Vastaa opintokyselyyn ja voita approliput

Heippa rakkaat pykälistit ja hyvää alkanutta vuotta myös Pykälän opintoedunvalvonnan puolesta!

Tiedekunnan puolella vuosi on lähtenyt jälleen vauhdikkaasti käyntiin ensi lukuvuoden opetuksen suunnittelun merkeissä, opintovaliokunta on puolestaan ehtinyt muun muassa julkaista Pykälän nettisivuilla uuden ja upean tenttiarkiston.
Edunvalvontatoimikunnan kanssa olemme päivittäneet Pykälän opintokyselyä, jolla kerätään tärkeää tietoa opintoedunvalvonnan tueksi. Kysely on nyt julkaistu, joten on aika antaa palautetta kaikesta kuluneen lukuvuoden aikana opinnoissa ilahduttaneesta, mietityttäneestä ja hermoja kiristäneestä. Toivomme saavamme vastauksia runsaasti vastauksia kaikkien vuosikurssien edustajilta. Esiin nousseet havainnot etenevät suoraan asioista päättävien henkilöiden ja toimielinten tietoon. Opintokysely on siis mitä helpoin konkreettinen tapa toimia, valittamisen ohella tietysti. Kysely on avoinna torstaihin 29.2.2024 asti. 
 
Kyselyä päivitetty takavuosista ja tiivistetty reippaasti, joten vastaamiseen ei mene paria minuuttia pidempään. Jokainen vastaus on opintoedunvalvonnalle erittäin arvokas ja myös pidemmällä olevien opiskelijoiden vastauksia kaivataan kovasti.

Vastausten lähettämisen jälkeen voit halutessasi osallistua arvontaan, jossa kaksi onnekasta voittaa lipun Kertun Kepittäjäiset -approille, jotka järjestetään tänä vuonna keskiviikkona 13.3.2024.

Pääset vastaamaan opintokyselyyn tästä: https://forms.gle/d2r3RyYaRQa5TLWD6

© 2024 Pykälä ry
webDesign: Mekanismi »