: 3.12. ja 10.-12.12.

Mieltä askarruttavissa kysymyksissä voit olla yhteydessä tiedotusvastaava Teemu Hakalaan ().

Ystävällisin terveisin,

Yhdistyksen hallitus

© 2024 Pykälä ry
webDesign: Mekanismi »